Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Nihancım maalesef buz bebeklerim de olmadı:50:

Ama herkes aynı kaderi yaşayacak değil ya, inşallah senin bebeklerin tamamına erer.

Canım hakkında hayırlsı olsun Allah sabır versin.kaçıncı denemeydi senin? senin başına histereskopi sonrası gelenleri biliyorum ve bende korkmaya başladım benimde cumartesi günü histereskopim var ne yapmam lazım çok mu kanama oluyor?

Sağol canım, evet nasip değilmiş, belki de hep hayırlısını istiyoruz ya hayır budur belki de.
Embriyolar birinci kaliteydi, öncekilerde öyle. Olmayınca olmuyor.

Evet hayirlisini sağlıklısini ömürlüsünü istiyoruz hep.alnimiza ne yazildiysa onu yasiyoruz.acini unutturacak bir kızın var hic olmazsa.allah onu sana bagislasin bizede nasip etsin ins.

Evet hayirlisini sağlıklısini ömürlüsünü istiyoruz hep.alnimiza ne yazildiysa onu yasiyoruz.acini unutturacak bir kızın var hic olmazsa.allah onu sana bagislasin bizede nasip etsin ins.

canım inşallah sende hayırlı sonuçlar alırsın benimde histereskopim var cumartesi günü ve çok korkmaya başladım.sen de yaptırmış mıydın??

Canım hakkında hayırlsı olsun Allah sabır versin.kaçıncı denemeydi senin? senin başına histereskopi sonrası gelenleri biliyorum ve bende korkmaya başladım benimde cumartesi günü histereskopim var ne yapmam lazım çok mu kanama oluyor?

Canim hatresin yasadigi talihsizlikti.herkez ayni seyi yasamiyor.benim hic kanamam olmadi mesela.bir hafta sonrasina adet oldum ve tedaviye baslamistim.umarim hayirlisi ile atlatirsin.

canım inşallah sende hayırlı sonuçlar alırsın benimde histereskopim var cumartesi günü ve çok korkmaya başladım.sen de yaptırmış mıydın??

Insallah canim sagol.senin sorunu okumadan cevap vermisim ben :) korkmana gerek yok.gelismelerden haberdar et bizi.senin kaçıncı deenemendi.

Sağol bilaycım, bu benim olumsuz 3.denememdi, daha önce kızım ve öncesinde de iki pozitif denemem olmuştu.
Evet benim histeroskopi sonrası çok kanamam olmuştu.Canım inşallah sen sorunsuz atlatırsın. Hiç korkma herkesin bünyesi aynı değil canım.
Evet hamdolsun Rabbime, Allah sizlere de nasip etsin.
Canim hatresin yasadigi talihsizlikti.herkez ayni seyi yasamiyor.benim hic kanamam olmadi mesela.bir hafta sonrasina adet oldum ve tedaviye baslamistim.umarim hayirlisi ile atlatirsin.
Nihancım sen histeroskopiden 1 hafta sonrası adet oldum diyorsun ya, benim pek aklıma yatmıyor biliyor musun.Çünkü histeroskopi adet bitiminden en geç 3-4 gün içerisinde yapılıyor.Dolayısıyla bence seninki de histeroskopiye bağlı kanamadır diye düşünüyorum. Çünkü 1 hafta bitmiş bir adet sonrası yine bir kanama adetten sayılmaz.
İnşallah bilay da en rahat şekilde atlatır.

Sağol bilaycım, bu benim olumsuz 3.denememdi, daha önce kızım ve öncesinde de iki pozitif denemem olmuştu.
Evet benim histeroskopi sonrası çok kanamam olmuştu.Canım inşallah sen sorunsuz atlatırsın. Hiç korkma herkesin bünyesi aynı değil canım.

Evet hamdolsun Rabbime, Allah sizlere de nasip etsin.

Nihancım sen histeroskopiden 1 hafta sonrası adet oldum diyorsun ya, benim pek aklıma yatmıyor biliyor musun.Çünkü histeroskopi adet bitiminden en geç 3-4 gün içerisinde yapılıyor.Dolayısıyla bence seninki de histeroskopiye bağlı kanamadır diye düşünüyorum. Çünkü 1 hafta bitmiş bir adet sonrası yine bir kanama adetten sayılmaz.
İnşallah bilay da en rahat şekilde atlatır.

