Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Hayırlı sabahlar :3::3::3::3::3:

Sagol canim bakalim sali gunu yuregimiz bizi nereye yonlendireck.

Haydi bakalım, baharın hamileliği umutlandırdı hepimizi, senden de hayırlı haber bekliyoruz inşallah.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

nihancım meraba dün opum vardı 4 tane yumurtam toplandı zaten sorunum rezerv azlığı akşam hocayla konuştum 3 tanesi olgun dedi olgun demek yani daha iyimi kusura bakma pek bişey bilmiyorum ilk denemem biraz tecrübelerinden anlatırmısın

Canım topiğe senden sonra uğrayan benim hazır gelmişken soruna ben cevap vereyim, olur mu:1::1::1:

Yumurtalarının olgun olması onların mikro enjeksiyon için uygun ve kaliteli olduğunu gösteriyor. Eşinin de spermleri yeterli ve sağlıklı olursa inşallah ( genetik olarak bir sorun yoksa eğer ) hepsinin de dölleneceği ve kaliteli embriyolarının olacağı anlamına gelir olgun yumurta :40::40::40::40:

Bugün akşam doktor onların kaç tanesinin döllendiğini sana söyleyecektir, hayırlı olur inşallah...

hayırlı sabahlar :3::3::3::3::3:

Haydi bakalım, baharın hamileliği umutlandırdı hepimizi, senden de hayırlı haber bekliyoruz inşallah.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım topiğe senden sonra uğrayan benim hazır gelmişken soruna ben cevap vereyim, olur mu:1::1::1:

Yumurtalarının olgun olması onların mikro enjeksiyon için uygun ve kaliteli olduğunu gösteriyor. Eşinin de spermleri yeterli ve sağlıklı olursa inşallah ( genetik olarak bir sorun yoksa eğer ) hepsinin de dölleneceği ve kaliteli embriyolarının olacağı anlamına gelir olgun yumurta :40::40::40::40:

Bugün akşam doktor onların kaç tanesinin döllendiğini sana söyleyecektir, hayırlı olur inşallah...

cnm benim normal tüp bebek sen mikro enjeksiyon için uygun demişsin bu farklı bişeymi eşimde bi sorun çıkmadı yapılan tahlillerde hatta sperm sayısı 47 milyon ama tabi genetik test yapılmadı şu anda evet cnm hoca bu akşam söyliycek kaçtane döllendiğini ama çok heyecanlıyım çünkü zaten yumurtam az o yüzden sizin tecrübelerinizden yararlanmak istedim bi nebze rahatlamak için inşallah hepimiz için hayırlı olur cnm

nihancım meraba dün opum vardı 4 tane yumurtam toplandı zaten sorunum rezerv azlığı akşam hocayla konuştum 3 tanesi olgun dedi olgun demek yani daha iyimi kusura bakma pek bişey bilmiyorum ilk denemem biraz tecrübelerinden anlatırmısın

Gecmis olsun canim.evet iyi demek.ins.guzel sekilde de döllenirler ve annesinin karnina yerlesirler :-)

Hayırlı sabahlar :3::3::3::3::3:

Insallah canim ya herkez guzel haberler versin burada.topigimiz senlensin :-D

cnm benim normal tüp bebek sen mikro enjeksiyon için uygun demişsin bu farklı bişeymi eşimde bi sorun çıkmadı yapılan tahlillerde hatta sperm sayısı 47 milyon ama tabi genetik test yapılmadı şu anda evet cnm hoca bu akşam söyliycek kaçtane döllendiğini ama çok heyecanlıyım çünkü zaten yumurtam az o yüzden sizin tecrübelerinizden yararlanmak istedim bi nebze rahatlamak için inşallah hepimiz için hayırlı olur cnm

Canım şimdi tüp tedavisi yaplırken mikro enjeksiyon yöntemi uygulanıyor zaten.Yumurta ve spermin yan yana bırakılıp döllenmesi değil, spermin özel bir şırıngayla yumurtaya embriyolog tarafından enjekte edilmesi uygulanıyor. Bu yöntem döllenme işini daha daçabuklaştırdığı için özellikle bunu yapıyorlar.
Eşinin sperm sayısı iyi ama asıl önemli olan spermin ileri hareketi, yapısal olarak bir bozukluğun olmaması lazım.
Genetik test her zaman uygulanmıyor, her şeye rağmen hiç bir sorun bulunamayan çiftlerde tercih ediliyor, ayrıca çok pahalı bir işlem.
Canım yumurtanın az oluşunu hiç kafana takma olduktan sonra 1 yumurta ve 1 sperm yeter zaten.Rabbim hayırlısıyla versin inşallah hepimize:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Akşam hocayla görüştükten sonra buraya da yaz merakta bırakma emi:1::1:

