Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Selam arkadaşlar, uzun zamandır giremiyorum. Ara vermiştim bebek işlerine, bu ay tekrar başladık. Osman hocaya gittik aşılama için. Klomen kullandım ama 11. gün yumurtam büyümedi, 16.gün tekrar çağırdı. büyümezse ne oluyor, tekrar ilaç vereceğim dedi, aynı döngüde tekrar ilaç kullanılabiliniyor mu?bu yoldan geçen arkadaşlar bilgilendirirseniz memnun olurum.

Merhaba,
Bende Osman Hoca'nın hastasıyım. 1 aşılama yapıldı fakat olmadı. Şimdi tüp bebek tedavisi yapıldı. 5 mayısta transfer oldu.Tek embriyo. 5. gün transferi. Bugün transferi de sayarsak 11. günüm. Cumartesi test günüm heyecanla bekliyorum :)

Merhaba,
Bende Osman Hoca'nın hastasıyım. 1 aşılama yapıldı fakat olmadı. Şimdi tüp bebek tedavisi yapıldı. 5 mayısta transfer oldu.Tek embriyo. 5. gün transferi. Bugün transferi de sayarsak 11. günüm. Cumartesi test günüm heyecanla bekliyorum :)

Hayırlı olsun arkadaşım, sanırım bizim de sürecimiz sizin gibi ilerleyecek, ben de aşılamaya başlayacağım , daha doğrusu ilaç kullandım yumurta gelişmediği için tekrar çağırdı doktor, eğer oluşmazsa ne olacak bilmiyorum tekrar ilaç veririm falan dedi... Sizin süreç nasıl ilerledi, aşılamadan sonra çağırıyor mu tekrar? Süreci kısaca özetlersen çok memnun olurum.

Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Hayırlı olsun arkadaşım, sanırım bizim de sürecimiz sizin gibi ilerleyecek, ben de aşılamaya başlayacağım , daha doğrusu ilaç kullandım yumurta gelişmediği için tekrar çağırdı doktor, eğer oluşmazsa ne olacak bilmiyorum tekrar ilaç veririm falan dedi... Sizin süreç nasıl ilerledi, aşılamadan sonra çağırıyor mu tekrar? Süreci kısaca özetlersen çok memnun olurum.

Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Canım hayırlı olsun tedavilerimiz.
Aşılama öncesi ilaç kullandım. Yumurtalar istenilen boyutta geliştİ, çatlatma iğnesi yapıldı ve aşılamayı yaptılar ama olmadı. Kısmet değilmiş. Bizim sorunumuz azospermiydi. Aşılamadan sonra Çok iyi olmadığını söyledi hoca. Test günü gelmeden adet oldum. Haber verdim hocaya. Tekrar aşılama düşünmediğimi tüp bebek yaptırmak istediğimi söyledim.O yüzden aşılamadan sonra çağırmadı. Biraz ara verdik bu arada. 4-5 ay kadar.
Şimdi de tüp bebek transferim yapıldı cumartesi sonucu öğrenicem. İnşallah hayırlı haberler alırız hepimiz :))

Canım hayırlı olsun tedavilerimiz.
Aşılama öncesi ilaç kullandım. Yumurtalar istenilen boyutta geliştİ, çatlatma iğnesi yapıldı ve aşılamayı yaptılar ama olmadı. Kısmet değilmiş. Bizim sorunumuz azospermiydi. Aşılamadan sonra Çok iyi olmadığını söyledi hoca. Test günü gelmeden adet oldum. Haber verdim hocaya. Tekrar aşılama düşünmediğimi tüp bebek yaptırmak istediğimi söyledim.O yüzden aşılamadan sonra çağırmadı. Biraz ara verdik bu arada. 4-5 ay kadar.
Şimdi de tüp bebek transferim yapıldı cumartesi sonucu öğrenicem. İnşallah hayırlı haberler alırız hepimiz :))

İnşallah hayırlı haberler alırsın. Allah isteyen herkese nasip etsin.

İnşallah hayırlı haberler alırsın. Allah isteyen herkese nasip etsin.

İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız :) Ama aşılama ile hamile kalan arkadaşlarım var. Bizim sorunumuz başkaydı. Çok düşük bir ihtimaldi gebe kalmam. Yine de denedik ama kısmet değilmiş. İnşşşşallahhh senin aşılaman tutar ve bebeğine kavuşursun :)

kızlar bende osman hocanın hastasıyım osman hocanın sayesinde 1 oglum var.ikinciyi yapalım dedik ama bugün 11.günüm ve iki gündür süren kanamam var sanırım olmadı.yarın tahlile bile gitmeyi düşünmüyorum moralim çok bozuk kısmet değilmiş demekten başka çare yok sanırım Allah bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun

İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız :) Ama aşılama ile hamile kalan arkadaşlarım var. Bizim sorunumuz başkaydı. Çok düşük bir ihtimaldi gebe kalmam. Yine de denedik ama kısmet değilmiş. İnşşşşallahhh senin aşılaman tutar ve bebeğine kavuşursun :)

İnşallah allah hepimize nasip eder, cumartesi gittim yine gelişmemiş yumurta 2.tur ilaca başladık, hakkımızda hayırlısı artık...

kızlar bende osman hocanın hastasıyım osman hocanın sayesinde 1 oglum var.ikinciyi yapalım dedik ama bugün 11.günüm ve iki gündür süren kanamam var sanırım olmadı.yarın tahlile bile gitmeyi düşünmüyorum moralim çok bozuk kısmet değilmiş demekten başka çare yok sanırım Allah bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun

Bozma moralini, ne güzel allah nasip etmiş bir evlat. İnşallah ikinciside sağlıkla hayırlısı ile gelir. Tahlilini yaptır mutlaka, hayat süprizlerle dolu.

kızlar meraba.ebnde 3 yıldır hamile kalmaya calışanlardanım.eşimdede bendede hiçbir sorun yok.3 ay önce aşılama yaptırdım tutmadı malesef.şimdi tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum banada osman beyi tavsiye ettiler.bana biraz bilgi verirmisinizz maliyeti falan nasıl tutuyor.muayene ücreti nekadar*

kızlar meraba.ebnde 3 yıldır hamile kalmaya calışanlardanım.eşimdede bendede hiçbir sorun yok.3 ay önce aşılama yaptırdım tutmadı malesef.şimdi tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum banada osman beyi tavsiye ettiler.bana biraz bilgi verirmisinizz maliyeti falan nasıl tutuyor.muayene ücreti nekadar*
Muayene ücreti 350 TL. Tüp bebek tedavisinde ilk muayene için para alınıyor. Sonra tedavi başlayınca ilaç ücreti 1500 TL idi sanırım peşin alınıyor. Sonra Transfer sırasında geri kalanı alınıyor. Bizim 5500 TL tuttu. Gebelik elde edilirse gebelik takibinde her ay iki kontrol oluyor ve bir kontrolde alıp öbüründe para almıyor. Dolayısıyla aylık 350 TL'ye geliyor. Sigorta kurumlarıyla anlaşması yok. Ancak özel sigortanız varsa tüp bebek tedavisi hariç muayene ücretleri sigortadan tahsil edebiliyorsunuz.

ilaçları merkez mi veriyor size. şaşırdım. ben acıbademin ordaki eczanenin birinden aldım. 6 adet 300lük 4 bir iğne .bir çeşit daha iğne aldım 1100verdim. indirim yapıyorarmış güya Acıbademin hatrına. başka yerde hesaplatmadım ama isterseniz bir fiyat alın arkadaşlar

ilaçları merkez mi veriyor size. şaşırdım. ben acıbademin ordaki eczanenin birinden aldım. 6 adet 300lük 4 bir iğne .bir çeşit daha iğne aldım 1100verdim. indirim yapıyorarmış güya Acıbademin hatrına. başka yerde hesaplatmadım ama isterseniz bir fiyat alın arkadaşlar
Bursa ART de Pembemavi de ilaçları kendi veriyor. Başka yerin uygulamasını bilmiyorum.