Valla bilmiyorum canim.bende de soru isareti.bakalim görecegiz.hakkimizda hayirlisi.

hatres canım kızına sıkı sıkı sarıl..Rabbim yine gönlüne nasip etsin inş,ama üzülme. hiç olmazsa bi tanecikte olsa bi evladın var..Rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın..Hepimizin kucakları tez vakitlerde dolsun inş..

hatres canım kızına sıkı sıkı sarıl..Rabbim yine gönlüne nasip etsin inş,ama üzülme. hiç olmazsa bi tanecikte olsa bi evladın var..Rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın..Hepimizin kucakları tez vakitlerde dolsun inş..

Sağol canım teşekkür ederim. Allah razı olsun, Rabbim senin de gönlündekileri hayırlısıyla nasip etsin tez vakitte inşallah.

Merhaba kizlar.buz bebeklerimi aldim geldim yatiyorum.hatres yarinki sonucunla umudum olacaksin.inaniyorum ki arka arkaya verecegimiz sonuçlarla burayi bayram yerine cevirecegiz :)
nihancım transferin hayırlı olsun,rabbim bu kez kucağını doldursun inşllh.merakla ve heyecanla sonucunu bekliyorum.inşllh burdan güzel haberin müjdesini alırız cnm.

Nihancım maalesef buz bebeklerim de olmadı:50:

Ama herkes aynı kaderi yaşayacak değil ya, inşallah senin bebeklerin tamamına erer.

üzüldüm hatrescim.çok geçmiş olsun.rabbim inşllh kendiliğinden göndersin bebeğini.demekki vakti zamanı değilmiş.hayırlısı olsun hakkında nşllh.şimdi ne yapmayı düşünüyorsun.yeni tedaviye başlıyacakmısın?birkaç haftadır kanal7 de bende anne olmak istiyorum diye bir program var .cumartesi ve pazar günleri saat 11 de başlıyor.belki izlemişsinizdir.onu takip ediyorum.herkezin çok farklı tüp bebek hikayeleri var.izlemenizi tavsiye ederim.bülent traş hoca çıkıyor.çok babacan bir doktor.eğer yeni bir dr düşünürsen izle ve düşün o dr derim.

nihancım transferin hayırlı olsun,rabbim bu kez kucağını doldursun inşllh.merakla ve heyecanla sonucunu bekliyorum.inşllh burdan güzel haberin müjdesini alırız cnm.

üzüldüm hatrescim.çok geçmiş olsun.rabbim inşllh kendiliğinden göndersin bebeğini.demekki vakti zamanı değilmiş.hayırlısı olsun hakkında nşllh.şimdi ne yapmayı düşünüyorsun.yeni tedaviye başlıyacakmısın?birkaç haftadır kanal7 de bende anne olmak istiyorum diye bir program var .cumartesi ve pazar günleri saat 11 de başlıyor.belki izlemişsinizdir.onu takip ediyorum.herkezin çok farklı tüp bebek hikayeleri var.izlemenizi tavsiye ederim.bülent traş hoca çıkıyor.çok babacan bir doktor.eğer yeni bir dr düşünürsen izle ve düşün o dr derim.

Sagol baharcim.ins. bu sefer bebegim yada bebeklerim benimledir.cok merak ediyorum.annelerine tutundular mi diye.sen nasilsin nasil geciyor hamileligin? Cinsiyeti belli olmus muydu?

uzun zaman oldu topiğe yazı yazmayalı.maşallah epey kalabalıklaşmışız. :)

ben 20 ocakta doğum yaptım kızlar. 40 + 4 günlük.hep normal doğumdu ilerleyiş olarak. ama açılma olmadı epidural sezeryan oldu. Çok şükür oğlum da ben de iyiyiz.

rabbim hayırlısıyla hepinize sağlıklı bebişler nasip etsin.
tedavisi devam eden bütün arkadaşların rabbim emeklerini zayi etmesin,kucaklarını doldursun inşallah....

ben 20 ocakta doğum yaptım kızlar. 40 + 4 günlük.hep normal doğumdu ilerleyiş olarak. ama açılma olmadı epidural sezeryan oldu. Çok şükür oğlum da ben de iyiyiz.

tedavisi devam eden bütün arkadaşların rabbim emeklerini zayi etmesin,kucaklarını doldursun inşallah....

Geçmis olsun canim.Rabbim anali babali büyütsün.darisi basimiza inşallah.

kızlar merhaba burada yeniyim konuyu görünce yazmak istedm, benim geçen gün yumurtalarım toplandı toplam 15 tane çıkmış ardından 8 tanesi kaliteli dedi osman hoca sonra bugun konuştuğumda sadece 3 tanesi döllenmiş :( ne olacak acaba daha önce bişey duydunuz mu? Eğer o 3 tanesi de bölünmezse transferim olmayacakmış :(tüm moralim altüst oldu, dua edin lütfen bana. Sizde böyle bişey geldi mi başınıza acaba ?

