Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Ey Allah’ım!.
Sen bize tuba ağacının gölgesinde, kevser havuzunun başında, peygamber efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v) ile birlikte muhabbet etmeyi nasip eye..
Amin..
Hayırlı Cumalar...

Kizlar merhaba.ben negatiften sonraki 2.adetimi az kanamayla ve 10 gün sürerek yasadim.gecen hafta persembe temizlendim.dün yine adet oldum.kanamam az ama sasirdim.simdi benim 3. Adetim mi olmus oluyor bu.Eger öyleyse adet bitince histeroskopi olacak :-(

Ey Allah’ım!.
Sen bize tuba ağacının gölgesinde, kevser havuzunun başında, peygamber efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v) ile birlikte muhabbet etmeyi nasip eye..
Amin..
Hayırlı Cumalar...

Kizlar merhaba.ben negatiften sonraki 2.adetimi az kanamayla ve 10 gün sürerek yasadim.gecen hafta persembe temizlendim.dün yine adet oldum.kanamam az ama sasirdim.simdi benim 3. Adetim mi olmus oluyor bu.Eger öyleyse adet bitince histeroskopi olacak :-(

Herkese hayırlı cumalar kızlar nihan cim bence hocayla ayrıntılı konuş sonra karar verin birlikte.allah hepimizin yardımcısı olsun

Canim hayirli olsun insallah guzel gecer bebisini alir gelirsin:emir_bebek:
ALLAH razı olsun canım inşallah hayırlısıyla alıp gelirim yarın..
Amin inşallah darısı başınıza ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Bu süreç gerçekten başından sonuna zorlu bir süreç ama Allah'ın en güzel mucizesi. Transferin olumlu sonuçlanır inşallah!
SAĞOLASIN CANIM AYNEN ZOR VE STRESLİ BEKLEMESİ ZOR BİR SÜREÇ
Ey Allah’ım!.
Amin..
Hayırlı Cumalar...
aminnnnnnnn
bence de telefon aç osman hocaya sor o seni yönlendirir.:45:

YARIN TRANSFERİM VAR KIZLAR DUALARINIZI BEKLİYORUM :)

Son düzenleme:

aminnnnnnnn

Allah yardımcın olsun canım.İnşallah bebeklerin seni 9 ay hiç bırakmayacak.

Kızlar benim ilk denemem bayram tatiline denk geldiği için özel hastanede gebelik testini yaptirmistim art de yapılıyor sanırım sonucu nasıl öğreniyoruz hemen cikiyomu merak ettim yaşayan arkadaşlar anlatırsa çok mutlu olucamcok heyecanlıyım ve çok korkuyorum

aminnnnnnnn

Allah yardımcın olsun canım inşallah çok kolay bi transfer olur ve hamile kalirsin bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine allah hepimizin yüzünü guldursun inşallah

aminnnnnnnn

Asra nerdesin zaman yaklaştıkça heyecan basiyor bana

Asra nerdesin zaman yaklaştıkça heyecan basiyor bana

Canim ilk defa disari ciktim tam.bihaftadir ev icindeydim carsiya gidip geldik valla bnde heyecanliyim igne batmalari gibi agri vardi gine bakalim hayirlisi ya ben esimee esimde bana moral vermeye calisiyo hayirli olsun ins canim elimi gobegime koyup bebegim.ins benimlesindir diye dua ediyorum

Kızlar benim ilk denemem bayram tatiline denk geldiği için özel hastanede gebelik testini yaptirmistim art de yapılıyor sanırım sonucu nasıl öğreniyoruz hemen cikiyomu merak ettim yaşayan arkadaşlar anlatırsa çok mutlu olucamcok heyecanlıyım ve çok korkuyorum

Evet art de yapiliyor canim.2 saate kadar cikiyor sonuc ve doktor seni ariyor.ne zamandi senin test gunun.

Evet art de yapiliyor canim.2 saate kadar cikiyor sonuc ve doktor seni ariyor.ne zamandi senin test gunun.

