- Konu Sahibi umutdoluyuz
- #1.061
osman hocaya gittim fsh yuksek oldugu icin ilk deneme olumsuz olur dedi moralim.cok.bouk aglamamak iin.zor.duruyorum.esimin.yaninda
( fsh yuksek olup ta gebelik yakalayan varmi arkadaslar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
him saol canim netten de baktim yakin bana tuna caddesindeyim si ne zaman gidiyosunuz tedaviye
osman hocaya gittim fsh yuksek oldugu icin ilk deneme olumsuz olur dedi moralim.cok.bouk aglamamak iin.zor.duruyorum.esimin.yaninda( fsh yuksek olup ta gebelik yakalayan varmi arkadaslar
Hayırlısı olsun asraacım sıkma canını, sadece ilaç önerip değerlerinin normale inmesini bekler doktor, sonra yine başlarsın çok uzun sürmez merak etme.Tahlili Osman Hoca mı yaptırdı yoksa daha önceki tahlillerini değerlendirerek bu kanıya vardı doktor?
canim fsm.uzerinden esentepe tarafi fsm den birinci gobek degil ondan sonraki gobekten iceri oluyo bnde yeniyim daha bukadar tarif edebiliyorum sen de mmi.yenisinCanım haftaya başlıyorum inşallah.
Tuna caddesi tam olarak nerede, hiç duymadım, öğreneyim bari Bursa' nın bilmediğim yerlerini.
canim.daha onceki.tahlillere bakti.hoca. ins bayrama.kadar kafayi.topliyim basliyim dedim bu arada fsh yi nasil duzeltirim ona bakayim
2012 son ayinda ysptirdigim 8,05 2013mart ayinda yapilan9,82 cikmisticnm fsh kkaç...
2012 son ayinda ysptirdigim 8,05 2013mart ayinda yapilan9,82 cikmisti
bu tahliller yapildigind gurbette sıkınti stres coktu ondan olurmu sonuclar boyle bilemem pazartesi yeni.hormon testi sonucu almaya gidicem nasip bakalim
bilmiyorum canim ya bu sonuclara bakti. hoca ilk denmde cok az ihyimal tutmaz dedi.cikti bende giden arkadaslari burdan takip edip.bilgi aliyim bayramda basliyim tedavime fsh yi duzeltmeye.calisayim korktumm bir ay icinde bi.kac kez fsh test yaptiraym duzelince gideyim hocayacnm bu sonuçlar kesinlikle yüksek değil ...bir hata olmasın...
bilmiyorum canim ya bu sonuclara bakti. hoca ilk denmde cok az ihyimal tutmaz dedi.cikti bende giden arkadaslari burdan takip edip.bilgi aliyim bayramda basliyim tedavime fsh yi duzeltmeye.calisayim korktumm bir ay icinde bi.kac kez fsh test yaptiraym duzelince gideyim hocaya
Geçmiş olsun arkadasim bnmde ilk denemem olumsuz sonuclandi ,ama fsh nedir .? Hiç duymadim ve banada böyle bi tahlil yapil madi sanırım
Fsh hormonu nedir?
Fsh hormonu adını,.Follicle stimulating hormone.kelimelerinden almaktadır. Folikül uyarıcı hormon adıyla bilinen Fsh; Erkek ve kadında üreme organlarına etki ederler ve bu sayede cinsel hormonların yapımını, cinsel farklılaşmayı ve kadında yumurta, erkekte ise sperm gelişimini sağlarfsh hormonu
Fsh.
testiste bulunan seminifer tüplerinde sperm gelişimini sağlar.Fsh hormonu nerede üretilir?
Fsh hormonu beynimizdeki hipofiz bezinden üretilir.Fsh hormonu normal değerleri nedir?
Adetin 3. gününde bakılan FSH hormonu değerinin 10'un altında olması normal kabul edilir. Adetin diğer zamanlarında bakılırsa daha yüksek çıkabilir ve sonuç yanıltıcı olabilir bu nedenle özellikle foliküler fazın başlangıcında yani adetin ilk günlerinde ölçüm yapılmalıdır.Hangi durumlar Fsh hormonu'nun yükselmesine neden olurlar?
Adet düzensizliği ve kısırlık durumlarında Fsh hormon değerleri sıkça değişebilmektedir.
Yaş ilerledikçe yumurtalık (over) rezervi azalır ve Fsh hormonu yükselir. Özellikle 35 yaşından sonra Fsh hormonunda yavaş yavaş yükselme izlenir ve 40 yaşından sonra bu yükselme daha da hızlanır.
Kaynak:.Fsh hormonu Nedir? Fsh hormonu Anlamı ve Hakkında Bilgi
Canim sen ilk denemeyi.nerde yaptirdin
cnm osman hocaya senelerdir gidiyorum ben hiç başka doktora gitmedim,ilk denemeyide osman hoca yaptı,ama bu tahlili hatırlayamadım,tiroite falan bakıldıda fsh ı hatırlamadım,ama yumurtalık rezervim iyiydi yaşımda 26 ondan dolayı bakılmadımı acaba bilemiyorum
canim fsm.uzerinden esentepe tarafi fsm den birinci gobek degil ondan sonraki gobekten iceri oluyo bnde yeniyim daha bukadar tarif edebiliyorum sen de mmi.yenisin
Hayirlisi olsun ins canim. hayirli olsun ins tedavin. bi kac gune bende adet oluyorum ama sonraki adetime birakicam sanirim tesaviyi
Ben çok yeni sayılmam 4 yıl oldu Bursa ' ya taşınalı ama Bursa büyük bir şehir ne kadar öğrensek de bilmediğimiz yerleri çok.
Fsh değerlerinden dolayı tedaviye başlamak istemediyse daha iyi canım senin için, çünkü bu şekilde görmezlikten gelerek yaparsan tedavini maddi manevi yıpranacaksın büyük ihtimal.Bütün tereddütleri ortadan kaldırıp tedaviye başlamayı düşünmesi daha iyi bence. Bir de senin yaşın genç bu senin için güzel bir avantaj canım.Ben de daha önce prolaktin yüksekliğinden dolayı ertelemiştim tedavimi bir kaç ay, ilaç kullandım normale dönünce başladım. Ben de bugün adet oldum akşama randevumu alıcam yarın çağırır heralde, bakalım bize ne diyecek.
Hayirlisi olsun ins canim. hayirli olsun ins tedavin. bi kac gune bende adet oluyorum ama sonraki adetime birakicam sanirim tesaviyi
Sen bu adetinde bütün tahlillerini yeniden yaptırırsın ona göre tedavini netleştirirsiniz.