Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Canım çok sağol deategin için allah razı olsun , ben çalışıyorum ve kimseye söylemeyi düşünmüyorum iznimi ayarlamaya çalışıyorum,21.günümü yumurta toplama işlemi oluyo yoksa 22.günümü,çünkü 21 gün de dahil ilaç kullanıyor olucam , bu işlem günü calisamam sanırım demi

Canım bende çalışıyom. Benim ki kısa protokoldu.Yumurta toplama günü şimdiden belli olmaz.Benimde çok ters bir zamanıma denk gelmişti.Kontroller ilerledikçe belli olur.O gün çalışamazsın çünkü anastezi alıyoruz. Beni çok uyutmuştu.Ama ertesi gün çalışırsın.Yumurta toplamadan sonra dört gün çalışabilirsin.Yumurta toplamadan 5 gün sonra transfer oluyor.Transferden sonra izin al bence çünkü o zaman daha kritik oluyor.Hoca transfer sonrası yat ya da yatma demiyor. Sen nasıl istersen öyle yap diyor.Sadece aktivite kısıtla diyor.Ben çok yatmadım bebek önce tuttu.Ben çalışmaya başlayınca tutunmaktan vazgeçti.Bir daha ki transferde sürekli yatcam.Senin ki kısa protokol mu?

Canım bende çalışıyom. Benim ki kısa protokoldu.Yumurta toplama günü şimdiden belli olmaz.Benimde çok ters bir zamanıma denk gelmişti.Kontroller ilerledikçe belli olur.O gün çalışamazsın çünkü anastezi alıyoruz. Beni çok uyutmuştu.Ama ertesi gün çalışırsın.Yumurta toplamadan sonra dört gün çalışabilirsin.Yumurta toplamadan 5 gün sonra transfer oluyor.Transferden sonra izin al bence çünkü o zaman daha kritik oluyor.Hoca transfer sonrası yat ya da yatma demiyor. Sen nasıl istersen öyle yap diyor.Sadece aktivite kısıtla diyor.Ben çok yatmadım bebek önce tuttu.Ben çalışmaya başlayınca tutunmaktan vazgeçti.Bir daha ki transferde sürekli yatcam.Senin ki kısa protokol mu?

Canatann sen adetini bekliyordun degil mi osman hocayla gorusmek icin ? Bana haftaici histeroskopi yapacak, umarim hersey yolunda gider, ikinci tur maraton basliyor anlayacagin :)

Canatann sen adetini bekliyordun degil mi osman hocayla gorusmek icin ? Bana haftaici histeroskopi yapacak, umarim hersey yolunda gider, ikinci tur maraton basliyor anlayacagin :)

Benim dün ilacım bitti.Yarın adet olurum herhalde.Hocayı arıcam bakalım bana ne diyecek.İnşallah bana da histeroskopi yapalım der. Histeroskopi olursam içim daha rahat edecek.Benimde ikinci tur gelecek ay başlar.Hemen başlasın istiyorum.Gelişmelerden haberdar et beni.Merakla bekliyorum.

Son düzenleme:

Benimki uzun cnm . Bana ayın 5inde yumurta toplama işlemi olur dedi,10 unda transfer dedi,yinede belli olmazmi diyorsun,? Çünkü bende iznimi buna göre ayarliycam ,bana akıl ver yaa yani eğer tarihler değişirse son anda benim için kötü olabilir

canım benim benim de histeroskopiden sonra tuttu. Gayet rahat ol. histeroskopi zaten 15 dk sürüyor. anestezi altında yapılıyır ve kendine geldiğinde rahatlıkla yürüyorsun. bana çizikler attım demişti. sonrasındaki transferde de çok şükür hamile kaldım. güzel haberlerini bekliyoruz :)

çok çok geçmiş olsun...bozma moralini sakın iyi ki fark edilmiş buna şükür...inşallah kolay atlatırsın...

Çok sağol canım. evet her şeyde bir hayır var diyoruz. Osman hoca korkma dedi. tüp bebekle hamilelikte bu tip şeyler olabiliyormuş. düzelebilir dedi. bakalım bekliyoruz. 15 gün sonra tekrar tahlil yapılacak. inşallah değerler düzeliyordur. dua et canım.

Bu arada uzun zamandır göremedim seni. neler yapıyorsun. İyi misin?

dualarım seninle canım, sana bsy sormak istiyorum cnm ,bende dün itibarı ile tüp bebek tedavisine başladım uzun prtk uuglnck, bide donduru lmus ları anlayamadım onların fiyatı ayrımı oluyor ve buna ne zaman karar verecek hoca.

Canım tedavin hayırlı olsun. Dondurulmuusları hiç merak etme. çünkü hoca hamilelik oluşana kadar dondurulmuş ücreti almıyor. bizim hamilelik oluştu. 1 yıl içerisinde istediğinizde ödeyebilirsiniz dedi. benim şuan 3 tane dondurulmuşum var. onun için 750 tl istedi.

canım benim çok geçmiş olsun inş hayırlısıyla bu süreçte bunuda atlatırısn canım böyle olup ilaçlarla doğuma kadar devam edenler var inş sende sağlıkla kavuşuırsun meleğin ecanım

Sağ ol canım. inşallah hayırlısıyla bebeğe ve bana bişey olmadan bu süreci atlatırız. dualarını eksik etme bizden.

