Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Sezeryan konusunda sana hak veriyorum, normal doğum rabbimin bizlere nasip ettiği büyük bir nimet.Ama şimdi bazen doktorlar ve hemşireler normal doğum yaptırırken hastayı öyle çok kesiyorlar ki ben öylelerini duydukça sezeryan olduğuma çok üzülürken aksine sevinmeye başladım.
Canım ben hamileyken kızımın ikizinin 8 haftalıkken kalp atışları durdu ilerlemedi yani, ben o bebeğimin de kalp atışlarını azıcık da olsa duymuştum , şimdi yaşasaydı iki tane 3 yaşında çocuğum olmuş olacaktı ve ben belki de uğraşmazdım belki yine tedavilerle.Şimdi doktor bizim için bayağı bir ümitsizce konuştuğu halde ben Allah' ın izniyle kızımın kardeşsiz kalmaması için özellikle yine tedaviye devam etmeyi düşünüyorum.İnşalllah bu sefer olur da Rabbim daha çok aratmaz bize.
Benim kızım da tüp bebek canım, ben hiç normal yolla gebe kalamadım.
Sen de hayırlsını dile , Rabbim' in takdiri başımızla gözümüz üstüne...

Yunus Emre' nin dediği gibi:

İster ağlat ister güldür...
İster yaşat ister öldür...
Aşık Yunus sana kuldur...
Lütfun da hoş kahrın da...

Canım hayırlı haberlerle senin test sonucunu bekliyoruz:34::34::34:

az önce bursadan geldik hemen sonucu yazayım dedim...ultrasonda tek kese gözüktü.tek bebek dedi dr.değer yüksek çıkınca ikiz olabilir diye düşündüm dedim hocaya,hayır tek kese var dedi.rabbim hayırlısını versin,sağ salim kcağımada almayı nasip etsin,bebek isteyen herkezin kucağını doldursun inşllh....ben ilk bebeğimi normal doğurdum,inşllh bunuda normal doğum yaparım...kilolu olduğu için zor doğum oldu ama çok şükür hemen ayağa kalmıştım...rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin.yarın merakla nihanın sonucunu bekliyecez.inşllh rabbim onunda yüzünü güldürsün...

az önce bursadan geldik hemen sonucu yazayım dedim...ultrasonda tek kese gözüktü.tek bebek dedi dr.değer yüksek çıkınca ikiz olabilir diye düşündüm dedim hocaya,hayır tek kese var dedi.rabbim hayırlısını versin,sağ salim kcağımada almayı nasip etsin,bebek isteyen herkezin kucağını doldursun inşllh....ben ilk bebeğimi normal doğurdum,inşllh bunuda normal doğum yaparım...kilolu olduğu için zor doğum oldu ama çok şükür hemen ayağa kalmıştım...rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin.yarın merakla nihanın sonucunu bekliyecez.inşllh rabbim onunda yüzünü güldürsün...

Hadi hayırlı olsun , Rabbim kucağına da almayı nasip etsin canım.Doğum zamanın geldiğinde doktoruna normal doğum tercihini söylersin, durumun müsait olursa normal yaparsın inşallah.Senin adına sevindim darısı hepimizin başına inşallah.

Nihan da güzel haberler verir inşallah.

Canim cok sevindim.rabbim saglikla kavustursun bebegini sana.valla benim dizlerim ve belim agriyor bu gece adet olacagim zaman boyle oluyorum genelde.insallah hayirlara vesile olur.

Hadi hayırlı olsun , Rabbim kucağına da almayı nasip etsin canım.Doğum zamanın geldiğinde doktoruna normal doğum tercihini söylersin, durumun müsait olursa normal yaparsın inşallah.Senin adına sevindim darısı hepimizin başına inşallah.

