Arkadaşlar merhaba;
Ben yaklaşık 5 aylık evliyim henüz yeni gelinim anlayacağınız :) Fakat ilk 3 ay gebelik oluşmayınca doktora gidelim dedik. (Yaşım 34 çünkü) Ve eşimin sperm sonuçları düşük çıktı maalesef. Sayı, hareketlilik ve morfoloji kötü. Sonrasında geçtiğimiz ay Bursa'da bir merkezde tüp bebek denedik fakat ne yazık ki negatif sonuçlandı. Yakın bir arkadaşım oraya gitmişti ve gebe kalmıştı ilk denemesinde. O yüzden biz de hiç araştırmadan gitmiştik oraya. Bundan sonra biraz daha araştırmacı gazeteci olayım dedim. (Gerçi doktorlar bizlerin internette takılmasından pek hoşlanmıyorlar ama :)) Nette bir süre dolaştım, Bursa'daki merkezleri araştırdım. Toplam 6 yer ile gittim ön görüşme yaptım. En son Acıbadem Şahin hocayla görüşüp ona karar vermiş gibiydik.
Bugün de en son Osman hocaya gittik. Bizi aydınlattı gerçekten ve durumumuza uygun farklı protokol uygulayacağını söyledi. Çok güvenilir buldum ben kendisini..
Eşim özellikle prof. olduğundan, Osman hocaya gitmeyi çok istiyordu zaten.. Sanırım oraya başlayacağız.. Spermler dışında yumurta rezervim de maalesef yaşıma göre az. Sadece 2 yumurta toplanmıştı ilk tedavimde...
Hayırlısı bakalım artık... İlk adetimde arayacağım hocayı..
Artık ben de aranızdayım yani..
Yüce rabbim hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklamayı nasip eder inşallah..
Sevgiler...