Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Merhaba arkadaşlar bende osman beyin hastasıyım geçen ay tüp bebek yaptırdım herşeyim cok güzel geçti bugun test günüm ama ben çarşamba günü adet oldum ve sonuç negatif:( :( şimdi dondurulmuşlarla deneyeceğiz osman bey 2 veya 3 ay sonra dedi. Bugun göreşeceğim osman bey ile kesin negatif olduğunu belirteceğim. Bu 2-3 ay içerisinde bana herhalgi bir işlem yapılacak mı :( :( :( yardımcı olurmusunuz lütfennnn

merhaba arkadaşlar bende osman hocanın hastasıyım 30 ağustosta tarlusal adlı ilaç kullandım 2x1 6.gün ilaç bitti ertesi günü adet oldum osman beye gittim muayene etti lucrin başladık göbekten sabah akşam vuruyorum kendim 2 gün öncede merional başladım kalçadan toplamda 4 adet günde 1 vurunuyorum cumartesi randevum var bakalım devam edicek mi iğneler yumurta toplama işlemi kaç gün sonra oluyo tecrübeli arkadaşlar biraz bilgi verebilrse süper olucak çok heyecanlıyım bir taraftan da korkuyorum ya olmazsa diye ben 28 yaşındayım sağ tüp tıkalı yumurta rezervimde azmış 4-5 tane çıkar dedi dr korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

canım benim geçekten hiç korkmana gerek yok ben de 18 yumurta cıktı bunlardan 15 tanesi olgunlaşmış 7 tanesi dönlendi en iyi olanı geçen ay transfer ettiler geri kaln 6 adettende en iyi olan 3 adet donduruldu önemli olan kalitesi sayısı değil kesinlikle, malesef geçen ay tutmadı. Ve benim hiç ama hiç problemim bir sıkıntım yok ama mevlam vermeyince olmuyor. Bir arkadaşımızın yazdığı gibi önce allah sonra doktora osman beye güveniyorum mevlam hepimizin hakkında hayırlısını versin

kızlar ben hala adet olmadım 5 gün geçti.sabah test yaptım çift çizgi çıktı.inanmadım bi tane daha yaptım o da çift çizgi çıktı.kan tahlili verdim 1 saat önce saat 3:30 da sonuç belli olacak eğer pozitif çıkarsa bir mucizeye tanık olacağız.8 senenin sonunda tüm tedaviler bitip sıra tüp bebeğe geldiğinde adet olup iğnelere başlamayı beklerken bu sonuç rabbimin bi mucizesi olabilir ancak.heyecandan ölcem.

Ayyyy inanmıyorum tüylerim diken diken oldu inşallah pozitif çıkar ama bence kesinlikle pozitif. Mevlamın bir mücüzesi gercekten cok sevindim senin adına darısı başımıza inş. Her şey gönlüne göre olsun

kızlaarrrr hamileyimmm 937 çıktı kan değeri hemşire 4 haftalık var dedi.inanamıyom hala ben tüp bebek için hazırlık yaparken ve onca problemin içinden hayata tutunmaya çalışan bir can gönderdi rabbim.rabbim çok büyük rabbim çok büyük.ol demesi yeter hep dua ettim hem kendim için hem burda ve çevremde anne olmayı bekleyen herkes için rabbim herkese böyle sevinçler yaşatsın kimseyi bu yollarda koymasın.inşallah bebeğim sağlıklıdır p.tesi doktora gideceğim çok heyecanlıyım.sanki biraz sonra eşim seslenecek ümraaaannn hadi uyan artık sabah oldu diyecek ve ben uyanacakmışım gibi geliyor.

kızlaarrrr hamileyimmm 937 çıktı kan değeri hemşire 4 haftalık var dedi.inanamıyom hala ben tüp bebek için hazırlık yaparken ve onca problemin içinden hayata tutunmaya çalışan bir can gönderdi rabbim.rabbim çok büyük rabbim çok büyük.ol demesi yeter hep dua ettim hem kendim için hem burda ve çevremde anne olmayı bekleyen herkes için rabbim herkese böyle sevinçler yaşatsın kimseyi bu yollarda koymasın.inşallah bebeğim sağlıklıdır p.tesi doktora gideceğim çok heyecanlıyım.sanki biraz sonra eşim seslenecek ümraaaannn hadi uyan artık sabah oldu diyecek ve ben uyanacakmışım gibi geliyor.

Hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin.

arkadaslar tedavileriniz nasil
gidiyo kimseden ses cikmiyo

Benim yumurta takiplerim bitti, bu gece çatlatma iğnesini vurucam, pazartesi günü yumurta toplama işlemi var...

Sen naptın, bir sonraki adetini bekliyorsun hala di mi?

kızlar merhaba ben aşılama oldum bu ay. bugun adet gunumdu ama halihazırda olmadım az önce durduramadım kendimi bizim burda sağlık kabini var orda kanda baktırdım adam az önce aradı ben bişy göremedim dedi bide bi hastaneye baktırın dedi.....olmadımı şimdi yaaaaaaaaaaaaa,ama adette olmadım böyle gecikme olabiliyo mu aşılama sonrası...

