- Konu Sahibi umutdoluyuz
- #2.061
Hepimizin mi umutlari tukeniyoilacimi aldim,iinş rahim istenilen seviyeye ulasir ve transfer gerçekleşir. Yüz göz olmamali tabiki ama farklı osman hoca.insani tersliyo.elim bagli hayirlisi deyip sonuç bekliyecegim.ama ben de eşimde bu tavirlardan rahatsız.bazen hadi ben mi hassasim diyorum ama,yok.ne yasar ne görürüz bilmiyorum arkadaşlar.yalnızca içimi döküyorum ya,rahatliyorum.iyiki burasi var.
Sözleriniz çin sagolun.ben haksizligi kabul edemeyip tutturacak bisey bulamayınca benim tedaviye getirip bana beddua eden varliga,Allah bana evlatta nasip etmeyebilir,ondan gelen herşeye raziyim.ama Allah seni evladinla sinasin dedim.
Rabbim tüm duaları işiten,dualarımızı kabul etsin inş
ElaBilgecim canım hiç sıkma tatlı canını sen

Ben Medikal Ahmet beye gidiyordum tedavi için sonra tüpe karar vermiştik. Ahmet beyden isim istedim kime gidebilirim tüp için diye. Osman hocayı söylemişti. Sonra bu sayfaya girdim olumsuz şeyleri okuyunca vazgeçtim. Bugün fakültedeki ilk randevuma gittim. Sadece eşimden sperm testi istediler. Sonra heyete gircez büyük ihtimalle değerler kötü çünkü. Hakkımızda hayırlısı hepmizin inşallah güzel sonuçlar alıp birbirimize ümit oluruz