Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Mrb sizn hikayenizi okudum korktum bende de hipertansiyon çıktı kalbimdede tansiyona bağlı taşikardi bendaha tedaviye başlamadan osman hocayla konuşmayı dusunuyorum ama siz söylememek ten bashediyorsunuz bence söyleyin sağlık bu hiç riske atilirmi? Önce siz önemlisiniz siz sağlıklı olunki bebislerinizde olsun inş Rabbim yar ve yardımcımız olsun
osman hocam bendeki kalp problemimi biliyor o yüzden transferlerde hep 1 emriyo transfer etti.... sadece kalp krizini söylemeye çekiniyorum .... tedavimi bırakırsa diye .....:(

cnm benim sorunum yumurta rezv azlığı iğnelerle anca 3 - 4 tane yumurta oluyor....bizim ailede kap hastalığı zaten var... bu hormonlarda tetikledi biraz ..... en son ki tüp bebek sonucumu öğrendiğim yani 12 . gün kalp krizi geçirdim ...... osman hocama dahi söylemedim ...iki tane emriyom var dondurulmuş ..... kalp ten dolayı sürekli tek emriyo transfer etti bana ama bu dondurulmuş iki emriyo için ikisinide transfer edeceğim demişti .... şimdi kalp krizini söylemeye korkuyorum .... ya tedavimi bırakırsa diye yada emriyoları transfer etmemeye karar verirse diye .... şimdilik kalple ilgili ilaçlar kullanıyorum .... onlar bittikten sonra sonbahar sonu gibi osman hocaya gitmeyi düşünüyorum ... ama ne demem gerekiyor bilmiyorum .....
Sağlığını tehlikeye mi atacaksın yaa ? söyle tabi osman Hocaya, doktorun herşeyi bilmeli, sakın derim saklama kalp krizi geçirdğini, önce sağlık sonra bebeişler inşallah canım

osman hocam bendeki kalp problemimi biliyor o yüzden transferlerde hep 1 emriyo transfer etti.... sadece kalp krizini söylemeye çekiniyorum .... tedavimi bırakırsa diye .....:KK43:
Siz yinede söyleyin Osman hocam gerekeni yapacaktır bakın benimde yumurta rezervim az hatta FSH 16 amh 0.37 yanı menapoza giriyor muşum vaktim un az olduğunu söyledi hocam hemen başlayalım dedi tedaviye şimdi bu hipertansiyon çıktı bu akşam aricam belkide olmaz dicek çünkü kardiyolog doktorum önce tansiyonunu düzeltmeliyiz diyor napalim ALLAH tan gelene amenna dicez

ARkadaslar hayırli bayramlar.Sizdenyardim bekliyorum Osman beyin hastasiyim 4 temmuzda transferim oldu tek embriyo allaha sukur tuttu.10. Gun 75, 12. Gun 175 cikti sonucum ancak transferin 8. Gununden beri kanamam var.ara ara lekelenme ara ara kahve pembe kirmizi azalan ara ara yogunlasan doktor hic bir yorum yapamayiz dedi saki gunu keseyi gorursen bir fikrimiz olur dedi cok endiseliyim.gebeligim var ama gidecek diye korkuyorum.kan sulandirici igne progestan ve estrofem kullaniyorum.idrar testlerinde de gebeligim var ama bu kanama neden bu kadar uzun surdu boyle bir durum yasayan ya da duyan var mi her wc ye gittigimde agliyorum.sali gunune kadar nasil dayanacagim :(

Bende aynı durumdayım lekelenmrm hala devam ediyor deli gibiyim test günüm çarşamba benimde daha ne olduğu da belli değil yerleşme kanaması oluyormuş diye biliyorum okadar..sen nerelisin ben Çanakkale

Bende aynı durumdayım lekelenmrm hala devam ediyor deli gibiyim test günüm çarşamba benimde daha ne olduğu da belli değil yerleşme kanaması oluyormuş diye biliyorum okadar..sen nerelisin ben Çanakkale
Benim bilfigin adet kanamasi gibi devam ediyor.ama dun yaptirdigim testte yine degerlerin katlanmis yani gebelik uygun sekilde devam ediyor ama bu ne kanamasi.agrim sizim falan da yok dıs gebelik degildir insallah allah yardimcimiz olsun arkadasim.Ben bursadayim.

Osman hocayı aradım ilaç yazdırdı sen kullandınmı bişey adı estrofem lekelenmeler normal dedi insan yinede korkuyo.sen 10 günümü yaptın testi

S
l Slm cnm bende canakkakedeym cuma gitcem osman hocaya ilk denemen mi kaca mal oldu birde osman hoca ters biri mi

Arkadaşlar osman hoca genetik çoğu yönetmesini kullanıyorum hani şu embriyolar incelenirken 11 kromozomu bakılıyor ya

Hadi hayırlısı inşaAllah hayırlı haber alırsınız bende bu ay başlıyorum kismetse tedaviye bisi sorcam osman hocam 6 bin demişti ek olarak ta ücret çıkabiliyor mu acaba?? 6 binin haricinde yanı o_O
ben bu ay dondurulmuş yaptırdım canım o yüzden sadece 2000 tl ödedik :S

ama daha önce de bizden 3000 tl yumurta toplama günü aldı 2000 tl transfer günü aldı ilaçlar ile birlikte 6000 yapmıştı sanırım.

ben bu ay dondurulmuş yaptırdım canım o yüzden sadece 2000 tl ödedik :S

ama daha önce de bizden 3000 tl yumurta toplama günü aldı 2000 tl transfer günü aldı ilaçlar ile birlikte 6000 yapmıştı sanırım.
Cvp için teşekkürler canım Rabbim hayırlı evlat versin inşaAllah tutar dua edicem size benim 3 u denemem olacak osman hoca da ilk ama malum maliyetli bi tedavi benim dondurma imkânın olurmu bilmem yumurta rezervim az ondan sordum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar merhaba.öncelikle bu yolda hepimizin Allah yardimcisi olsun,daha fazla bekletmeden bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
Bende Osman Hocada aşilama tedavisine başladim ama hiç umudum yok nedense.

Hadi hayırlısı inşaAllah hayırlı haber alırsınız bende bu ay başlıyorum kismetse tedaviye bisi sorcam osman hocam 6 bin demişti ek olarak ta ücret çıkabiliyor mu acaba?? 6 binin haricinde yanı o_O

mrb canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın sende.Benim tedavimde ekstradan çıktı histereskopi oldum oda 1.500 tl idi.ekstradan süprizler çıkıyor ama yinede kişiye göre değişiyor ikinci deneme olmadan şimdide şeker testi çıktı bakalım bundan başka bişeyler çıkmaz umarım...

ilk aşilamam canim,daha önce 3 kere klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm.aşilamam bu gün oldu,yarin tekrar olucak.her şey çok iyi eşimin spermleri,benim 2 yumurtam oldu Osman Hoca şansi arttiriyo bunlar dedi.Rabbim ol derde olur inşlh

Back
X