Salı günü canım ama sancılarim var ve geçen seferde böyle olmuştu sonrasında negatif geldi çok korkuyorum doktormu sonucu söylüyor of daha heyecan verici ben aaçaçmam o telefonu sanırım ay ne dicek doktor of çok kötü hissediyorum allahım yardım et

Arkadasim belki soruya atlamış gibi olucam ama bu kafandaki soruları hocayla paylaşmalisin bence seni ancak hoca rahatlatabilir ben senelerdir o'nun hastasıyım ve çok guvenirim bilgisine ve tecrübesine ayrıca osman hocanın paraya pula hastaya hiç ihtiyacı yok çünkü yeterince var kisiligi de buna musait değil yapsaydı çok önceden yapardi bu tarz şeyleri .yani senin durumunla iilgili de mutlaka vardır bir düşündüğü ki böyle düşünmüş .herkesin kendi fikridir ama bence dalında en iyilerdendir osman bey.
Aslında ben çekingen biri değilimdir ama nedense Osman Hoca ile bir türlü konuşamıyorum.Soracaklarım hep aklıma sonradan geliyor ve bende telefon ederek sormaya çekiniyorum.Benim ilk denemem olumsuzdu ve hoca net bir bilgi vermedi bana.Burada bazı arkadaşlar yazmışlar embiryom 1. veya 2. kalite , 8 hücreli vs. ,doktorum bana hsg çektirdi başlamadan önce gibi şeyler ama Osman hoca benimle hiç bu tür bilgileri paylaşmadı.Benimde pek bilgim yoktu ve sormadım.Ancak burada siz kader arkadaşlarımdan öğreniyorum birtakım şeyleri.yaptırmadan önce pek kafamı karıştırmayayım diye okumadım ; ama okusaymışım bilgi edinseymişim iyi olurmuş.Buda benim eksikliğim oldu.
Teşekkür ediyorum benimle konuştuğunuz için ...

Aslında ben çekingen biri değilimdir ama nedense Osman Hoca ile bir türlü konuşamıyorum.Soracaklarım hep aklıma sonradan geliyor ve bende telefon ederek sormaya çekiniyorum.Benim ilk denemem olumsuzdu ve hoca net bir bilgi vermedi bana.Burada bazı arkadaşlar yazmışlar embiryom 1. veya 2. kalite , 8 hücreli vs. ,doktorum bana hsg çektirdi başlamadan önce gibi şeyler ama Osman hoca benimle hiç bu tür bilgileri paylaşmadı.Benimde pek bilgim yoktu ve sormadım.Ancak burada siz kader arkadaşlarımdan öğreniyorum birtakım şeyleri.yaptırmadan önce pek kafamı karıştırmayayım diye okumadım ; ama okusaymışım bilgi edinseymişim iyi olurmuş.Buda benim eksikliğim oldu.
Teşekkür ediyorum benimle konuştuğunuz için ...

Canım bildiklerimizi paylaşıcaz tabikide ama şöyle bi durum da var evet sen sormazsan çok fazla ayrıntıya girmiyor hoca sadece kendi kafasındakileri söyleyip geçiyor ama sen sorarsan anlatıyor sende öyle yap hocam merak ediyorum bu niye böyle diye başla ve sor aklındaki soruları. Bence hoca mantıklı olan her soruya cevap verir ve aydınlatır seni ama saçma sapan hurafelerden ve bu tarz sorulardan gerçekten pek hoşlanmıyor canım😀 Allah nasip eder hepimize inşallah anne olmayı sende çok takma kafana çok düşünme Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Canım bildiklerimizi paylaşıcaz tabikide ama şöyle bi durum da var evet sen sormazsan çok fazla ayrıntıya girmiyor hoca sadece kendi kafasındakileri söyleyip geçiyor ama sen sorarsan anlatıyor sende öyle yap hocam merak ediyorum bu niye böyle diye başla ve sor aklındaki soruları. Bence hoca mantıklı olan her soruya cevap verir ve aydınlatır seni ama saçma sapan hurafelerden ve bu tarz sorulardan gerçekten pek hoşlanmıyor canım😀 Allah nasip eder hepimize inşallah anne olmayı sende çok takma kafana çok düşünme Rabbim gönlüne göre versin inşallah

heyecan varmı canım az kaldı

Ne hissettiğimi bilemiyorum canım dün gece çok sancım oldu kanamam falan yok ama adet olucakmısım gibi biraz umudum azaldı bide çok fazla gaz sancılarım var yani gerginim biraz sen nasılsın

Bende agri var cok.siddetli degil canim umudunu yitirme pozifffff ins. Hangi gun yaptiriyosun testini

Back
X