- Konu Sahibi umutdoluyuz
nerde bizim topiğin kızlarııı ?
burdayımm benn:)))) nasılsın cnm nasıl gıdıyor hamilelikkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerde bizim topiğin kızlarııı ?
Kızlar ben bu gün histereskopi oldum.Her şey yolundaymış.Hoca benden tiroit tahlilleri istedi. Sizden de istedi mi?
Kızlar ben bu gün histereskopi oldum.Her şey yolundaymış.Hoca benden tiroit tahlilleri istedi. Sizden de istedi mi?
burdayımm benn:)))) nasılsın cnm nasıl gıdıyor hamilelikkkk
Elh. canım iyiyiz. Sen neler yaptın nasıl gidiyor süreç?
İiyi gidiyor şimdilik hamdolsun bi sıkıntı yok,arada moral bozukluğu yasıyorum ama geçiyor.cumartesi iğnelere başlıycam hafta içide toplama işlemi olcak inşallah.dualarınızı bekliyorum..
canm hıc moralını bozma sıkıntılı olna tek sey zaman nasıl gecıcek onu dusun hersey guzel olcak inş bende bugun asılamamı yaptrdım cumartesı tekrar yapcak hoca hakımızda hayırlısı olsun dualarım sızlerle bol hamışli topik olsun inş![]()
![]()
![]()
Hadi bakalım hayırlı olsun. güzel haberlerini duymak nasip olsun inşallah canım.
canm hıc moralını bozma sıkıntılı olna tek sey zaman nasıl gecıcek onu dusun hersey guzel olcak inş bende bugun asılamamı yaptrdım cumartesı tekrar yapcak hoca hakımızda hayırlısı olsun dualarım sızlerle bol hamışli topik olsun inş![]()
![]()
![]()
Histeroskopi sonrası adet düzeni bozulan oldu mu ? 19 haziranda hist. yapıldı bana, bir kaç gün lekelenme oldu, normalde adetim temmuz 10 ama 29 haziranda yine lekelenme şeklinde kanama başladı, benzer durum yaşayanlar var mı ?
gecmis olsun canım.hocayı aradn mı,bu durum ıcın ne dedı? Benım olmamıstı.ama bence endiselenecek bır sey yoktur.
bizim topiğe bu aralar kımse uğramıyo nerde bu kızlar ????
tatildeyiz sanırım topik olarakben aılemın yanındaym internet yok o yuzdn pek gıremyrm.sızlerı cok merak edıyorum ama.