- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
- Konu Sahibi umutdoluyuz
sevgili arkadaşlar tedavileriniz hayırlı olsun rabbimin izniyle inş sonu bebişli olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar tatilden döndüm.Hayırlısıyla 3 agustosta transferim var.Estrofem midemi çok kötü yapıyor.Sizleride etkiledi mi?
sevgili arkadaşlar tedavileriniz hayırlı olsun rabbimin izniyle inş sonu bebişli olsun
Canatann transfer ucreti degismis mi, ilk denemede 1500 vermistik, hocaya sordun mu sen 3 agustos icin ucreti ? Benim iki embriyo transfer edilecegi icin farkli ucret olabilir mi diye dusunuyorum.
Canım sormadım.Değişseydi söylerlerdi.Hocayla ben hiç şimdiye kadar maddiyat konuşmadım.Hybronun 3. transferi çift embriyoydu.Transfer ücreti aynıydı.
Canım hayırlı olsun oğluşun. Darısı bizlere inşallah.Geçmiş olsun.
canım benim oğluşun olacakmış hadi gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eylesin inş
selam kızlar bugün transferimin 2.günü c ok korkuyorum ,benim ve kasık larim agrimaya başladı,olmadı mı acaba. Rabbim yüzümüzü guldururr inşallah
selam kızlar bugün transferimin 2.günü c ok korkuyorum ,benim ve kasık larim agrimaya başladı,olmadı mı acaba. Rabbim yüzümüzü guldururr inşallah
arkadaşlar günaydın..ya ben size bir şey soracağım benim dün transferimin 11. günüydü dayanamadım ölçtürdüm hcg 45.3 çıktı..dondurulmuş embriyo ile 3. denemem..bana biraz düşük geldi..sizce nasıl sizin fikirleriniz önemli benim için..çok korkuyorum..artık yoruldum her şeyin iyi gitmesini istiyorum...benim gibi olan varmı içinizde cevap yazarsanız sevinirim..
Korkma, agri olmasi cok normal, kanaman olmadigi surece endiselenip kendini uzme bosu bosuna, insallah hayirli olumlu sonuc alirsin.
Hayırlı olsun.İnşallah iyi sonuçlar alırsın.Ağrıların normal bol bol dinlenmelisin.
Kızlar çok sağol un iyi dilekleriniz için , dün hocayı aradım kalan yumurtalarla ilgili bilgi almak için ve dondurulmus yum.yokmuş ,çok üzüldüm eğer olmazsa sil baştan opu olcam,allah yardımcım olsun,dünden beri olan umudumda kalmadı artık olumsuz dusunmeye başladım ,
canım ya sen bana diyorsun kendin umutsuzluğa kapılmışsın yapma benimde kasık ağrılarım vardı ama kanama gelmedi...sende olumlu düşün offf vallahi düşüne düşüne filozof olduk yav...allahım kimseyi evlatsız bırakmasın...neden dondurulmuşun yokmuş??döllenmemişmi canım??
Clexan iğne göbek ten yapıyorum ama canımı çok acitiyo r ,ucu normal iğne gibi baya kalın ,koldan olsa daha az acitir neden gobekten yapıyoruz acaba ,