Insallah canim ya herkez guzel haberler versin burada.topigimiz senlensin :-D

Evet inşallah, ama birinin hamile kalışı bile topiği nasıl hareketlendirdi di mi?Benim içime umut doğdu sanki:40::40::40:

Son düzenleme:

canım şimdi tüp tedavisi yaplırken mikro enjeksiyon yöntemi uygulanıyor zaten.yumurta ve spermin yan yana bırakılıp döllenmesi değil, spermin özel bir şırıngayla yumurtaya embriyolog tarafından enjekte edilmesi uygulanıyor. Bu yöntem döllenme işini daha daçabuklaştırdığı için özellikle bunu yapıyorlar.
Eşinin sperm sayısı iyi ama asıl önemli olan spermin ileri hareketi, yapısal olarak bir bozukluğun olmaması lazım.
Genetik test her zaman uygulanmıyor, her şeye rağmen hiç bir sorun bulunamayan çiftlerde tercih ediliyor, ayrıca çok pahalı bir işlem.
Canım yumurtanın az oluşunu hiç kafana takma olduktan sonra 1 yumurta ve 1 sperm yeter zaten.rabbim hayırlısıyla versin inşallah hepimize:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Akşam hocayla görüştükten sonra buraya da yaz merakta bırakma emi:1::1:

Evet inşallah, ama birinin hamile kalışı bile topiği nasıl hareketlendirdi di mi?benim içime umut doğdu sanki:40::40::40:

eşimin testlerinde bişey çıkmadı yapısı,hareketi vs. Inşallah akşama hocamdan hayırlı haberler alınca yazıcam cnm

canım geçmiş olsun. ben de yaptırmıstım. sadece çizikler attım demişti.kanama olması normal. telaş etme.hatta benım dondurulmus transferı yapıldı ilk uc ay kanamalı gectı. bende dıyırdum kı o çizikler mi açılıp kanıyor diye :) ama hoca normal olabılır demişti
sağolasın canım dr 2-3 gün olabilir dedi süre uzayınca bende korktum açıkcası acaba kötü bişey mi oldu diye normal diyosanız tmm o vakit stres yapmıyım kendime boşyere:34: canım dr bana çizik attım atmadım gibisinden bişey söylemedi bende soramadım kubbesi basıktı onu düzelttim dedi.benimde kafamı kurcalamıyo değil acaba attı mı diye inş atmıştır.canım geçmişi okudum o.gazideymişsin bende o.gaziliyim tesasadüfe bak ama o.gazide değilim.
senin de az kaldı bebeğine kavuşmana rabbim yardımcın olsun sağlıkla al kucağına inş.

Canım geçmiş olsun sen atlatmışsın. Kanama yaşaman çok normal neticede rahmini kurcalamış doktor, çizik de atmıştır mutlaka.Çünkü bunu bebeğin tutunması için özellikle yapıyor doktorlar.Rahimdeki kanlanma bebeğin beslenmesini sağlıyor çünkü.
Ben yaptırmadım canım, adet olmadım hala, 10 gündür geçirdiğim bir ara kanama var leke tarzında. Doktora sordum tedavi sonrası normaldir dedi bana ama bu benim 4.tüp tedavim ve ilk kez böyle bir ara kanama yaşıyorum.Bu kanama normal adetimin de tarihini erteler diye düşünüyorum.İnşallah olumsuz bir şey yoktur.
Histeroskopinin rahat geçmesine sevindim beni de endişelerimden uzaklaştırdın canım çok teşekkürler.İnşallah bebeklerimiz gelir hayırlısıyla.

teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun.atlattım çok şükür darısı senin başına.
çizik atmıştır inş çünkü bana demedi attım diye.adet düzeni inanılmaz etkileniyor ya en kısa zamanda düzene girse de rahatlasak cümleten:52:canım içini ferah tut bende dr a sordum lekelenme çok oluyo diye oda normal olur böyle dedi alınan hormonlardan etkileniyo dedi sende olumsuz düşünme histereskopini ol ALLAH ın izniyle sonrada hayırlısıyla bebeğine kavuş kavuşalım kavuşsunlar :49::49::49::49::49::49::49::49: böyle bissürü olalımmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Sagol canim bakalim sali gunu yuregimiz bizi nereye yonlendireck.

salı günü inş güzel haberlerini alırız da hep beraber seviniriz canım hakkında hayırlısı olsun salı günü yüzünüz gülsün :46:

ad-er canım hiç kafana takma sayıyı kaliteli olması hepsinden önemli sonuçta 1 tanesi yetiyor biliyorsun gebelik için o 3 yumurta sonuna kadar dayansın inş. du et bol bol...