Nihan da güzel haberler verir inşallah.
Allah razı olsun cnm.dualrının hepsine aminnnn:)inşllh en kısa zamanda seninde güzel haberlerini bekliyoruz.bu arada dr gebeliğin 5.5 haftalık olduğunu söyledi.15 gün sonra kalp atışlarını duymak için tekrar ultrasona girmen gerek dedi.buraya gelmen şart değil memleketinde yaptır ve bana haber ver dedi.hiçbir vitamin vermedi.diğer ilaçlarıma devam ediyorum...
Canim cok sevindim.rabbim saglikla kavustursun bebegini sana.valla benim dizlerim ve belim agriyor bu gece adet olacagim zaman boyle oluyorum genelde.insallah hayirlara vesile olur.

aminnn cnm allah razı olsun,darısı başına olsun inşllh.sen ağrılara takılma.bende hep adet olacakmışım gibi sancılar çektim.onlar ilaçların yan etkisiymiş.pozitif düşün ve hayırlısıyla yarında pozitif haberini ver inşllh.sabah erken yaptırırsın inşllh.ben yarın kayınvalidemde olucam merak ederim seni.inşllh öğlene kadar çıkar sonucun.rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin,vede inşllh gönlüne göre versin...

hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah cnm çok sevindim senin adına:))))

kızlar birde sizlere bişey sormak istiyorum bugün benim transferim var akşam hocamla konuştuk bugün öğlen beni arayacağını ve ona göre 3 temi 5 temi gideceğimi söyliycekmiş sizinde öylemi oldu kafam karıştı biraz birde 5. güne kadar gelen embriyo 1. kalitemi oluyo ?dün bölünmeye devam eden embriyo 5. gun birden bölünmesi durabilirmi?kafamda bir sürü soru var ne olu yardım edin kızlar

aminnn cnm çok sağol darısı en kısa zamanda seninde başına olsun inşllh...
kızlar birde sizlere bişey sormak istiyorum bugün benim transferim var akşam hocamla konuştuk bugün öğlen beni arayacağını ve ona göre 3 temi 5 temi gideceğimi söyliycekmiş sizinde öylemi oldu kafam karıştı biraz birde 5. güne kadar gelen embriyo 1. kalitemi oluyo ?dün bölünmeye devam eden embriyo 5. gun birden bölünmesi durabilirmi?kafamda bir sürü soru var ne olu yardım edin kızlar

ben şehır dışından gittiğim için tam saat verdi ama biraz bekleyebilirsiniz demişti ama benimki dondurulmuş embriyo olduğu için çözünmesini bekledik.seninki taze embriyo.belkide bölünmesini takip ettikleri için kesin saat verememiştir.5. gün embriyosu genelde 1. kalite oluyor.rahim içinde bölünmeye devam ediyor olabilir.inşllh sana sımsıkı tutnurlar cnm.rabbim yar ve yardımcın olsun.12 gün sonra hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz inşllh...

aminnn cnm çok sağol darısı en kısa zamanda seninde başına olsun inşllh...

Ben şehır dışından gittiğim için tam saat verdi ama biraz bekleyebilirsiniz demişti ama benimki dondurulmuş embriyo olduğu için çözünmesini bekledik.seninki taze embriyo.belkide bölünmesini takip ettikleri için kesin saat verememiştir.5. Gün embriyosu genelde 1. Kalite oluyor.rahim içinde bölünmeye devam ediyor olabilir.inşllh sana sımsıkı tutnurlar cnm.rabbim yar ve yardımcın olsun.12 gün sonra hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz inşllh...

cnm hocam aradı saat 4 te transferim var allahım kısmet ederse umarım herşey yolunda gider ve bebişimi kucağıma alırım

cnm hocam aradı saat 4 te transferim var allahım kısmet ederse umarım herşey yolunda gider ve bebişimi kucağıma alırım

hadi bakalım bebişine kavuşmaya saatler kalmış,rabbim kucağını doldursun,tez zamanda yüzünü güldürsün inşllh.gitmeden önce abdest al ve yasin suresini oku,hatta arapça biliyorsan birde Meryem suresini okuyup dua et cnm hakkında hayırlısını versin rabbim...

