- Konu Sahibi umutdoluyuz
- #2.201
Amin canim ins diyorum:)Güzel haberlerinizi bekliyorum, yüce rabbim çok büyük, ol derse olur inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim ins diyorum:)Güzel haberlerinizi bekliyorum, yüce rabbim çok büyük, ol derse olur inşallah
Merhaba Arkadaşlar.
Osman develioğluna gitmeyi düşünüyorum ama randevu nasıl alıyorum net ten bulamadım. Birde ücretler nasıl. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.![]()
Cebinden saat 8 den sonra arıyorsun teli 0542 543 0949
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm arkadaslar. Benim yine olmadi. Kanda ve idrarda negatif cikti. Ben artik vazgectim bu tedavilerden. Ins sizlerin bebekleri olur. Benden baska sonuc alan arkadaslar varmi.
CANIMM çok üzgünüm ama sen biraz erken bakmadın mı daha sanki vardı 12,günün mü.ben de 10. günü baktım 21 çıktı şimdi beklemedeyim,![]()
canım çok haklısın birsürü emek veriyoruz emekten ziyada psikolojik yorucu bi dönem hormonlarla her yerimiz şişiyor çok zor bi aşama,ama ben de sevinemiyorum çünkü bu öyle bişey ki sürekli sabır istiyor gebelik oluştu mu hep bi şüphe Allah biliyor ne olacağımızı ona emanetiz hep RABBİM hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlı,sağlıklı evlatlar.anlayacağın ne seviniyorum ne de üzülüyorum...Yok erken degilmis. Doktor ilaclari biraktirdi. Zaten hormonlar beni mahvetti. Gereksiz yere 2 gun daha kullanmamam iyi oldu bence.
Seni tebrik ediyorum. Ins degerlerin katlanir ve bebegini kucagina alirsin. Benim tek dondurulmus embriyom varmis. Ama onu simdi deneyecek gucum yok. Artik evime donmek ver herseyi unutmak istiyorum.
canım çok haklısın birsürü emek veriyoruz emekten ziyada psikolojik yorucu bi dönem hormonlarla her yerimiz şişiyor çok zor bi aşama,ama ben de sevinemiyorum çünkü bu öyle bişey ki sürekli sabır istiyor gebelik oluştu mu hep bi şüphe Allah biliyor ne olacağımızı ona emanetiz hep RABBİM hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlı,sağlıklı evlatlar.anlayacağın ne seviniyorum ne de üzülüyorum...
Arkadaslar osman hoca çalışanlar için rapor veriyor mu veriyorsa ne zamanBende 4 senedir osman hocanın hastasıyım ilk 1 aşılama 2 tüp bebek birinci tüp bebek dış gebelik olduğu ikincisi hiç olmadı biraz ara vermiştim kendiliğinden dış gebelik oldu ve ben anlamadım 2 buçuk ay sonra tümü patlatmış hastanelik oldu sezeryanla aldılar ve sag günde kaybettim zarar görmüş ameliyattan 5 ay sonra osman hoca histeroskopi filmi çekti ve sağ tupunde zarar gördüğünü söyledi ve çok üzüldüm sanki dünya başıma yıkıldı ama pes etmedim dün yani 8 ağustos üçüncü transferi yaptım şimdi hayırlısıyla hayırlısıyla sonucu almayı bekliyorum rabbim hepimize güzel haberler almayi nasip etsin RABBİM yar ve YARDIMCINIZ olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hic bir bilgiye sahip degilim bu konuda canimkardiyol .!.:Arkadaslar osman hoca çalışanlar için rapor veriyor mu veriyorsa ne zaman
Arkadaslar osman hoca çalışanlar için rapor veriyor mu veriyorsa ne zaman
Yumurta toplamadan sonra 2 gün ağrı oluyor insanda ben nobetli çalışıyorum çok zor olur benim için çok sert bir adam katlanarak gibi değil tedaviye başlamamış olsam bu ada.i secmezdimVermiyor ne yazıkki..aile hekiminle aran II ise alabilirsin.
çok haklısın canım ben bugünkü yediğim paparanın haddi hesabı yok ben kimseden böyle azar işitmedim moralim o kadar bozuldu ki anlatam.ben de osman beye gidiyorum tüp bebekte 28. gün herşey yavaş ilerliyo her aramada çok çekiniyorum kanda gebelik var ama bugün keseye baktırdım görünmüyo.başka bi doktor baktı şehir dışında olduğum için ama beni bi güzel azarladı zaten moralim bozuk kese görünmedi akşama kadar ağladım.bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum bu işlerde moral çok önemli başta doktorum moralimi bozuyo kimseye gerek kalmıyo.Yumurta toplamadan sonra 2 gün ağrı oluyor insanda ben nobetli çalışıyorum çok zor olur benim için çok sert bir adam katlanarak gibi değil tedaviye başlamamış olsam bu ada.i secmezdim
Insallah keseye de görürsün bir aksilik olmadan gebelik değerin düşük müydüçok haklısın canım ben bugünkü yediğim paparanın haddi hesabı yok ben kimseden böyle azar işitmedim moralim o kadar bozuldu ki anlatam.ben de osman beye gidiyorum tüp bebekte 28. gün herşey yavaş ilerliyo her aramada çok çekiniyorum kanda gebelik var ama bugün keseye baktırdım görünmüyo.başka bi doktor baktı şehir dışında olduğum için ama beni bi güzel azarladı zaten moralim bozuk kese görünmedi akşama kadar ağladım.bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum bu işlerde moral çok önemli başta doktorum moralimi bozuyo kimseye gerek kalmıyo.
Suan 2890 değerin ama kese yok şüpheli bi gebelik dedi buradaki doktor yarın yine baktıracam bundan sonrasıni Rabbim bilir .[/QUOTE]TE="kardiyol, post: 36560593, member: 405327"]Insallah keseye de görürsün bir aksilik olmadan gebelik değerin düşük müydü