Merhaba kizlar.buz bebeklerimi aldim geldim yatiyorum.hatres yarinki sonucunla umudum olacaksin.inaniyorum ki arka arkaya verecegimiz sonuçlarla burayi bayram yerine cevirecegiz :)

nihan buz bebeklerin seninle olsun,kucakların miniklerle dolsun :):)

Baharcım hoşgeldin canım, uzun zamandır gelmiyordun seni merak ediyordum açıkcası, hatta proline baktım dış gebelik topiğine yazdığını gördüm, kk ya gelmiş ama bize uğramamış dedim kendi kendime. Ama gördümki sen de yeni doğacak oğluşunda iyiymişsiniz sevindim senin adına:40:
Canım Bülent Traş benim önceki doktorum, yani kızımın doktoru. Gerçekten kendisi iyi bir doktor. Ama o zamanlar Ankaradaydı şimdi ise İstanbul Acıbadem de. Ankara daki merkez her yönüyle ulaşım, kalma vs. gibi durumlar açısından bizim için çok rahattı.Bülent Hoca orda olmuş olsaydı çoktan gitmiştim oraya. Burada Osman hocayla negatif yaşamakla kalmadık ( gerçi sonuç Allahın takdiridir) hoca bize devam etmenizin bir manası yok deyip duruyor.
İçime Bülent Traşa gitmek şimdi her zamankinden baskın olarak düşüyor.Bak senin de onu bana tavsiye etmen ne güzel tevafuk olmuş :40:
Canım seni öpüyorum, Allah' a emanet ol, gelip sadece öbür topice yazma. Osman hocayla işin bitmiş olsa da biz burdayız gel sohbet ederiz.
Sagol baharcim.ins. bu sefer bebegim yada bebeklerim benimledir.cok merak ediyorum.annelerine tutundular mi diye.sen nasilsin nasil geciyor hamileligin? Cinsiyeti belli olmus muydu?

Canım inşallah bebeklerin seninledir:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım Allah bebeğini bağışlasın , uzun zamandır görünmeyince doğum yapmış olduğunu düşünüyordum, gelip bir haber vermeni bekliyordum, sesimi duydun heralde:1::1::1::1:
Adını ne koydunuz miniğin? Canım tüp bebekleri pek riske atmıyorlar normal doğumla. Ben de sezaryanla doğurmuştum kızımı, normali isterdim ama korktum ya bir şey olursa diye.
Tekrar Allah bağışlasın güle oynaya büyüt inşallah:40:

Son düzenleme:
kızlar merhaba burada yeniyim konuyu görünce yazmak istedm, benim geçen gün yumurtalarım toplandı toplam 15 tane çıkmış ardından 8 tanesi kaliteli dedi osman hoca sonra bugun konuştuğumda sadece 3 tanesi döllenmiş :( ne olacak acaba daha önce bişey duydunuz mu? Eğer o 3 tanesi de bölünmezse transferim olmayacakmış :(tüm moralim altüst oldu, dua edin lütfen bana. Sizde böyle bişey geldi mi başınıza acaba ?

Canım hayırlı olsun tedavin, hiç moralini bunları aklına takıp da bozma.Çünkü bana da aynı şeyi demişti ama hepsi de son aşamaya kadar geldi hatta o kadar iyiylerdi ki hoca tutunma şansına % 70 bile dedi. Ama sonucum negatif oldu nasip değildi demek. Sen kendini üzme Allaha sığınıp hayırlısı sonuçla sevinirsin inşallah.

mrh.hoşgeldin...şimdi bölünmelerini bekleyecek,bol bol dua et canım.benim 18 toplandı.ikinci akşam konuştuk elimde bi tane var gel 3güne yaşarsa yarın transfer dedi.ağlayamadım bile:( 3gün transfer gerçekleşti.sonuç negatif oldu.o gün bi tanesi daha ilerleme gösterecek gibi dedi,o donduruldu.yani biricik dondurulmuşum var.
bize,bu çok görülen bi durum değil dedi.babamı kaybetmiştim,umarım üzüntünün sonucudur. eğer dondurulmuşum tutmazsa başka tedaviye başlamadan genetik test isteyecek.dilerim 5.güne kadar gider yumişlerin.Allah yardımcımız olsun..

kızlar bu arada,bu ayki adeti bekliyorum.transfer için.ama ilk defa rüya gördüm,içime umut doğdu.Rüyamda bebek vermişlerdi kucağıma eşimle tanışmıştım.inş bu kez gördüğümde bebeğe çıkar..umutt..

Back
X