Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

canim ya osman hocadan memnunmusun merkeze gittiginde ilk denemede gebe kalan varmi.hic t anisdinmi orda olan hastalarla

bende merak ediyorum 10 gün sonra adetim ve ilk denemem olucak burda ilk denemede kalan çok yok sanırım çok iyi bir doktor diyorlar benim çevremde var 5 kişi ilk dnemede oldu onların osman beyde.birde dondurulmuşları kullanırken ne kadar ödeniyor onu merak ediyorum.bana telefonda osman bey 5-5,5 tutuyor dedi normal olan dondurulmuşu ne kadara yapıyor merak ediyorum

bende merak ediyorum 10 gün sonra adetim ve ilk denemem olucak burda ilk denemede kalan çok yok sanırım çok iyi bir doktor diyorlar benim çevremde var 5 kişi ilk dnemede oldu onların osman beyde.birde dondurulmuşları kullanırken ne kadar ödeniyor onu merak ediyorum.bana telefonda osman bey 5-5,5 tutuyor dedi normal olan dondurulmuşu ne kadara yapıyor merak ediyorum

bende osman hocanın hastasıyım benimde ekimde adetimle doğum kontrol hapı kullanacağız 1 ay sonra ilaçlara başlıycaz dedi aranızda doğum kontrol hapıyla tedaviye başlayan varmı?benimde ilk denemem olacak biraz endişeliyim.osman hoca dondurulmuşlarla 2 tutuyor dedi bize

bu konuyu bende merak ediyorum canim.kim ayi gibi basliycam bende ilk tutmauabilir dedi donmusl fiyat nedir acaba ya bilgin olursa sonradan.bilmek.isterim bende

sana bi tavsiye yumurta sayım az diye üzülme bnden 23 yumurta toplandı 21 i döllendi 1 tanesi 5.güne kadar kaldı diğerleri dondurulamadı cunku yasamadılar . transfer edilen de tutmadı.yani cok yumurta olması degıl kaliteli olması önemli.

haklısın canım sayıdan ziyade kaliteli olması daha mühim son kontrollere göre sayı 8 yada daha fazla dedi inş kaliteli olurlarda yaşasınlar.canım senin içinde rabbim hayırlısını versin en kısa zamanda napalım hayat bir sınav buda bizim sınavımız

sevgili arkadaşım öncelikle tedavin hayırlı olsun rabbim sonunda bebişine kavuştursun seni bende tüp bebek tedavisine başlamadan önce ameliyat olmam gerektiğini sağ yumurtalıkta 14cm ur olduğunu fark etmişti osman hoca ve ilk aşamada ameliyat oldum ve ameliyattan 2 ay sonrada tedaviye başladık sağ yumurtalık operasyondan dolayı yumurta oluşmaya başlamamıştı sol yumurtalığımda da 4 yumurtam oluştu ve ben buna çok üzülmüştüm osman hoca bana sadece şunu dedi yumurtanın sayısına takılma kalitesi önemli ilk denememde tek embriyo transfer edildi tutunma aşamasında düşük oldu ve 4 yumurtamdan 2si dondurulmuştu ve ben rabbime binlerce şükürler olsun dondurulmuş embriyomlarımla hamile kaldım sevgili arkadaşım demem oki dua et kaliteli sağlıklı olsun yumurtaların sayıyta hiç takılma

canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için sağolasın.sayı şimdi 7-8 belki daha fazla olucak rabbim nasip ederse herşeyin hayırlısı zaten dua etmekten başka çaremiz yok bende bol bol dua ediyorum RABBİM kabul buyursun inş.hayırlı evlatlar versin cümlemize canım sende sağlıkla büyüt yavrunu nasipte varsa olur arkadaşım senin nasibinde varmış mevlam vermiş inş darısı bizim başımıza

haklısın canım sayıdan ziyade kaliteli olması daha mühim son kontrollere göre sayı 8 yada daha fazla dedi inş kaliteli olurlarda yaşasınlar.canım senin içinde rabbim hayırlısını versin en kısa zamanda napalım hayat bir sınav buda bizim sınavımız

Amin canım cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim

olin nasılsın,nerelerdesin?Bebek nasılmış...

Mesajini simdi gordum canatann, 14 eylul cumartesi keseyi cok sukur gorduk. 26 eylul de kalp atisi icin hocaya gidicem, cok sukur hersey yolunda gidiyor. Bu sabah ilk kez akintiyla birlikte pembemsi bir lekem oldu cok korktuk, osman hocayi aradim normal oldugunu soyledi, insallah bebegim gelisiyordur diye dua ediyorum bol bol. Sen nasilsin ?

Mesajini simdi gordum canatann, 14 eylul cumartesi keseyi cok sukur gorduk. 26 eylul de kalp atisi icin hocaya gidicem, cok sukur hersey yolunda gidiyor. Bu sabah ilk kez akintiyla birlikte pembemsi bir lekem oldu cok korktuk, osman hocayi aradim normal oldugunu soyledi, insallah bebegim gelisiyordur diye dua ediyorum bol bol. Sen nasilsin ?

canim ilk denemedemi.gebe.kaldin

slm kızlar bnde uzun süredir sebepsiz infertilite olup sonunda aşılamaya karar verdim ve eşim oman hocayı gitmek istiyo yoğun araştırmadan sonra burda okuduğuma göre art de çalışmakta nette bi tel var ama kendi sitesi yok bna çalıştığı yerin adresini ve tel nosunu yazarmısınız rica etsem cok sevinirim....

slm kızlar bnde uzun süredir sebepsiz infertilite olup sonunda aşılamaya karar verdim ve eşim oman hocayı gitmek istiyo yoğun araştırmadan sonra burda okuduğuma göre art de çalışmakta nette bi tel var ama kendi sitesi yok bna çalıştığı yerin adresini ve tel nosunu yazarmısınız rica etsem cok sevinirim....

fethiye ma.beyaz sok.no.28(fsm ) bulvari tlf.2414747 5425430949 8den sonra cebine bakiyo am tersler yani:) digeri tlf ara sen

Son düzenleme:
fethiye ma.beyaz sok.no.28(fsm ) bulvari tlf.2414747 5425430949 8den sonra cebine bakiyo am tersler yani:) digeri tlf ara sen

çok saol cnm bn yarın gündüz merkezi ararım ozaman :) ön görüşme yapabilirmiyim acaba oda ücretli mi bi bilgin var mı?bide muayene ücretlerini ve aşılama fiyatlarıyla ilgili bişiyler biliyomusun cok soru sordum demi :26::26:

çok saol cnm bn yarın gündüz merkezi ararım ozaman :) ön görüşme yapabilirmiyim acaba oda ücretli mi bi bilgin var mı?bide muayene ücretlerini ve aşılama fiyatlarıyla ilgili bişiyler biliyomusun cok soru sordum demi :26::26:

ben ön gorusmeye gittigimde zor.girdim hocanin yanina ucretsiz daha once yaptigim.sonuclara bakti hasta olunca gel dedi canim. muayene ucreti 300 diye duydum

Back
X