Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

slm kızlar bnde uzun süredir sebepsiz infertilite olup sonunda aşılamaya karar verdim ve eşim oman hocayı gitmek istiyo yoğun araştırmadan sonra burda okuduğuma göre art de çalışmakta nette bi tel var ama kendi sitesi yok bna çalıştığı yerin adresini ve tel nosunu yazarmısınız rica etsem cok sevinirim....

Aşılama ücreti 1000 lira + muayene ücreti 300 benim hap kullanarak büyüttü yumurtaları. Klomenle

Aşılama ücreti 1000 lira + muayene ücreti 300 benim hap kullanarak büyüttü yumurtaları. Klomenle

aşılama ücreti normalmiş ama muayene cok fazla gbi geldi her seferinde 300 mü ödeyeceğiz acaba eger öleyse cok değil mi aşılaya kdr bikackez kontrol muayene için gidilebiliyor..peki sen yaptırdın mı cnm aşılama ?

Mesajini simdi gordum canatann, 14 eylul cumartesi keseyi cok sukur gorduk. 26 eylul de kalp atisi icin hocaya gidicem, cok sukur hersey yolunda gidiyor. Bu sabah ilk kez akintiyla birlikte pembemsi bir lekem oldu cok korktuk, osman hocayi aradim normal oldugunu soyledi, insallah bebegim gelisiyordur diye dua ediyorum bol bol. Sen nasilsin ?

Çok sevindim.Yazmayınca kötü bir şey oldu diye düşünmüştüm.Ben dış gebelik geçirdim.Toparlanmaya çalışıyorum.Genetik testlerim temiz çıktı.Toparlanınca yeniden deneyecem hayırlısıyla.

Çok sevindim.Yazmayınca kötü bir şey oldu diye düşünmüştüm.Ben dış gebelik geçirdim.Toparlanmaya çalışıyorum.Genetik testlerim temiz çıktı.Toparlanınca yeniden deneyecem hayırlısıyla.

Genetik temiz ciktiysa icin rahat olsun, insallah en kisa zamanda sende yasarsin ayni duygulari.Bende hergun dua ediyorum insallah haftaya kalp atisini duyarsak daha bir rahatlayacagim.

aşılama ücreti normalmiş ama muayene cok fazla gbi geldi her seferinde 300 mü ödeyeceğiz acaba eger öleyse cok değil mi aşılaya kdr bikackez kontrol muayene için gidilebiliyor..peki sen yaptırdın mı cnm aşılama ?

Ayda bi kez veriyorsun 300 ü ilk bakışta cok geliyo ama İnan değiyor. Ben aşilama oldum dış gebelik oldu. 2. De tutmadı ara verdim işe başladığım için

Ayda bi kez veriyorsun 300 ü ilk bakışta cok geliyo ama İnan değiyor. Ben aşilama oldum dış gebelik oldu. 2. De tutmadı ara verdim işe başladığım için
çok geçmiş olsun cnm inş tekrar başladığında ilkinde tutunur bebeğin sana...osman beye mi devam ediceksin yne..bgn eşim aramış bi ön gürüşme için gün içinde gelin gçrüşürsünüz demiş sekreter bakalım gidicem hafta içi inş bide bilecikten gelicem bursada diiliz inş kolay buluruz merkezi inşş bizede uğurlu gelir osman hoca...

çok geçmiş olsun cnm inş tekrar başladığında ilkinde tutunur bebeğin sana...osman beye mi devam ediceksin yne..bgn eşim aramış bi ön gürüşme için gün içinde gelin gçrüşürsünüz demiş sekreter bakalım gidicem hafta içi inş bide bilecikten gelicem bursada diiliz inş kolay buluruz merkezi inşş bizede uğurlu gelir osman hoca...

Saol canım Osman hocaya devam ederim sonuçta memnunum Allah'ın takdiri ile oluyor her şey .

Merhabalar ben de Osman Hoca' da başladım tedavime bu hafta.Pazartesi gidip yumurta takibi yapıcaz hayırlısı olur inşallah hepimiz için.

Arkadaşım bizde bilecikte oturuyoruz.Arabanız varsa kolay bulunuyor.Şimdiden hayırlı olur inşallah.

kızlar osman hoca histeroskopi yi ne kadara yapıyor yakınlarda yaptıran yada bilen varmı

Tedaviniz hayırlı olsun.Ben haziran sonunda yaptırmıştım.500 TL ödedik.Sorun çıkmadı.Sorun çıkarsa işlem olursa farklı alıyormuş.Sorun çıkıp çıkmadığıda operasyon esnasında belli oluyor.Sorun olursa hemen mÜdahale ederim diye bilgi vermişti.Benden şimdiye kadar hiç fazla ücret almadı.Osman hoca sadece kendi hakkını alır.

Merhabalar ben de Osman Hoca' da başladım tedavime bu hafta.Pazartesi gidip yumurta takibi yapıcaz hayırlısı olur inşallah hepimiz için.

İnşallah canım.Beşinci gün embriyosu olursa transfer yapıcak yoksa yapmıyacağım dedi doktor.İnşallah emeklerimiz zayi olmaz.

ins canim ya... senin ilk denemen mi olacak...bi sorun uok umar5 gun oncesi olmuyomu yapmam dedi

Tedaviniz hayırlı olsun.Ben haziran sonunda yaptırmıştım.500 TL ödedik.Sorun çıkmadı.Sorun çıkarsa işlem olursa farklı alıyormuş.Sorun çıkıp çıkmadığıda operasyon esnasında belli oluyor.Sorun olursa hemen mÜdahale ederim diye bilgi vermişti.Benden şimdiye kadar hiç fazla ücret almadı.Osman hoca sadece kendi hakkını alır.

teşekkür ederim canım benim rahimde şekil bozukluğu var kalp şeklinde rahmim.kendi doktorum çok önemli değil dedi tam bir şekil bozukluğu diyemem dedi üstten az bişey basık dedi ama gideceğin hoca histeroskopi isteyebilir dedi.ben eskişehirde oturuyorum.hazırlıklı gitmek istiyorum o yuzden fiyat sorup duruyorum.:) inş bi aksilik çıkmaz bu ay ilaçlara başlarım die düşünmüştüm ama nasip bakalım.sen hangi aşamadasın.

Back
X