Baharr nerelerdesin canim.nasilsin.nasil gidiyor hamilelik.az kalmistir sanirim doguma.kendine ve bebisine iyi bak.
Topik cok sessiz kaldi :(
Gerci osman hocaya gitmiyorum ben artik ama yinede ayrilamiyorum burdan :)

Muayene ücreti 350 TL. Tüp bebek tedavisinde ilk muayene için para alınıyor. Sonra tedavi başlayınca ilaç ücreti 1500 TL idi sanırım peşin alınıyor. Sonra Transfer sırasında geri kalanı alınıyor. Bizim 5500 TL tuttu. Gebelik elde edilirse gebelik takibinde her ay iki kontrol oluyor ve bir kontrolde alıp öbüründe para almıyor. Dolayısıyla aylık 350 TL'ye geliyor. Sigorta kurumlarıyla anlaşması yok. Ancak özel sigortanız varsa tüp bebek tedavisi hariç muayene ücretleri sigortadan tahsil edebiliyorsunuz.

Sonra cevabımı okuyunca yanlış anlaşılma olabilir diye düşündüm. Tüp bebek tedavimiz toplamda 5500 TL tuttu. Yani hepsi içinde (ilaç, yumurta toplama ve transfer)

Tedavin neden yarıda kesildi arkadaşım? Çok şaşırdım okuyunca bende 2.tedavime acibademde basladım bugün opu yapildi su ana kadar bi sorun yasamadim ama haliyli korktum, başına ne geldiki?

Slm arkadaslar nihancim nasilsin,twdavin ne asamada,baska dr mi basladin.rabbim en kisa zamanda bebegini kucagina almayi naip etsin insllh.buradaki butun arkadaslarin emeklerini bosa cikarmasin.ben iyiyim sukur,bebekte iyi:-) doguma alti hafta kaldi insllh.artik sabirsizlanmaya basladi,:-) darisi senin ve tum isteyenlerin basina olsun....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ooo senin baya embriyon olmuş demek ki canım. 7 tane 5.güne kaldıysa kimbilir kaç tane embriyon vardı maşallah :) Umarım son kalan iki tane donmuş bebişin sana tutunur canım.. Bizim tek şansımız var işte.. 1 dondurulmuş embriyomuz o kadar.. Kısmet..
Kanamaya gelince benim 23 nisanda olmuştu histereskopim. İşte 2 gündür azcık lekelenmem var o kadar. Öyle regl gibi değil. Eğer çoksa senin bu akşam hocayı ara sor bence. Umarım önemli bişey değildir..

merhaba canım transfer oldun mu ben henuz olmadım 14 haziranda olacağım inş seni merak ettim ne durumdasın ? özelden mesaj yazamıyorum nedense. çoktan beride siteye girmedim. Mevlam yardımcın olsun hamile haberini yazarsın inşallah

merhaba canım transfer oldun mu ben henuz olmadım 14 haziranda olacağım inş seni merak ettim ne durumdasın ? özelden mesaj yazamıyorum nedense. çoktan beride siteye girmedim. Mevlam yardımcın olsun hamile haberini yazarsın inşallah

Aaa canım benim de trasnferim 14 haziran... Aynıyız... Şu anda estrofem ve progestan kullanıyorum.... Beraber sayıcaz günleri desene :) Rabbim yavrularımıza kavuştursun bizi inşallah...

Allah sabır versin...

slm baya geç cevap yazıyorum ama historoskobi oldunuz mu . özelden Cvp yazamadım. cok zor bir işlem değil 15 dk filen sürüyor uyanınca ağrı oluyor ama hemen ağrı kesici yapıyorlar 10 dk içinde geçiyor. bana o günü tiroit ile ilgili bir tahlil daha yapmışlardı hist+tahlil= 600 tl ödedim. Ama hist hiçbir işelem yapmadı sadece cizik attım dedi o yüzden o fiyat.Eğer işlem yaparsa değişiyormuş fiyat canım. geçmiş olsun

Back
X