Canım tekrar yaptır kan testini, daha net fikrin olur.

Merhaba arkadaşlar bende osman beyin hastasıyım geçen ay tüp bebek yaptırdım herşeyim cok güzel geçti bugun test günüm ama ben çarşamba günü adet oldum ve sonuç negatif:( :( şimdi dondurulmuşlarla deneyeceğiz osman bey 2 veya 3 ay sonra dedi. Bugun göreşeceğim osman bey ile kesin negatif olduğunu belirteceğim. Bu 2-3 ay içerisinde bana herhalgi bir işlem yapılacak mı :( :( :( yardımcı olurmusunuz lütfennnn

Benim tahminime göre vücudunun kendini toparlaması için muhtemelen bir şey yapmayacaktır ama doktorun düşüncesini bilemeyiz tabi.

kızlar ben hala adet olmadım 5 gün geçti.sabah test yaptım çift çizgi çıktı.inanmadım bi tane daha yaptım o da çift çizgi çıktı.kan tahlili verdim 1 saat önce saat 3:30 da sonuç belli olacak eğer pozitif çıkarsa bir mucizeye tanık olacağız.8 senenin sonunda tüm tedaviler bitip sıra tüp bebeğe geldiğinde adet olup iğnelere başlamayı beklerken bu sonuç rabbimin bi mucizesi olabilir ancak.heyecandan ölcem.

Canım gözün aydın ne kadar sevindim senin adına, Rabbim tamamına erdirsin inşallah.Ne kadar güzel bir duygudur bu ya:16::16::16::16:
Darısı hayırlısıyla bizlerin başına,ister tedaviyle ister tedavisiz ama hayırlısıyla inşallah.
Değerin de çok güzel çıkmış, bu da gebeliğinin Allah' ın izniyle sağlıklı bir gebelik olduğunu gösteriyor.

Canım gözün aydın ne kadar sevindim senin adına, Rabbim tamamına erdirsin inşallah.Ne kadar güzel bir duygudur bu ya:16::16::16::16:
Darısı hayırlısıyla bizlerin başına,ister tedaviyle ister tedavisiz ama hayırlısıyla inşallah.
Değerin de çok güzel çıkmış, bu da gebeliğinin Allah' ın izniyle sağlıklı bir gebelik olduğunu gösteriyor.[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

p.tesi doktora gidecem ama korkuyorum inşallah sağlıklıdır.dış gebelik falan oluyomuş korktum bakalım p.tesi belli olacak.rabbim herkese nasip etsin inşallah

Değerin de çok güzel çıkmış, bu da gebeliğinin Allah' ın izniyle sağlıklı bir gebelik olduğunu gösteriyor.[/COLOR][/FONT][/B]

p.tesi doktora gidecem ama korkuyorum inşallah sağlıklıdır.dış gebelik falan oluyomuş korktum bakalım p.tesi belli olacak.rabbim herkese nasip etsin inşallah[/QUOTE]

Canım aklına neden öyle kötü şeyler getiriyorsun ki? Hem senin değerlerin gayet güzel, dış gebelikte değerler böyle güzel yükselmez.Sen yüreğini ferah tut.Bak ne güzel bir mucizeyle karşılaşmışsın, gerisi de gelecek inşallah.

Canım aklına neden öyle kötü şeyler getiriyorsun ki? Hem senin değerlerin gayet güzel, dış gebelikte değerler böyle güzel yükselmez.Sen yüreğini ferah tut.Bak ne güzel bir mucizeyle karşılaşmışsın, gerisi de gelecek inşallah.[/QUOTE]

içime su serptin canım yaaa valla ben alışkın değilim hayatımda böyle büyük süprizlere dün hep biri beni uyandıracakmış gibi geliyodu gece bi ara uyandım rüya görmüşüm dedim sonra salona gittim eşim çiçek getirmişti testten sonra onu görünce ana dedim rüya değilmiş.8 sene bekledim.aşılamalr ilaçlar hala inanamıyorum.yalnız çok feci öksürük oldum ben bu zarar verirmi bilmiyorum karnım acıyo artık tutmaya çalışıyom tutamıyomda.yarın hemen olsa hemen görsem rahatlıcam

Son düzenleme:
Canım aklına neden öyle kötü şeyler getiriyorsun ki? Hem senin değerlerin gayet güzel, dış gebelikte değerler böyle güzel yükselmez.Sen yüreğini ferah tut.Bak ne güzel bir mucizeyle karşılaşmışsın, gerisi de gelecek inşallah.