Çok sağol canım. evet her şeyde bir hayır var diyoruz. Osman hoca korkma dedi. tüp bebekle hamilelikte bu tip şeyler olabiliyormuş. düzelebilir dedi. bakalım bekliyoruz. 15 gün sonra tekrar tahlil yapılacak. inşallah değerler düzeliyordur. dua et canım.

Bu arada uzun zamandır göremedim seni. neler yapıyorsun. İyi misin?

ben iyiym toparlanmaya çalışıyorum.bugün fakültede randevum var oraya başlıcam kafama yatarsa kısmetse bakalım orda bizi neler bekliyor.

dua ediyorum bu yolda yürüyen herkez için inşallah bende sizlerin dualarındayımdır.hamişlerin duaları daha makbul olurmuş...:40:

canım benim benim de histeroskopiden sonra tuttu. Gayet rahat ol. histeroskopi zaten 15 dk sürüyor. anestezi altında yapılıyır ve kendine geldiğinde rahatlıkla yürüyorsun. bana çizikler attım demişti. sonrasındaki transferde de çok şükür hamile kaldım. güzel haberlerini bekliyoruz :)

Yarin sabahtan histeroskopi yapacak. ocak ayinda rahim filmi cektirmistim benzer islem oldugu icin korkmuyorum, insallah rahim normaldir banada senin gibi cizikler atar, hersey yolunda giderse sonraki ay adet bitiminde dondurulmus transferi yapacak.

Benim dün ilacım bitti.Yarın adet olurum herhalde.Hocayı arıcam bakalım bana ne diyecek.İnşallah bana da histeroskopi yapalım der. Histeroskopi olursam içim daha rahat edecek.Benimde ikinci tur gelecek ay başlar.Hemen başlasın istiyorum.Gelişmelerden haberdar et beni.Merakla bekliyorum.

Yarin sabah oluyorum histeroskopi, insallah sorun cikmaz. Kesin sanada yapar, benim erken kanamam oldugu icin yapiyor bu islemi, normalde 3 negatif sonuctan sonra isteniyormus bu islem.Hakkimizda hayirlisi artik.

Sağol busra cim,dün ben seni gördüm sanırım sen muayeneden çıkarken bende bekliyodum, iyi olur inşallah canım bana aşılama onrmedi direk tüp bebek tedavisine başladım.dua et cnm.

evet canm bende senı gordum senın muayane saatını bılmedıgım için cok dıkkat etmedım hakkında hayırlısı olsun inş inan cok sanslısın aslında benm iki gebeligim oldugu için asılama dedı yoksa bizede tup demş hoca inş tutar yoksa esim amelıyat olcak

Benimki uzun cnm . Bana ayın 5inde yumurta toplama işlemi olur dedi,10 unda transfer dedi,yinede belli olmazmi diyorsun,? Çünkü bende iznimi buna göre ayarliycam ,bana akıl ver yaa yani eğer tarihler değişirse son anda benim için kötü olabilir

Hoca bana tarih vermemişti.Sana tarih verseydi söylediği zaman olur.

Hoca bana tarih vermemişti.Sana tarih verseydi söylediği zaman olur.

Banada ihtimallerden bahsetti canım tam kesin tarih verdi sandım ama öyle değilmiş,dün aradım hocayı dediki kesin tarih veremem yumurtaların durumuna göre değişir dedi,bende iznimi son anda ayarlıycam artık.hayırlısı olsun bakalım,

evet canm bende senı gordum senın muayane saatını bılmedıgım için cok dıkkat etmedım hakkında hayırlısı olsun inş inan cok sanslısın aslında benm iki gebeligim oldugu için asılama dedı yoksa bizede tup demş hoca inş tutar yoksa esim amelıyat olcak

inşallah hayırlısı olsun canım tutsun bebişin, bakalım ya yastan dolayı ihtimalin iyi dedi doktor ama belli olmaz tabi,ben olumsuzuna alıştırıyorum kendimi.

umutdoluyuz Allah cc bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah. sizde problem neydi? benim eşimde sperm sıfıra yakın yok denecek kadar az benim durumumda olup osman hocaya giden var mı bana yazabilir misiniz. Allah cc herkese acil şifalar versin :16:

Son düzenleme:
Canım hayırlı haberlerini bekliyorum.Ben de bu gün hocayı arıcam.

Cok sukur simdilik sorun yok, osman hoca rahimde yapisiklik perde vs olmadigini soyledi. Cizikler atmis embriyonun tutunmasina yardimci oluyormus bu cizikler. Kanama bence ananas suyundan oldu, hatta hoca bugun takildi bana,kizlara yani hemsirelere ananas suyu sebep oldu demissin, belki de olabilir dedi. Sonuc olarak hersey yolunda gorunuyor, temmuz adetimde arayip muayeneye gidicem rahim duvar kalinligina bakicak estrofeme baslaticak sonrada transfer. Sen ne yaptin bugun aradim mi hocayi ?

Back
X