Ader canım transferin şimdiden hayırlı olsun canım.Senin yumurtalar cumartesi günü toplanmamış mıydı?Eğer öyleyse bugün 3.gün transferi:44:Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba:44:
5.Gün embriyosu daha kaliteli olduğundan bunu tercih ediyor doktorumuz.
hadi nihannn ,nerelerdesin?sonucunu merak ediyoruz.sabahtan beri kaç kere baktım ...inşllh hayırlı sonuçla gelirsin....

Evet ben de bekliyorum.
Baharcım sen bu denemede gebeliği öğreninceye kadar transfer parasını ödedin mi yoksa gebelik netleştikten sonra mı verdiniz ücretini?
Çünkü buradan öğrendiğim kadarıyla Osman hoca dondurulmuşlarda gebelik oluşuncaya kadar ücretini almıyormuş, ne derece doğru, bunu en yakın sen yaşadın net cevabın olur diye düşünüyorum.

hadi nihannn ,nerelerdesin?sonucunu merak ediyoruz.sabahtan beri kaç kere baktım ...inşllh hayırlı sonuçla gelirsin....

Ahh canim benim ya esimin isi dolayisiyla gec gittim 12 de falan gittim yarim saat önce geldim.bende sizin gibi bekliyorum simdi.2-3 saat sonra cikar sonuc dediler.aryacak mis hoca.

Hadi bakalim hayirlisi olsun ins.bebisin sıkıca tutunsun sana.kan vermeye gittigimde bir erkek bir kadin bekliyordu giriste.ya transfer var yada opu.ben senin ailen mi acaba diye aklimdan gecti.ama degilmis :-)

ader canım transferin şimdiden hayırlı olsun canım.senin yumurtalar cumartesi günü toplanmamış mıydı?eğer öyleyse bugün 3.gün transferi:44:ben mi yanlış hatırlıyorum acaba:44:
5.gün embriyosu daha kaliteli olduğundan bunu tercih ediyor doktorumuz.

Evet ben de bekliyorum.
Baharcım sen bu denemede gebeliği öğreninceye kadar transfer parasını ödedin mi yoksa gebelik netleştikten sonra mı verdiniz ücretini?
çünkü buradan öğrendiğim kadarıyla osman hoca dondurulmuşlarda gebelik oluşuncaya kadar ücretini almıyormuş, ne derece doğru, bunu en yakın sen yaşadın net cevabın olur diye düşünüyorum.

hatres cnm benim opum perşembeydi bugün 5. Günüm

hadi bakalim hayirlisi olsun ins.bebisin sıkıca tutunsun sana.kan vermeye gittigimde bir erkek bir kadin bekliyordu giriste.ya transfer var yada opu.ben senin ailen mi acaba diye aklimdan gecti.ama degilmis :-)

inşallah nihancığım bebişlerimiz bize sıkıca tutunsun nihancım 5.gün embriyosunun 2. Kalitesi falan oluyomu

Arkadaslarim sonucum malesef negatif anneler hisseder derler ya ben bebisimi hissedememistim :'(
Canım geçmiş olsun, hayırlısı diyelim, elimizden bir şey gelmiyor:50:
hatres cnm benim opum perşembeydi bugün 5. Günüm

Hım anladım canım, galiba krizantem arkadaşla karıştırdım seni.Az kaldı senin için inşallah olumlu neticelenir:40:

canım geçmiş olsun, hayırlısı diyelim, elimizden bir şey gelmiyor:50:

Hım anladım canım, galiba krizantem arkadaşla karıştırdım seni.az kaldı senin için inşallah olumlu neticelenir:40:

inşallah cnm sonucu iyi olur hatresçim merak ettiğim bişey var 5. Gün embriyosunun 2. Kalitesi falan oluyomu

Back
X