içime su serptin canım yaaa valla ben alışkın değilim hayatımda böyle büyük süprizlere dün hep biri beni uyandıracakmış gibi geliyodu gece bi ara uyandım rüya görmüşüm dedim sonra salona gittim eşim çiçek getirmişti testten sonra onu görünce ana dedim rüya değilmiş.8 sene bekledim.aşılamalr ilaçlar hala inanamıyorum.yalnız çok feci öksürük oldum ben bu zarar verirmi bilmiyorum karnım acıyo artık tutmaya çalışıyom tutamıyomda.yarın hemen olsa hemen görsem rahatlıcam[/QUOTE]

Hakikaten de mucize yaşatıyor Rabbim sana.8 yıl az mı, dile kolay:44: Eşin çiçek getirmiş ha ne güzel, e tabi baba olmak var işin ucunda:1::1::1::1:
Öksürüğe yakalanman hiç de iyi olmamış . Öksürüğü kesen şeyler içmeye çalış, inşallah atlatırsın...
Şu an Eskişehir' desin di mi?
Osman Bey' in yanına hiç geldin mi? Çünkü ben oradayken İnegöl' den geldiğini söyleyen bir bayan vardı :44:

Son düzenleme:

Benim yumurta takiplerim bitti, bu gece çatlatma iğnesini vurucam, pazartesi günü yumurta toplama işlemi var...

Sen naptın, bir sonraki adetini bekliyorsun hala di mi?

Canım tekrar yaptır kan testini, daha net fikrin olur.

Benim tahminime göre vücudunun kendini toparlaması için muhtemelen bir şey yapmayacaktır ama doktorun düşüncesini bilemeyiz tabi.

Değerin de çok güzel çıkmış, bu da gebeliğinin Allah' ın izniyle sağlıklı bir gebelik olduğunu gösteriyor.

evet canim.bayramin gelip gecmesini bekliuorum.ins. hayirli sonuclar alman dilegimle

içime su serptin canım yaaa valla ben alışkın değilim hayatımda böyle büyük süprizlere dün hep biri beni uyandıracakmış gibi geliyodu gece bi ara uyandım rüya görmüşüm dedim sonra salona gittim eşim çiçek getirmişti testten sonra onu görünce ana dedim rüya değilmiş.8 sene bekledim.aşılamalr ilaçlar hala inanamıyorum.yalnız çok feci öksürük oldum ben bu zarar verirmi bilmiyorum karnım acıyo artık tutmaya çalışıyom tutamıyomda.yarın hemen olsa hemen görsem rahatlıcam

Hakikaten de mucize yaşatıyor Rabbim sana.8 yıl az mı, dile kolay:44: Eşin çiçek getirmiş ha ne güzel, e tabi baba olmak var işin ucunda:1::1::1::1:
Öksürüğe yakalanman hiç de iyi olmamış . Öksürüğü kesen şeyler içmeye çalış, inşallah atlatırsın...
Şu an Eskişehir' desin di mi?
Osman Bey' in yanına hiç geldin mi? Çünkü ben oradayken İnegöl' den geldiğini söyleyen bir bayan vardı :44:
[/QUOTE]

inegölden gelen çok kişi var osman beye ben daha yüzyüze görüşmemiştim telefonla görüşmüştüm randevu için adet olunca ara ben sana geleceğin günü söylerim demişti.kendi doktoruma gittim tüm tahlillerimi yaptırdım hazırlık olsun vakit kaybetmiyim die.ama adetim gelmedi.bugun doktora gittik keseyi gördük.ilk testte 937 çıkmıştı bhcg 2gün sonra 3011 çıktı anlamadım sanki birden fırladı rakam.kendi doktorum 1 hafta izinli başka doktora gittim o da içime sinmedi.ama genede ufak ufak inanmaya başlıyorum gibi.hayal gibi.. rüya gibi.değişik....

Bursa Acıbadem doktor Şahin bey ve
ART Osman bey arasında kararsız kaldım.

Ama sanırım ŞAhin beyi seçeceğim.

Bud urumda olan arkadaşlar var mı burda?

Kesinlikle Osman Hocayı tavssiye ederim. Şahin Bey'le 5 kere tüp bebek denemem oldu. 4 senemi boşa harcadı.
Osman Hoca'da ikinci denememde 27 haftalık hamileyim şu anda. çok daha ilgili ve başarılı bir doktor.

Ben şu an transferim için gün sayıyorum, Osman Beyin hastasıyım. Çok araştırdım ve öyle karar verdim Osman beye.
Kendisinden memnunum inşallah sonucum da güzel olur. Allah muhafaza, eşimle olumsuzluk yaşasak bile yine Osman Bey' e gideriz diyoruz ama Rabbim inşallah ellerimizi boş bırakmaz.

Son düzenleme:

ben bursa acıbadem şahin hocada iki defa tüp bebek denedim birincisi negatif ikincisi kimyasal oldu

bu sefer bende osman hocaya gideceğim çünkü kendisiyle ilgili hep olumlu şeyler duyuyorum

Back
X