- 8 Aralık 2012
- 356
- 14
- 118
- Konu Sahibi umutdoluyuz
Çok geçmiş olsun Aallah şifa versin inşallah cnm, hiç bozma moralini herşey bizim için , Rrabbim beterinden korusun.
amin cümlemizi .dua et canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun Aallah şifa versin inşallah cnm, hiç bozma moralini herşey bizim için , Rrabbim beterinden korusun.
Cok gecmis olsun, hayirli hastalik olsun canini sıkma.bu tahlilleri neden yaptirmustin sen dr mu istemisti?[/
sağlık ocağına gebelik kaydı için gittim. genel tahlıl istediler. orda bır değer düşük çıkınca doktorunuza gösterin dediler. doktor da tum tahlıllerı ayrıntısıyla yaptırdı. dahiliye ye sevk etti ve sonuç bu.![]()
kızlar hepinize hayırlı cumalar.
Kızlar tahliller yapıldı ve zehirli guatr çıktı. Ben anlamadım ne ara oldu gelişti. Tedaviye başlamadan önce tüm tahliller yapılmıştı, her şey normal çıkmıştı. Şimdi sanırım hamileliğie bağlı ya da bu kullandığımız onca ilaca bağlı bir şeyler tetikledi ve artık bir guatrım var hem de zehirli olanından. Allahım ya Rabbim.
dua edin nolur çok çok.
Şuan ilaç vermediler. Sürekli takip edilecekmiş.
![]()
amin inişallah. bebeğe şuan zararı yokmuş. osman hocayla görüşmedim daha. dua et canım
amin cümlemizi .dua et canım
dualarım seninle canım, sana bsy sormak istiyorum cnm ,bende dün itibarı ile tüp bebek tedavisine başladım uzun prtk uuglnck, bide donduru lmus ları anlayamadım onların fiyatı ayrımı oluyor ve buna ne zaman karar verecek hoca.
Hayırlı olsun.Sonu inşallah bebekli olsun.
Allah razı olsun cumlemiz in inşallah cnm .senin durumun nasıl cnm
dualarım seninle canım, sana bsy sormak istiyorum cnm ,bende dün itibarı ile tüp bebek tedavisine başladım uzun prtk uuglnck, bide donduru lmus ları anlayamadım onların fiyatı ayrımı oluyor ve buna ne zaman karar verecek hoca.
kızlar hepinize hayırlı cumalar.
Kızlar tahliller yapıldı ve zehirli guatr çıktı. Ben anlamadım ne ara oldu gelişti. Tedaviye başlamadan önce tüm tahliller yapılmıştı, her şey normal çıkmıştı. Şimdi sanırım hamileliğie bağlı ya da bu kullandığımız onca ilaca bağlı bir şeyler tetikledi ve artık bir guatrım var hem de zehirli olanından. Allahım ya Rabbim.
dua edin nolur çok çok.
Şuan ilaç vermediler. Sürekli takip edilecekmiş.
![]()
Canım hayırlısı olsun . Allah yardımcımız olsun .
Canım hayırlısı olsun . Allah yardımcımız olsun .
Hayırlı olsun.Sonu inşallah bebekli olsun.
Sağol busra cim,dün ben seni gördüm sanırım sen muayeneden çıkarken bende bekliyodum, iyi olur inşallah canım bana aşılama onrmedi direk tüp bebek tedavisine başladım.dua et cnm.canm benm hayırlısı olsun ıns sen emın ellere teslım oldun en yakın zamanda bebşi kucagına al inş
Ssağol cnm ,amin inşallah .senin dondurulmuşların maliyetiyle ilgili bilgin varmı cnm.
Bil ay canım dondurmaya ben para ödemedim. Sadece tüp bebek parası ödedim.Hoca beraber devam ediyoruz zaten hastalardan hamile kalana kadar dondurma ücreti almıyorum demişti.hamile kaldıktan sonra dondurulmuşun varsa bebeğinde iyiyse o zaman konuşuruz dedi bana.Benimde beş dondurulmuşum var.Bir de fazla embriyon olmayabilir.Hoca sadece kaliteli embriyoyu donduruyor.Dondurulmuş transfer de 1500 her halde..
Çok sağol cnm ,bizde tüp bebek maliyetini knstuk hoca o arada dondurma olayinida yapicam ben zaten dedi ama ayrıca onun fiyatını sormayı unutmuştuk . Yaklaşık 10 tane
Yumurta saydı ins iyi olur,çok heyecanlanıyorum,bide bu işlemler acı duyuyorsunuz merak ediyorum açıkçası korkuyorum
Canım beni sakın yanlış anlama yumurta sayın değişebilir. İlk denemem de olacak diye kendini odaklama.Olmazsa çok üzülürsün.Olacak ama zaman içinde olacak diye düşün. Bunu bana burdaki arkadaşlar tavsiye etmişti.İyi ki de uyarmışlar. Olumsuz sonuç aldığımda daha çabuk toparlandım.Yola devam diyorum.Anne olacağıma inaniyorum.Sen de olumlu düşün ama olumsuza da kendini hazırla.Benim ilk kontrolum de çok yumurtam vardı. Sonrasında 10 tane toplanmaya hazır oldu.9 tanesi döllendi.6 tane 5. güne gitti.Hoca bana her aşamada yumurta sayımız %20-30 azalabilir demişti.Ama benim çok iyi çıktı.Hoca seni sürekli kontrol edecek. Yumurta toplama anastezi ile oluyor çok basit bir işlem.Uyuyorsun bir saat sonra uyanıyorsun.Ağrın ve kanaman olmuyor.Transferde çok basit ve agrısız.
Canım çok sağol deategin için allah razı olsun , ben çalışıyorum ve kimseye söylemeyi düşünmüyorum iznimi ayarlamaya çalışıyorum,21.günümü yumurta toplama işlemi oluyo yoksa 22.günümü,çünkü 21 gün de dahil ilaç kullanıyor olucam , bu işlem günü calisamam sanırım demi