Bursa!ağrısız (hsg)rahim filmi

evet canım ziya çetin çok iyi olduğu söyleniyor,kemal beyde çok iyi bir doktor aslında inanılmaz yoğun oluyordu muayenehanesi,fakat hiç ilaç falan vermedi bana çok panik yapıyorsun sadece dedi,gerçi fazla ilaç kullanımına karşı bir doktormuş ilaç verme taraftarı değilmiş öyle okumuştum bi kaç yerde...şimdide aklımda ziya bey var işte,bakalım... :(

işallah hayırlısı olur arkadaşım.

arkadaşlar hsg çektirmem lazom ve benim kafam çok karışık..bahar hastanesine gidiyorum ama hsg yi çeken dr erkek benim tercihim ise bayan olması..bu sebeble araştırdığıma göre hayat ve burtom da var..sizce tercihim neresi olmalı ve burtom da çekilen arkadaşlara sorum ise film çekilirken içeride erkek oluyor mu?

arkadaşlar hsg çektirmem lazom ve benim kafam çok karışık..bahar hastanesine gidiyorum ama hsg yi çeken dr erkek benim tercihim ise bayan olması..bu sebeble araştırdığıma göre hayat ve burtom da var..sizce tercihim neresi olmalı ve burtom da çekilen arkadaşlara sorum ise film çekilirken içeride erkek oluyor mu?

Hangi hastanede karar kıldın canım, HSG çektirdinmi? en uygun hangisiymiş biliyormusun:26:

Hangi hastanede karar kıldın canım, HSG çektirdinmi? en uygun hangisiymiş biliyormusun:26:

yok canım daha çekilmedim çarşamba filan çekilirim..burtomun fiyatı 350 ama anestezi yokmuş dr önermiyormuş..
hayat ise 180 civarıdemişti bir arkadaşla konuştum anestezili 225 miş..ben hayatta nigar hanıma gitmeyi düşünüyorum allah nasip ederse..

yok canım daha çekilmedim çarşamba filan çekilirim..burtomun fiyatı 350 ama anestezi yokmuş dr önermiyormuş..
hayat ise 180 civarıdemişti bir arkadaşla konuştum anestezili 225 miş..ben hayatta nigar hanıma gitmeyi düşünüyorum allah nasip ederse..

merhaba bende 1 hafta sonra çektireceğim araştırma aşamasındaydım bahar hastanesi 240 lira dedi bir arkadaş orada erkek doktor olduğunu yazmış, sen nigar hn dan randevu mu aldın yoksa hsg çekiminde nigar hn mı var? bilgilendirirsen sevinirim.

Direkt HSG çektircem diyerekmi randevu almak gerek, yoksa kadın doğumdan mı randevu? pazartesiye alayım diyorum. Bursada en uygun Hayat hastanesi o zaman. Neden fazla ödeyelimki?

merhaba bende 1 hafta sonra çektireceğim araştırma aşamasındaydım bahar hastanesi 240 lira dedi bir arkadaş orada erkek doktor olduğunu yazmış, sen nigar hn dan randevu mu aldın yoksa hsg çekiminde nigar hn mı var? bilgilendirirsen sevinirim.

En uygunu Hayat hastanesi galiba, buradan onu anladım. Adetliyken çekilmesi sakıncalımı, bir bilginiz varmı? hastaneyi ararken kadın doğumdan randevu almak gerek galiba , direkt çekinecem desem olurmuki:26:

En uygunu Hayat hastanesi galiba, buradan onu anladım. Adetliyken çekilmesi sakıncalımı, bir bilginiz varmı? hastaneyi ararken kadın doğumdan randevu almak gerek galiba , direkt çekinecem desem olurmuki:26:

evet bu durumda en uygun hayat hast. bunu öğrenmekte iyi oldu. Benim bildiğim kadarıyla adetten sonra çekilmesi gerekiyo adet öncesi herhangi bir gebelik durumu olma ihtimaline karşı.adetten 1 veya 2 gün sonra çekilmek en iyisi ve yumurtlama gününden önce yapılırsa o ay hamile olma ihtimali de biraz artıyormuş o yüzden adetten hemen sonra en mantıklı zaman bence. diğer sorularının cevabını bende merak ediyrm bakalım inş. cvp gelir.

Direkt HSG çektircem diyerekmi randevu almak gerek, yoksa kadın doğumdan mı randevu? pazartesiye alayım diyorum. Bursada en uygun Hayat hastanesi o zaman. Neden fazla ödeyelimki?

