Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

otur otur sıkıldım evden :) havada güzel :( dışarı çıkıp yürüyüş yapıyım parkta :) iyiym vala yanlızlık sıkıyo insanı

Hava gerçekten çok süper benim canım da çok gezmek istiyor ama evde bile pek dolaşamıyorum.Yakın olsaydık yanıma çağırırdım.

Yanına mı oturdum sahi, ben de yakınımda olana ayıp olur, yanlış anlaşılır diye pek bakamamıştım:1::1::1:
Tüh deseydin ya kardeş iyi bakaydım sana:1:
Yanımda kıvırcık saçlı bir bayan vardı sanki, hatırlayamıyorum pek:44:
O diğer bayanı da sen sanma nedenim ben sen de ordasındır diye etrafa bakarken o da beni gözlüyordu, o yüzden sen diye düşünmüştüm, meğer yanyanaymışız, ne garip şeyler, burda en özel hallerimizi bile paylaşıken orda tek kelime edemedik:1:
Canım transferin hayırlı olur inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Aynen canim ya.konusamadik ben emin olamadim.belki baska transferde vardir ya hatres degilse dedim kendi kendime.esin embriyonun fotosunu mu istedi hocadan sanki öyle anladim.verdiler mi peki.sıkısık mi gittin transfere.merakla bekliyorum sonucunu.cok az kaldi.

otur otur sıkıldım evden :) havada güzel :( dışarı çıkıp yürüyüş yapıyım parkta :) iyiym vala yanlızlık sıkıyo insanı

Evet ya hava cok güzel.evde olsaydim gelirdim kiz parkta yanina.ama malesef isteyim.yarin sen gel beni ziyarete merkeze.canim sıkılır yatarken.seni alirlar Belki yanima nede olsa kader arkadasiyiz :-D

Hava gerçekten çok süper benim canım da çok gezmek istiyor ama evde bile pek dolaşamıyorum.Yakın olsaydık yanıma çağırırdım.

Evet ya hava cok güzel.evde olsaydim gelirdim kiz parkta yanina.ama malesef isteyim.yarin sen gel beni ziyarete merkeze.canim sıkılır yatarken.seni alirlar Belki yanima nede olsa kader arkadasiyiz :-D

:) keşke vala bence almazlar yanına :) aslında eş felan alınsa yanımıza iyi olurda olmuyo işte:)) merkezde işlemin var dimi

inş göbüşlü göbüşlü cıkarsın dışarı canım sen yat dınlen bolbol
İnşallah canım ya.
Aynen canim ya.konusamadik ben emin olamadim.belki baska transferde vardir ya hatres degilse dedim kendi kendime.esin embriyonun fotosunu mu istedi hocadan sanki öyle anladim.verdiler mi peki.sıkısık mi gittin transfere.merakla bekliyorum sonucunu.cok az kaldi.
Ama nihancım belki de başkası olmasın, ben olduğuma nasıl kanaat getirdin ki:44:
Eşim istemişti fotolarını ama daha tam dışarı çıkmamıştık yanından.Canım ya iyi dedin bunu, ben de size soracaktım bunu.Burada niye vermek istemiyorlar anlamıyorum.Önceki transferimde de istedik vermediler, bir bahane buldular her seferinde.Bu kez yine gebelik oluşssun sonra deyince eşime hocadan isteyelim dedim, o itiraz etmedi ama bir dahaki geldiğinizde dedi.Bu durum hiç hoşuma gitmiyor, bir şey mi gizliyorlar diye işkillleniyorum.Bu benim 5.tüp denemem.Daha önce hangi merkeze gittiysem transfer sonrası elime vermişlerdi, burda ne iş anlamadım:44:
Nihancım sen kıvırcık saçlı mısın, yanımdaki kişiyi hatırlamaya çalışıyorum dakıvırcık saçlı biri geliyor aklıma hayal meyal:44:
Bende ücret ödememistim.
İyi o halde merkeze gider yaptırırım.Sabah erkenden gideyim diyorum, çünkü artık öğrenmek istiyorum ne olup bittiğini.
Canım nerde çalışıyorsun, buralı mısın?

Asra canım ya sen?

İnşallah canım ya.

Ama nihancım belki de başkası olmasın, ben olduğuma nasıl kanaat getirdin ki:44:
Eşim istemişti fotolarını ama daha tam dışarı çıkmamıştık yanından.Canım ya iyi dedin bunu, ben de size soracaktım bunu.Burada niye vermek istemiyorlar anlamıyorum.Önceki transferimde de istedik vermediler, bir bahane buldular her seferinde.Bu kez yine gebelik oluşssun sonra deyince eşime hocadan isteyelim dedim, o itiraz etmedi ama bir dahaki geldiğinizde dedi.Bu durum hiç hoşuma gitmiyor, bir şey mi gizliyorlar diye işkillleniyorum.Bu benim 5.tüp denemem.Daha önce hangi merkeze gittiysem transfer sonrası elime vermişlerdi, burda ne iş anlamadım:44:
Nihancım sen kıvırcık saçlı mısın, yanımdaki kişiyi hatırlamaya çalışıyorum dakıvırcık saçlı biri geliyor aklıma hayal meyal:44:

İyi o halde merkeze gider yaptırırım.Sabah erkenden gideyim diyorum, çünkü artık öğrenmek istiyorum ne olup bittiğini.

Asra canım ya sen?

canım ben buralı degilim :))

canım ben buralı degilim :))

Güzel cevap :1::1::1:

Neyse ben şimdilik kaçıyorum, mayalı pohaça hamuru yapmıştım mayalanmıştır şimdi, namaz kılıp pasta işine girişeyim hemmmen:56::56::56::56::56::56:

Nihancım yarın transferinde her şey güzel olur inşallah:40:
Görüşürüz kızlar:3::3::3::3::3::3::3:

Son düzenleme:

İnşallah canım ya.

Asra canım ya sen?

Tam kapidan cikmak üzereydiniz canim sesiniz duyuldu ortam sessiz olunca.ben kapali biriyim.bir acik bayan vardi ama kapinin ordaydi o ve cocuguda vardi.bir tane daha kapali bsyan vardi.senin üzerinde acik renk bir pardesü vardi sanirim.hatta karsiki oda da su ictin :-D esin de gözlüklüydü sanirim.
Ben bursaliyim.kayapa san. calisiyorum.

Tam kapidan cikmak üzereydiniz canim sesiniz duyuldu ortam sessiz olunca.ben kapali biriyim.bir acik bayan vardi ama kapinin ordaydi o ve cocuguda vardi.bir tane daha kapali bsyan vardi.senin üzerinde acik renk bir pardesü vardi sanirim.hatta karsiki oda da su ictin :-D esin de gözlüklüydü sanirim.
Ben bursaliyim.kayapa san. calisiyorum.

Evet beni iyi tespit etmişsin maşallahın var valla, hafiye gibisin kız:1::1::1::1::1:
Canım benim transferim çok kötü geçti ben o yüzden kendimi hiç iyi hissetmiyordum:50: Sanırım o yüzden olsa gerek bak sen en ince ayrıntısına kadar hatırlarken ben , önümden geçmene, yanımda oturmana rağmen seni bile hatırlayamıyorum.Keşke konuşsaydın ya benimle, ne güzel hazır karşılaşmışken tanışırdık işte:40:
Bi geçmiş olsun bile demedin , tüstüm sana:1::1::1::1:

Back
X