Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Canım benim doktora gittik bugün ve bebişimizi gördük çok şükür. Kalp pıt pıtlarını da duyduk elhamdülillah :)

Allahım herkese hayırlısıyla kolaylıkla bu duyguları yaşatsın inşallah.

Cok sevindim canim, allah hayirlisi ile kucagina almayi da kismet etsin.Kalp atisini duydugunda eminim ki cok duygulandin, insallah bizde yasariz ayni seyleri :)

Canım benim doktora gittik bugün ve bebişimizi gördük çok şükür. Kalp pıt pıtlarını da duyduk elhamdülillah :)

Allahım herkese hayırlısıyla kolaylıkla bu duyguları yaşatsın inşallah.

amin canım amin inş bızde bu duyguları yasarız. inankı cok sevindım cok mutlu oldum hafta sonu sınavlarımdan dolayı yazamdm ama ugradım ogrendım aklım hep sızde herkes ne yapıyo merak edıyorum kader arkadasıyız sonucta

Bende iyiyim canım gün ler gecmiyo ,merak ediyorum bi an önce osman hocayl a grs mek istiyorum,adetin ilk günü ara dedi neden sence

genelde horman tahlıllerı adetlıyken yapılıyo bıde yumurtlama gununu hesaplayıp ona gore randevu vercektr bende ole gtm carsamba catlamısmı dye kontrole gtcm mesela

Anladım canım , hormon tahlil leri ni nerde yaptırır peki. Çünkü baya pahalı sanırım daimi

işte diyorum ya gtmeden yaptr devlette dahılıyeye gtsen kan tahlılı ve hormonlarına baktr gebelık dusunuyorum dıye soyle seker tıroıd prolaktin e2 aklımdakıler canm

işte diyorum ya gtmeden yaptr devlette dahılıyeye gtsen kan tahlılı ve hormonlarına baktr gebelık dusunuyorum dıye soyle seker tıroıd prolaktin e2 aklımdakıler canm

Sağolasın canım , ama hemen randevu alabilirmiyim ki bilmiyorum devletten,olmadı orda yaptırıcam cunku cok yoğun calısıyorum ve doktora gıttığımden kımseye bahsetmeyı dusunmedıgım ıcın bnm ıcın sıkıntı yanı.özel olması saatlerı acısından ıyı olur benim için.kamudayım cunku,8 5 calısıyorum,hafta sonu ımkanım var.bakalım bi arıyım ne diycek osman hoca ona gore hareket edıcem artık.Sende pozitif ol lütfen sıkma canını,ben inanıyorumki sorunsuz bi şekilde hamile kalacaksın ilk tedavinde inşallah..

Back
X