BEN NİGAR HANIMIN SEKRETERİYLE GÖRÜŞTÜM ADETİN İLK 3 GÜNÜ içerisinde çekilmek gerekli..ben 2. günü gitmeyi tercih ediyorum..ve gitmeden 1 gün önce randevu almak için aramamı söylemişlerdi..

benim drum bahar da ayşe hanım..ama orası hsg ye 500 demişti..

gitmeden 1 gün önce arayacağım..hsg yi nigar hanım çekiyor..baharın fiyatıda 500 tl..ama erkek dr çekiyormuş arkadaşının dediği gibi..

evet bu durumda en uygun hayat hast. bunu öğrenmekte iyi oldu. Benim bildiğim kadarıyla adetten sonra çekilmesi gerekiyo adet öncesi herhangi bir gebelik durumu olma ihtimaline karşı.adetten 1 veya 2 gün sonra çekilmek en iyisi ve yumurtlama gününden önce yapılırsa o ay hamile olma ihtimali de biraz artıyormuş o yüzden adetten hemen sonra en mantıklı zaman bence. diğer sorularının cevabını bende merak ediyrm bakalım inş. cvp gelir.

Evet canım, netten okuduğuma görede adet bitimi en güzel zaman demişler. Ben bu şehirde yeniyim fazla araştırma yapmadım. Buradaki yorumlardan en uygun yapan yer burası diye öğrendm, hemde bayan doktor varmış. Bu hafta randevu alacağım. Gelişmeleri yazaraım inşallah:34:

BEN NİGAR HANIMIN SEKRETERİYLE GÖRÜŞTÜM ADETİN İLK 3 GÜNÜ içerisinde çekilmek gerekli..ben 2. günü gitmeyi tercih ediyorum..ve gitmeden 1 gün önce randevu almak için aramamı söylemişlerdi..

Ben büyük ihtimalle hayat hastanesine gideceğim. Nigar hanıma canım. Telefonda fiyat alamadım, sekreter doktor hanım çıktı demişti. Direkt randevu ile gideyim diyorum. Bakalım:34:

yani kesin bilgim yok ama ben adet bitince diye biliyordum bugün benim 3. gün :( kafam karıştı yine bi daha ki aya kalmaz inşallah bu arada bahar hastanesine yeni sordum 240 dedi artı 42 muayene ücreti diye biliyorum.

cnm ben bursada cektırmedım ben malatyada cektırdım ama bunun bursası malatyası ankarası yok bak yemın ederım endıselenıcek bısey yok bence fazla naz yapan kadınların yadavajınasında problem olan kadınların yaptıgı bır kaprıs guven bana sorun yasamıycaksın vallahı bu kadınları anlamıyorum korkutmak ıcın elerınden gelnı yapıyorlar üstelık sacma sapan seylerle

merhaba arkadaşım,
benimde rahim filmi çektirmem gerekiyo malatyadayım. nerede ve ne kadara çektirdin?
bide tavisye edebileceğin bir doktor var mı? bilgi verebilirsen çok sevinirim

HSG için en ideal zaman nedir?
HSG çekimi için en uygun zaman adet bitiminden bir kaç gün sonrasıdır. Daha sonrasında veya adet döneminde hsg filmi çekimi önerilmez.

İlaçlı rahim filmi (ilaçlı film, HSG) neden adet bitiminden hemen sonra çekilmelidir?
HSG çekilmesinin adet bitiminden sonraki 1-3 gün içinde olmasının üç ayrı temel sebebi vardır:
I. Adetten temizlenme yeni olduğu için gebelik şansı bu dönemde bulunmamaktadır. Bu nedenle muhtemel olarak oluşan yeni bir gebeliğe zarar verilmemiş olunur.
II. Adetin ilerleyen günlerinde rahim içi kalınlaşacak bu da rahim içindeki olası kitleleri gizleyecek ve görüntünün netliğini azaltacaktır.
III. Adet dönemi ve adet döneminden hemen sonra rahim ağzı kanalı (cervical kanal) açıktır. Zaman ile rahim ağzı kanalı kapanacak bu da bu bölgeye yerleştirilen kateterden içeriye opak maddenin girişini engelleyecektir.

İlaçlı film (HSG) adetli dönemde çekilir mi?
Hayır. HSG adetliyken çekildiğinde enfeksiyon ve endometriosis hastalığı gibi riskler taşıdığından ötürü çekilmez.
jinekolog.net sitesinden alıntıdır.

