merhaba kızlar...takip ediyordum ama ancak toparlanabildim..şimdi daha iyiyim biraz ara vericem bu arada tekrar cesaretimi toparlayabilirsem sil baştan opu ya da hocanın en başta sunduğu seçenek vardı ameliyatla kemiğe yapışık olan tüpümün yapışıklığı giderme gibi bir şansım olduğunu sölemişti ama %50 iyi olabilir %50 olumsuz olabilir demişti.bizde boş yere ameliyat olup kesilmektense ve vakit kaybındansa olumsuzu görme olasılığımızıda düşünerek kısa yoldan tüp bebek yapalım dedik..ama pek kısa olmadı..

(..napıcam bilmiyorum kararsızım sizlerin fikirlerini almak istiyorum siz olsanız napardınız cevaplarsanız sevinirim???tüp bebekle şansınızı denemeye devam mı ederdiniz yoksa normal yolla gebe kalma olasılığı inşallah çıkar diye gözünüzü karartıp ameliyat mı olurdunuz
Canım ameliyat çok zor bir işlem değilse ve maliyeti de azsa denemeye değer bence.Şansını denemiş olursun her şey iyi giderse normal yoldan hamile kalmak için beklersin.Olmazsa tüp yaparsın yeniden. Bence ameliyat çok zor değilse ve hamile kalma olasılığın varsa hemen denemeye değer.
Benim opu çok kolay geçti. Sadece anesteziden sonra çok uyudum. Her şey çok iyiydi.İlk kontrollerde 30 dan fazla büyüyen yumurtam vardı. İkinci kotrolde 15 mm yarısı görebildi.Diğerleri büyümedi.Son kontrolde 20 mm den büyük 10 tane kaldı.Hoca ohss olmayayım diye ilaçları hiç artırmadı.ilaçlarımın dozu çok düşüktü.Büyüyebilecek yumurtam olmasına ragmen çok ilaç vermedi.Sonuçta on yumurtamı topladı.9 yumurta sağlam çıktı hepsi döllendi.Beşinci gün transferi yapacak.Sağlık durumum çok iyi hiç ağrım filan yok. Sadece progestan verdi günde 3 defa. Rahim kalınlıgımda geçen salı 9.1 olmuştu. Senin rahim kalınlığım kaçtı? Farklı ilaçlar kullandın mı ?