[/COLOR][/FONT][/B]teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun.atlattım çok şükür darısı senin başına.
çizik atmıştır inş çünkü bana demedi attım diye.adet düzeni inanılmaz etkileniyor ya en kısa zamanda düzene girse de rahatlasak cümleten:52:canım içini ferah tut bende dr a sordum lekelenme çok oluyo diye oda normal olur böyle dedi alınan hormonlardan etkileniyo dedi sende olumsuz düşünme histereskopini ol ALLAH ın izniyle sonrada hayırlısıyla bebeğine kavuş kavuşalım kavuşsunlar :49::49::49::49::49::49::49::49: böyle bissürü olalımmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE]

Amin canım bütün güzel dileklerin için. Rabbim hiçbirimizi mahrum etmesin inşallah.

Canım tedavin hayırlı olsun,benimde ilk denememde 23 yumurta toplandı ve olgun çıktı,tek embriyo transfer edildi fakat sonuç negatif,dondurulmuş yumurtamda kalmadı,bende aralıkta 2.denemeye başlıycam,banada kısa protokol uygulayacağını söylemişti,merak ettiğim senin ilk denemeden yumurtan kalmadımı hiç ?

Canım benim ilk denemem bursa özel tüp bebek merkezinde yapıldı ve biz dondurmadık iki.tane koyuldu gerisi çöp

Nihancım kan tahlilini artta yaptırabilirsin.Ben onlara sorduğumda yapıyoruz ücretsiz olarak demişti.Ama benim test günüm bayrama denk geldiği için artta değil de devlet hastanesinin acilinde yaptırdım, 45 dakika sonra sonucumu da aldım.Olmazsa sen de hastanelerden birini acilinde yaptırırsın hem de ücret ödemeden.

Canım tedavin hayırlı olsun.

Baharcım bu senin kaçıncı tüp denemendi acaba? İnşallah benim de bu kez olur Allah' ın izniyle.
Sen de ultrasona girince yaz bakalım bebişlerin kaç tane:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Amin canım inşallah olur hayırlısıyla bizimde.

cnm ben geçen aralık ayında ilk tüp bebek denemesini yaptırdım.dış gebelik geçirdim.ilaçla gebelik sonlandırıldı.4 tane dondurulmuş embriyo vardı.onunda 2 tanesini 30 ekimde transfer ettirdik.benim normal yolla bir gebeliğim oldu.şu an 16 yaşında bir oğlum var.sonrasında ikinci bebek istediğimizde hamile kalamadım.bir sürü iğne,ilaç,aşılama tedavisi derken tüp bebek aşamasına geldik.hiç tüp bebek yaptıracağımı düşünmemiştim.sonuçta ilk gebeliğim evlendikten 3 ay sonra normal yolla olmuştu.nasip işte.rabbim vermeyince olmuyor.demekki sebeplere başvurmamız gerekiyormuş.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşllh.nasip olursa pazartesi dr gidecez,gelince sonucu yazarım size.şimdide içime korku düştü.ikiz olursa nasıl bakarım,nasıl taşırım,nasıl doğururum diye...sezeyandan çok korkuyorum.
rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı versin inşllh tektir diyorum.
inşllh cnm sende bu kez bebeğine kavuşursun.duanın gücüne çok inanıyorum.transferden önce mutlaka çok kişiden dua iste.ben öyle yaptım ve toplu dualarda yapıldı.herşey rabbimin elinde o ol dedikten sonra herşey olur.inşllh seninde vakti zamanı gelmiştir ve bu kez olur...

