- Konu Sahibi umutdoluyuz
- #1.361
Sezeryan konusunda sana hak veriyorum, normal doğum rabbimin bizlere nasip ettiği büyük bir nimet.Ama şimdi bazen doktorlar ve hemşireler normal doğum yaptırırken hastayı öyle çok kesiyorlar ki ben öylelerini duydukça sezeryan olduğuma çok üzülürken aksine sevinmeye başladım.
Canım ben hamileyken kızımın ikizinin 8 haftalıkken kalp atışları durdu ilerlemedi yani, ben o bebeğimin de kalp atışlarını azıcık da olsa duymuştum , şimdi yaşasaydı iki tane 3 yaşında çocuğum olmuş olacaktı ve ben belki de uğraşmazdım belki yine tedavilerle.Şimdi doktor bizim için bayağı bir ümitsizce konuştuğu halde ben Allah' ın izniyle kızımın kardeşsiz kalmaması için özellikle yine tedaviye devam etmeyi düşünüyorum.İnşalllah bu sefer olur da Rabbim daha çok aratmaz bize.
Benim kızım da tüp bebek canım, ben hiç normal yolla gebe kalamadım.
Sen de hayırlsını dile , Rabbim' in takdiri başımızla gözümüz üstüne...
Yunus Emre' nin dediği gibi:
İster ağlat ister güldür...
İster yaşat ister öldür...
Aşık Yunus sana kuldur...
Lütfun da hoş kahrın da...
Canım hayırlı haberlerle senin test sonucunu bekliyoruz
az önce bursadan geldik hemen sonucu yazayım dedim...ultrasonda tek kese gözüktü.tek bebek dedi dr.değer yüksek çıkınca ikiz olabilir diye düşündüm dedim hocaya,hayır tek kese var dedi.rabbim hayırlısını versin,sağ salim kcağımada almayı nasip etsin,bebek isteyen herkezin kucağını doldursun inşllh....ben ilk bebeğimi normal doğurdum,inşllh bunuda normal doğum yaparım...kilolu olduğu için zor doğum oldu ama çok şükür hemen ayağa kalmıştım...rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin.yarın merakla nihanın sonucunu bekliyecez.inşllh rabbim onunda yüzünü güldürsün...