- Konu Sahibi aysen_balikesir
-
merhaba arkadaşlar transferim cuma günü yapıldı tedavimde herşey çok içime sindi sonucuda inşallah pozitif olur.Doç.Dr Şahin zeteroğlu na ve ekibine çok teşekkür ediyorum her şey oldukça güzeldi onlar ve ben elimizden gelenin en iyisini yaptık gerisi allahın arzusuna kalmış.
Şimdilik 31 aralığa kadar hamileyim gerisi allah kerim
merhaba arkadaşlar transferim cuma günü yapıldı tedavimde herşey çok içime sindi sonucuda inşallah pozitif olur.Doç.Dr Şahin zeteroğlu na ve ekibine çok teşekkür ediyorum her şey oldukça güzeldi onlar ve ben elimizden gelenin en iyisini yaptık gerisi allahın arzusuna kalmış.
Şimdilik 31 aralığa kadar hamileyim gerisi allah kerim[/QUOT
aylar önce başka formlarda bizler için dilediğin bütün iyi dileklerin hepsini bütün kalbimle senin için diliyorum bana ilk bence sen hamilesin diyen kişisin şimdi bende senin için yürekten dileklerinin kabul olmasını diliyorum
pinkrose çok teşekkür ederim canım darısı senin başına.Doktorum hiç yasak koyup beni strese sokmadı ama hamile bir bayan nelere dikkat ediyorsa sende onlara dikkat et dediyücem kendini yorma iş yapma dinlenmene bak canım..hayırlısıyla başaracaksın canım inşş..
evet seybaycım gerçektende öyle yabancıyız belki birbirimize ama hemen hemen aynı şeyleri yaşadığımızdan onca yabancılığa rağmen biz anlarız birbirimizi.Burada birbirimizi tanımasakta aynı doktorun elinden geçmek..aynı muayene masasında muayene olmak..aynı ameliyathanede bebeklerimizin transferini bekliyor olmak gerçekten çok ilginç..sevgili yücem sabırla heyecanla endişeyle dolu bir bekleyiş süreci başlamış senin için dilerim hayırlı ve uğurlu olur...kaç embriyo transfer ettirdin..merak ettim..
çok teşekkür ederim amazon güzel yüreğin ve dileklerin içinmerhaba arkadaşlar transferim cuma günü yapıldı tedavimde herşey çok içime sindi sonucuda inşallah pozitif olur.Doç.Dr Şahin zeteroğlu na ve ekibine çok teşekkür ediyorum her şey oldukça güzeldi onlar ve ben elimizden gelenin en iyisini yaptık gerisi allahın arzusuna kalmış.
Şimdilik 31 aralığa kadar hamileyim gerisi allah kerim[/QUOT
aylar önce başka formlarda bizler için dilediğin bütün iyi dileklerin hepsini bütün kalbimle senin için diliyorum bana ilk bence sen hamilesin diyen kişisin şimdi bende senin için yürekten dileklerinin kabul olmasını diliyorum
efsane canım bende seni merak ediyordum canım benim geçmiş olsun dilerim sağlıcakla yavrunu kucağına zamanlı alırsın.İyi dileklerin için çok teşekkür ediyorumyücem uzun zamandır giremiyorum düşük tehlikem var. seni çok merak ediyordum çok sevindim inşallah hayırlı haberlerini alırız kendini yorma dinlen bol bol çokta stres yapma kendine dua ediyorum senin ve herkes için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?