Cnm hocamla konustum 4 yumurtamin 3 tanesi dollendi bu aksamda konustugumuzda 5.gun transferi yapicaz dedi yani transferim sali gunu son anda bisey olmaz dimi

cnm ben geçen aralık ayında ilk tüp bebek denemesini yaptırdım.dış gebelik geçirdim.ilaçla gebelik sonlandırıldı.4 tane dondurulmuş embriyo vardı.onunda 2 tanesini 30 ekimde transfer ettirdik.benim normal yolla bir gebeliğim oldu.şu an 16 yaşında bir oğlum var.sonrasında ikinci bebek istediğimizde hamile kalamadım.bir sürü iğne,ilaç,aşılama tedavisi derken tüp bebek aşamasına geldik.hiç tüp bebek yaptıracağımı düşünmemiştim.sonuçta ilk gebeliğim evlendikten 3 ay sonra normal yolla olmuştu.nasip işte.rabbim vermeyince olmuyor.demekki sebeplere başvurmamız gerekiyormuş.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşllh.nasip olursa pazartesi dr gidecez,gelince sonucu yazarım size.şimdide içime korku düştü.ikiz olursa nasıl bakarım,nasıl taşırım,nasıl doğururum diye...sezeyandan çok korkuyorum.
rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı versin inşllh tektir diyorum.
inşllh cnm sende bu kez bebeğine kavuşursun.duanın gücüne çok inanıyorum.transferden önce mutlaka çok kişiden dua iste.ben öyle yaptım ve toplu dualarda yapıldı.herşey rabbimin elinde o ol dedikten sonra herşey olur.inşllh seninde vakti zamanı gelmiştir ve bu kez olur...

Canım hayatta ne ile karşılaşacağımızı hiç birimiz bilemiyoruz ki...
Hakkında hayırlısını nasip etsin Rabbim inşallah.Ama bence ikiz tekil onu düşünüp de sıkma canını, çünkü sen de ne zorluklar neticesinde hamile kaldın, ikiz olursa evet biraz değil çok zor olur belki ama çok evladının olması güzel bir şey değil mi? Benim kızımın ikizi vardı, kızım 2 yaşına girene kadar ikizi yaşasaydı nasıl bakardım dedim durdum, şimdi de olmuyor ya keşke o da olsaydı da bu zorlukları yaşamasaydım diyorum.Çünkü o zaman kızım tek kalmamış olacaktı, şimdi ise kızım tek, rabbim inşallah bir kardeş nasip eder diyorum.
Ultrasona girince buraya da yaz bakalım bizede :40::40::40:
Cnm hocamla konustum 4 yumurtamin 3 tanesi dollendi bu aksamda konustugumuzda 5.gun transferi yapicaz dedi yani transferim sali gunu son anda bisey olmaz dimi

Gözün aydın canım, 5.güne de inşallah ulaşırlar, sen sıkma canını bolca dua, inşallah akıbette güzel olur.

Canım hayatta ne ile karşılaşacağımızı hiç birimiz bilemiyoruz ki...
Hakkında hayırlısını nasip etsin Rabbim inşallah.Ama bence ikiz tekil onu düşünüp de sıkma canını, çünkü sen de ne zorluklar neticesinde hamile kaldın, ikiz olursa evet biraz değil çok zor olur belki ama çok evladının olması güzel bir şey değil mi? Benim kızımın ikizi vardı, kızım 2 yaşına girene kadar ikizi yaşasaydı nasıl bakardım dedim durdum, şimdi de olmuyor ya keşke o da olsaydı da bu zorlukları yaşamasaydım diyorum.Çünkü o zaman kızım tek kalmamış olacaktı, şimdi ise kızım tek, rabbim inşallah bir kardeş nasip eder diyorum.
Ultrasona girince buraya da yaz bakalım bizede :40::40::40:

Gözün aydın canım, 5.güne de inşallah ulaşırlar, sen sıkma canını bolca dua, inşallah akıbette güzel olur.

evet cnm çok haklısın.bu şekilde düşündüğüm için pişman olup tevbe ettim ,rabbim affetsin inşllh...rabbim haakımda ne hayırlısı ise onu versin.çok çocuk güzel tabiki,en büyük korkum sezeyan ama rabbim onunda kolaylığını verir inşllh.senin bebeğinin ikizine ne oldu anlayamadım cnm.2 yaşındamı kaybettin onu.kızındamı tüp bebek?.rabbim onada en kısa zamanda kardeş göndersin inşllh...yarın sonucu yazarım burdan....

evet cnm çok haklısın.bu şekilde düşündüğüm için pişman olup tevbe ettim ,rabbim affetsin inşllh...rabbim haakımda ne hayırlısı ise onu versin.çok çocuk güzel tabiki,en büyük korkum sezeyan ama rabbim onunda kolaylığını verir inşllh.senin bebeğinin ikizine ne oldu anlayamadım cnm.2 yaşındamı kaybettin onu.kızındamı tüp bebek?.rabbim onada en kısa zamanda kardeş göndersin inşllh...yarın sonucu yazarım burdan....

Sezeryan konusunda sana hak veriyorum, normal doğum rabbimin bizlere nasip ettiği büyük bir nimet.Ama şimdi bazen doktorlar ve hemşireler normal doğum yaptırırken hastayı öyle çok kesiyorlar ki ben öylelerini duydukça sezeryan olduğuma çok üzülürken aksine sevinmeye başladım.
Canım ben hamileyken kızımın ikizinin 8 haftalıkken kalp atışları durdu ilerlemedi yani, ben o bebeğimin de kalp atışlarını azıcık da olsa duymuştum , şimdi yaşasaydı iki tane 3 yaşında çocuğum olmuş olacaktı ve ben belki de uğraşmazdım belki yine tedavilerle.Şimdi doktor bizim için bayağı bir ümitsizce konuştuğu halde ben Allah' ın izniyle kızımın kardeşsiz kalmaması için özellikle yine tedaviye devam etmeyi düşünüyorum.İnşalllah bu sefer olur da Rabbim daha çok aratmaz bize.
Benim kızım da tüp bebek canım, ben hiç normal yolla gebe kalamadım.
Sen de hayırlsını dile , Rabbim' in takdiri başımızla gözümüz üstüne...

Yunus Emre' nin dediği gibi:

İster ağlat ister güldür...
İster yaşat ister öldür...
Aşık Yunus sana kuldur...
Lütfun da hoş kahrın da...

Günaydin arkadaslar.test günü bekleyen var mi? Topik cok sessiz kalmis.nerelerdesiniz?

Canım hayırlı haberlerle senin test sonucunu bekliyoruz:34::34::34:

Son düzenleme:
Günaydin arkadaslar.test günü bekleyen var mi? Topik cok sessiz kalmis.nerelerdesiniz?

meraba cnm test günü değil ama benim yarın transferim var hocamla en son cumartesi akşam konuştum 5.gün transfer yapıcaz dedi eğer bi aksilik olsaydı bugün falan arayıp bugün gelin transferi hemen yapıcaz derlermiydi

Sezeryan konusunda sana hak veriyorum, normal doğum rabbimin bizlere nasip ettiği büyük bir nimet.Ama şimdi bazen doktorlar ve hemşireler normal doğum yaptırırken hastayı öyle çok kesiyorlar ki ben öylelerini duydukça sezeryan olduğuma çok üzülürken aksine sevinmeye başladım.
Canım ben hamileyken kızımın ikizinin 8 haftalıkken kalp atışları durdu ilerlemedi yani, ben o bebeğimin de kalp atışlarını azıcık da olsa duymuştum , şimdi yaşasaydı iki tane 3 yaşında çocuğum olmuş olacaktı ve ben belki de uğraşmazdım belki yine tedavilerle.Şimdi doktor bizim için bayağı bir ümitsizce konuştuğu halde ben Allah' ın izniyle kızımın kardeşsiz kalmaması için özellikle yine tedaviye devam etmeyi düşünüyorum.İnşalllah bu sefer olur da Rabbim daha çok aratmaz bize.
Benim kızım da tüp bebek canım, ben hiç normal yolla gebe kalamadım.
Sen de hayırlsını dile , Rabbim' in takdiri başımızla gözümüz üstüne...

Yunus Emre' nin dediği gibi:

İster ağlat ister güldür...
İster yaşat ister öldür...
Aşık Yunus sana kuldur...
Lütfun da hoş kahrın da...

Canım hayırlı haberlerle senin test sonucunu bekliyoruz:34::34::34:

Ayy canim ins.ya korkuyorum nasil yaptiracam offff.ins.hayirli haberler verebilirim.

meraba cnm test günü değil ama benim yarın transferim var hocamla en son cumartesi akşam konuştum 5.gün transfer yapıcaz dedi eğer bi aksilik olsaydı bugün falan arayıp bugün gelin transferi hemen yapıcaz derlermiydi

Hoca genelde 5.gün transferi yapiyor canim.bir sorun olmus olsaydi söylerdi mutlaka.hayirli transferlerin olur ins.

Back
X