- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
- Konu Sahibi umutdoluyuz
- #2.001
mrh.hoşgeldin...şimdi bölünmelerini bekleyecek,bol bol dua et canım.benim 18 toplandı.ikinci akşam konuştuk elimde bi tane var gel 3güne yaşarsa yarın transfer dedi.ağlayamadım bile3gün transfer gerçekleşti.sonuç negatif oldu.o gün bi tanesi daha ilerleme gösterecek gibi dedi,o donduruldu.yani biricik dondurulmuşum var.
bize,bu çok görülen bi durum değil dedi.babamı kaybetmiştim,umarım üzüntünün sonucudur. eğer dondurulmuşum tutmazsa başka tedaviye başlamadan genetik test isteyecek.dilerim 5.güne kadar gider yumişlerin.Allah yardımcımız olsun..
kızlar bu arada,bu ayki adeti bekliyorum.transfer için.ama ilk defa rüya gördüm,içime umut doğdu.Rüyamda bebek vermişlerdi kucağıma eşimle tanışmıştım.inş bu kez gördüğümde bebeğe çıkar..umutt..
Canım nasipse eğer 3.gün embriyosu da tutar.Benim kızım ve ondan önce kaybettiğim bebeklerim hep 3.gün embriyolarıydı. Çok şükür kızım oldu senin de nasipse olur inşallah.
Canım hoca olmazsa genetik yapıcam mı dedi sana?
Bana embriyolarım 1.kalite olmasına rağmen tutunamayışlarını muhtemelen yaşa bağlı yumurta kalitesizliğindendir diyor.Ben genetik yaptırsak dedim, bana uygulanmayacağını yaptırsak da sonucun değişmeyeceğini söyleyip durdu.
Yani benim tuhafıma giden bana hiç bir test ve genetik araştırma yapmadan bunu söylemesi. Bir belgeye bağlı olarak söylese anlayacam ama boşuna uğraşırsınız deyip duruyor. Genetik araştırmayı yaptırıp da öyle yapacağız tedaviyi başka bur merkezde .
Canım inşallah rüyan gerçekleşir alırsın yavrunu kucağına.
Bak ben de kızım olmadan 2 yıl kadar önce rüyamda bir kadının bana 2 yıl sonra sen anne olacaksın dediğini hala çok iyi hatırlıyorum, hep gelir aklıma bu Rahmani rüya. İnşallah senin rüyan da rahmanidir, gelir bebişin tez zamanda.
Son düzenleme: