Bursa!ağrısız (hsg)rahim filmi

RİCA EDERİM CANIM..BURADA BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLACAĞIZ yarın benim 2.gün..öncesinde antibiyotik filan ala demedi..forumda okumuştum alan arkadaşlar varmış..biz burtomdan bilgi alırken sormuştuk kullanmama gerek var mı diye hayır demişti..olası enfeksiyon kapmaya karşı veriliyor..ama bazı drlarda hsg den sonra tüpler açılabileceğinden ve gebe kalına da bileceğinden dolayı ilaç kullanımını hsg den önce veriyorlar..randevuda aldık yarın 14.00 a olası erkek hekime karşıda burtoma gideceğiz..sonucu yazarsın arkadaşım merak ederim..

inşallah bayan dr vardır dediğin gibi yarın benim son gün inşallah olmaz falan demez benim araştırmalarım sonrası uygun diyor ama bilemiyorum artık ikimizde yarın en doğrusunu öğreneceğiz artık Rabbim hayırlı sonuçlar almak nasip etsin inşallah hepimize haberleşiriz artık yarın.

bu arada sormayı unuttum kadındoğum doktorundan mı yoksa radyolojiden mi randevu aldın?

nigar hanımın sekreterine bağlanıp ondan aldım..yani kadın doğumdan..

evet bende randevu aldım yarın saat 2 de gideceğim ama film çekiminde kullanılacak ilacı doktor yazacak dışarıdan siz alacaksınız dedi
size böyle bişey dendi mi onun maliyeti nedir acaba diğer hastanelerde de mi bu şekilde yapılıyo acaba? birde bana adetin bitmiş olmalı dedi size öyle bişey demediler mi?

İLAÇTAN HABERİM YOK..fiyatının uygun olması bundan dolayıdır o zamn..adetin bitmiş olmalı demedi ama biliyordum zaten..başka hastanelere sormuştum..

İLAÇTAN HABERİM YOK..fiyatının uygun olması bundan dolayıdır o zamn..adetin bitmiş olmalı demedi ama biliyordum zaten..başka hastanelere sormuştum..

bakalım sürpriz oldu. inşallah iyi geçer seninde akşam yazarsın bende artık yarın ona göre davranırım hadi hayırlısı olsun. geçmiş olsun şimdiden.

bakalım sürpriz oldu. inşallah iyi geçer seninde akşam yazarsın bende artık yarın ona göre davranırım hadi hayırlısı olsun. geçmiş olsun şimdiden.

ben bugün hayat hastanesinde anestezisiz çekildim ama anestesi tavsiye ediyorum adet sancısından fazla ağrı oluyor..kadın doğum uzmanı bayan ama radyoloji uzmanı erkek olduğundan erkek dr çekiyormuş..ama biz bugün hastane müdürü ve başhekimle görüştük bize bayan teknisyen ayarladılar ve tüplerimde sorun çıkmadı çok şükür..

ücreti ise anestizisiz 192 + film esnasında çekilen ilacıda kendimiz alıyoruz sgk varsa 3 lira yoksa 54 lira..birde filmden sonra ağrım olduğundan acilde ağrı kesici yapıldı onada 5 tl verdim..

ayrıntılı yazmamın sebebi merak eden arkadaşlara da bilgi olsun diye..

sana da geçmiş olsun arkadaşım sonucu yazarsan sevinirim...

teşekkür ederim cevabın için sana da çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah bizede bayan biri sağlanır sekreter bayan doktor işlemlerini yapacak radyoloji uzmanı zaten seni görmeyecek sadece çekimi yapacak dedi o kısmı nasıl oluyo gerçekten dediği gibi mi sende nasıl oldu ona göre bayan isteyelim bizde. tüplerinin açık olmasına da sevindim inşallah bu ay hamileliğin gerçekleşir. bende inşallah yarın sonuçları yazarım.

rica ederim canım..odaya nigar hanım sekreteri ve radyoloji uzmanı giriyor...uzunca bir önlük giydiriyorlar..nigar hanım bende dikkat etti sadece dr görebiliyor..ve önlükle kapattı bendeyken..erkek olursa ve dikkat edilirse bacağının bir kısmı gözükür..ama bence bayan için rica edin daha rahat olursunuz..

anestezi almayı düşünüyor muusn?

tamam anladım çok sağol biraz daha rahatladım. anestezi almayı düşünmüyorum açıkçası bi de onun zararını görmeyeyim bir de benim adetlerim zaten baya ağrılı ve zor geçiyo ona dayandığıma göre dayanırım diye düşünüyorum inşallah o kadar olmaz. bitince ilacın bi kısmı dışarı akıyomuş ne yaptın peki 1 ped yeterli oluyo mu?

ilaçtan ziyade kanamamda oldu hala da devam ediyor..1 ped yeterli oluyor canım..ve hsgden sonra ilişki banyo filan herşey serbestmiş

teşekkür ederim bu cvp iyi oldu ben 2 gün banyo ilişki yasak diye biliyodum rahatladım çok sağol ark. :)

sonucu alıp kendi drumada gösterdim..2 dr a da kafamdaki soruları sorup aynı cevabı alınca rahatladım bende :)rica ederim inşallah yarın olumlu sonuç alıp derinden bir ohh çekersin :)

sonucu alıp kendi drumada gösterdim..2 dr a da kafamdaki soruları sorup aynı cevabı alınca rahatladım bende :)rica ederim inşallah yarın olumlu sonuç alıp derinden bir ohh çekersin :)

senin adına sevindim iyi dileklerin içinde teşekkür ederim bende yarın yazarım gelişmeleri.

Kızlar ben hayat hastanesinde çektirdim hsg 180 tl ye anestezi olmadan.Biraz canım yandı benim normalde dayanıklıyımdır.Sağ tüpüm kapalı çıktı sanırım ondan.Ama özel kendi doktorumda çekilirken kendini kastıysan kapalı çıkmış olabilir dediVe 2 gün ilişki yok hemen ardından ilişki iyi değilmiş.Doktorum öyle söyledi.Birde çok az kan geldi kanama olmadı bende öyle Allah'a şükür

inşallah dediğin gibi kasmaktan olmuştur demekki kasmayacağız tabi mümkünse. peki tekrar mı çektirmen gerekiyo bu durumda neden kapalı olduğu nasıl anlaşılack

ben bugün hsg çektirdim ve çok ağrım olmadı sadece okuduklarımdan endişelerimden biraz sıktım kendimi ve ilaç vermeye yarayan alet aslında canımı yaktı sadece diyebilirim sonrasındada hiç sorun olmadı. yaptıracak olanlar korkmasınlar sakin olunursa ağrıda acıda olmaz bunu anladım bugün.

senin adına sevindim arkadaşım..tüplerin nasıl açık inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…