- 4 Nisan 2012
- 1.257
- 279
- 373
- Konu Sahibi umutdoluyuz
- #2.041
Canım ben sana kesinlikle Osman hocadan vazgeçmeni öneririm. Osman hoca insanın umutlarını yeşerten bir doktor değil maalesef. Biraz olumsuz giden bir durum gördüğünde hemen olmaz artık boşuna uğraşmayın deyip kestirip atıyor. Ne umutsuz vakalar biliyoruz hepimiz, ama Allah verdi mi oluyor değil mi? Bana da Pembe Mavi ve kendisinin yaptığı iki deneme ile toplam 3 negatifin nedenini güya yumurtaların kalitesizliğindenmiş dedi. hiç bir tahlil ve genetik olmadan bunu negatiflerle değerlendirmesini anlayamıyorum ben. Oysaki bana da şimdiye kadar senin yumurtaların kalitesiz diyen olmadığı gibi aksine yaşıma göre yumurtalarımın , rezervlerimin hep çok iyi olduğunu söyledi doktorlar ta ki Osman hocaya gelene kadar. Hem bizde de benim eşim de sorun olmasına rağmen asla onu söz konusu bile etmiyor. E çok güzel eşlerimizin sorunu olmasın da, bizi kadınları problem kaynağı olarak görmesini ben anlamıyorum ve o yüzden bence oraya gidip daha fazla hayal kırıklığı yaşama derim. Çocuğumuz olur mu olmaz mı bunu sadece Allah bilir.Allah vermek istedi mi en olumsuz şartlarda bile olur.
Bir de bana 25 yaşlarında olsaydın durumun yumurtaların farklı kaliteli olurdu diyor.Bunu ben de biliyorum, ama günümüz kadınları sosyal nedenlerden ötürü zaten çocuk sahibi olma yaşını hep 30lardan sonrasına bırakmış kadınlar. Ha bu arada benim Allah ' a hamdolsun yine tüple olan bir kızım var, bunu bile benim için bir artı saymıyor yani.
Sana gidebilir misin bilmiyorum ama kızımın doktoru Bülent Traş' ı tavsiye edebilirim , kızımın tedavisinde o zaman 36 yaşında olmama rağmen hep olumlu pozitif konuştu, umut verdi.Ben de tekrar oraya gitmeyi istiyorum ama İstanbul şartlarında nasıl yaparız bilmiyorum. Ona gidemesem kızıma kavuştuğum Anatolia ' ya gidicem ama orda da doktor farklı işte. Kendi oturduğumuz yerde her yönden avantaj olur diye düşündük ama maalesef.
Sen canını sıkma zamanı gelince verir Rabbim![]()
Canim benim tesekkur ederim tavsiyelerin icin gerekirse istanbula bile gitmeyi dusunurum ama o son caremiz peki bursada baska merkez yokmu acibadem sahin beyi cok duyuyorum biaralar orda tup bebek ucretleri ne kadar peki bir bilgin varmi canim cok soru sordum ama.bode bu merkezlerin basari oranlari halkinda bilginiz varmi ? Tv de ne zaman tup bebek programi izlesem ilk buna bakmamiz gerektigi soyluyo uzman dr lar bunlarin arastirmasini yaptiniz mi hic??? :-*