- Konu Sahibi aysen_balikesir
-
merhaba kızlar ben kendim bandırmada oturuyorum bursa bize daha yakın olduğu için tüp bebek için bursayı tercih etmek istiyoruz acıbademi düşündük ilk olarak doc.dr şahin zeteroğlu bu doktoru duydum giden memlun kalan ya da kalmayan ya da tavsiye edeceğiniz başka doktor varmıdır?? sevgilerra.s.a.s.
Arkadaşlar merhaba ben galiba doktorumun son tutumundan sonra yeni tüp bebek ve doktor arayışı içine girdim.Bu benim üçüncü denemem olacak ve artık daha fazla işimi şansa bırakmak istemiyorum.Elimden gelen ne varsa öncesinde yapmak istiyorum ve doktorumunda benimle aynı mantıkta olmasını istiyorum.Birde mümkünse embiryoya genetik test yapabilecek bi yer olmasını arzu ediyorum.Bildiğiniz ve tecrübe ettiğiniz bi yer ve doktor varsa lütfen bana bilgi verin ne olur kafam çok karıştı bu konuda
Arkadaşlar merhaba ben galiba doktorumun son tutumundan sonra yeni tüp bebek ve doktor arayışı içine girdim.Bu benim üçüncü denemem olacak ve artık daha fazla işimi şansa bırakmak istemiyorum.Elimden gelen ne varsa öncesinde yapmak istiyorum ve doktorumunda benimle aynı mantıkta olmasını istiyorum.Birde mümkünse embiryoya genetik test yapabilecek bi yer olmasını arzu ediyorum.Bildiğiniz ve tecrübe ettiğiniz bi yer ve doktor varsa lütfen bana bilgi verin ne olur kafam çok karıştı bu konuda
yücem neden öyle dedin şimdi.Benimde içime kurt düşündün.Bursa tüp bebeği düşünüyorduk bizde.Bir sorun mu var ki? Merak ettim şimdifisfisfis
yücem acıbademde genetik test yapılıyormuş hatta banada yapılacak çünkü benimde taşıyıcılık riskim var hakkımızda hayırlısı olsun
merhaba arkadaşlar baya geçmiş aylarda yazdıklarımı gördüm şimdi ben doktor seçimimi şahin beyden yana kullandım ve şimdilik çok memnunum bu gün yumurtalarım toplandı dokuz tane yarın embiryolarla ilgili gelişmeliri alacağız inşallah.Şahin bey çok iyi bir doktor ekibide öyle işlerine çok titizleniyorlar en azından beni dinliyorlar ve vucudumla ilgili verdiğim ip uçlarını hemen değerlendiriyorlar ve tedavimde bana artı olarak geri dönüyorlar.Üstelik şahin bey çok neşeli pozitif biri memnunum yani anlayacağınız.Sonuda inşallah iyi olur
merhaba arkadaşlar baya geçmiş aylarda yazdıklarımı gördüm şimdi ben doktor seçimimi şahin beyden yana kullandım ve şimdilik çok memnunum bu gün yumurtalarım toplandı dokuz tane yarın embiryolarla ilgili gelişmeliri alacağız inşallah.Şahin bey çok iyi bir doktor ekibide öyle işlerine çok titizleniyorlar en azından beni dinliyorlar ve vucudumla ilgili verdiğim ip uçlarını hemen değerlendiriyorlar ve tedavimde bana artı olarak geri dönüyorlar.Üstelik şahin bey çok neşeli pozitif biri memnunum yani anlayacağınız.Sonuda inşallah iyi olur
evet sebaycım biliyorum zaten sizlerin tecrübesi bana ışık tuttu iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah sende en yakın zamanda o güzel mutluluğu tekrar yaşarsın canım benim.Dilerim yarın olumlu haberler alırsın..Yücem biliyorsun ki ben de şahin beyin hastasıyım..kısmetin şansın..mutluluğun bol olsun...
pinkrose canım allah razı olsun güzel yürekli arkadaşım inşallah içine doğan gerçek olur canım benim sonrada ben senin için heyecanlanacağım ve o güzel haberi duyacağım tez vakitte allahın izniyle seninde hepimizinde inşallah yüzleri gülecekcanım hakkında hayırlısı olsun içime doğuyor hayırlısıyla ikiz annesi olursun inşşş..ve bende inşş...hayırlısıyla tatlım..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?