Bursa Acıbadem - Aylin Karahasan hakk. bilginiz var mıdır?

yalel

Begüm'ün Annesi...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
5.494
47
363
İstanbul
merhaba hanımlar,
Ben de artık Bursa'dayım...
İstanbul'dan yeni taşındık, Bursayı da pek tanımıyorum.. doktor tanımıyorum, hastahane tanımıyorum... çok yabancıyım.

Bir kızım var, şu anda 3,5 yaşında.
Yavaş yavaş bi kardeş vakti geldi gibi hissediyorum. Bu sene kreşe başladık, her şey yolunda giderse, bi kardeş çalışmalarıma başlamak istiyorum.
Ama önce bi doktor bulmam lazım.

Tecrübelerinizi okudum az biraz.. Teşekkürler, hepiniz samimi şekilde yazmışsınız mesajlarınızı, çok yardımcı oldular.

Acıbadem hastahanesinde, Aylin Karahasan'a giden var mı aranızda? Aylin hanımdan ve hastahaneden, gebelik sürecinde ve doğumunda faydalanan var mı?
Bi yorum yapabilecek birisini tanıyorsanız, bilgi alabilir miyim acaba?

merhaba

ben acıbadem bursa hastanesi aylin karahasan'a adet düzensizliğim sebebi ile bir kere gitmiştim o dönem kendisinden memnun da kalmıştım. karşısındakini rahatlatan ve sıcakkanlı bir doktor.

ancak doğum konusunda nasıldır bilemiyorum. aylin hanımda doğum tecrübesi yaşamış bir arkadaşımız bilgilendirirse ben de çok sevineceğim.

açıkçası ssvd yapmak istiyorum.. bu konuyla ilgili ne düşünecek bilemiyorum. negatif ise, hemen başka doktor bulmak istiyorum..

bilgisi olan var mı kızlar?

Merhabalar, başka bi konunuzda gördüm Bursa'da psikiyatrist arıyordunyz. Aradığınızı buldunuz mu memnun kaldınız mı banA da tavsiye eder misiniz bende arıyorum

Back
X