Ben büyük ihtimalle hayat hastanesine gideceğim. Nigar hanıma canım. Telefonda fiyat alamadım, sekreter doktor hanım çıktı demişti. Direkt randevu ile gideyim diyorum. Bakalım:34:

bugün randevu almak için hastaneyi aradım ve üzerine bastırark erkek kimsenin içeriye girmesini istemiyorum dedim ve bana radyoloji dr unun erkek olduğu söyleniyor..bu olacak şey değil ya ve benim salı yada çarşamba çekilmem gerekiyor..fiyatada anestezisiz 192 dediler.. ben bayan olduğundan dolayı 350 tl ye burtoma gideceğim galiba..

sizlerin bildiği başka yerler var mı arkadaşlar acil mesaj bekliyorum..

bugün randevu almak için hastaneyi aradım ve üzerine bastırark erkek kimsenin içeriye girmesini istemiyorum dedim ve bana radyoloji dr unun erkek olduğu söyleniyor..bu olacak şey değil ya ve benim salı yada çarşamba çekilmem gerekiyor..fiyatada anestezisiz 192 dediler.. ben bayan olduğundan dolayı 350 tl ye burtoma gideceğim galiba..

sizlerin bildiği başka yerler var mı arkadaşlar acil mesaj bekliyorum..
mevanur sen bbi yorumunda nigar hn kendisi çekiyo demiştin bende o yüzden orayı tercih edecektim seni sekreterimi bu şekilde yönlendirmişti. bende aradım bugün fiyat vermediler ve önce doktor size antibiyotik verecek sonrasında radyolojiden randevu alacak dedi ama doktor kendisi çekiyo diye bildiğimden sormadım açıkçası ama bu kötü oldu şimdi baharda da erkek eeee ne yapacağız yanii benimde çarşamba günü çekilmem lazım offff

mevanur sen bbi yorumunda nigar hn kendisi çekiyo demiştin bende o yüzden orayı tercih edecektim seni sekreterimi bu şekilde yönlendirmişti. bende aradım bugün fiyat vermediler ve önce doktor size antibiyotik verecek sonrasında radyolojiden randevu alacak dedi ama doktor kendisi çekiyo diye bildiğimden sormadım açıkçası ama bu kötü oldu şimdi baharda da erkek eeee ne yapacağız yanii benimde çarşamba günü çekilmem lazım offff

canım bende adet olunca hemen aramıştım erkek girmeyecek değil mi diye üzerine basa basa sordum hayır dediler..bugün aradım yarın randevu almak için radyoloji drumuz erkek dedi..ve başka bayan drumuzda var hsg bölümünü arayın hangi gün olduğunu öğrenin ona göre gelin dedi..bağlandığım bölümde sadece erkek var dedi ve kafam karıştı tabi..tekrar sekreteri aradım beni çok zor durumda bıraktınız dedim..madem erkek var ilk gün söyleseydiniz dedim..tabi ben bu şekilde konuşunca tamam gelin yasemin hanım var o çeker dedi..bende yarın gelince bir sorunla karşılaşmak istemiyorum dedim tamam dediler..yarın saat 2 de gideceğim umarım bir sorun olmaz..

bu süre zarfında araştırma yaptım..
medicalpark bayan drdan randevu alınca kendisi çekiyor dedi fiyat 350
burtom tercihe göre değişiyor dedi anestezisiz 350
jimeri aradım oradada bayan var ama 600 tl fiyat verdiler..

arkadaşım sen ara hayatı ben bayan olduğunu duymuştum de ve şansını dene..ben yarın sonucu yazarım..yarın hayatta erkek olursa 350 ye burtoma gitmeyi düşünüyorum..

hayatta anestezisiz 192 tl dedi..

canım bende adet olunca hemen aramıştım erkek girmeyecek değil mi diye üzerine basa basa sordum hayır dediler..bugün aradım yarın randevu almak için radyoloji drumuz erkek dedi..ve başka bayan drumuzda var hsg bölümünü arayın hangi gün olduğunu öğrenin ona göre gelin dedi..bağlandığım bölümde sadece erkek var dedi ve kafam karıştı tabi..tekrar sekreteri aradım beni çok zor durumda bıraktınız dedim..madem erkek var ilk gün söyleseydiniz dedim..tabi ben bu şekilde konuşunca tamam gelin yasemin hanım var o çeker dedi..bende yarın gelince bir sorunla karşılaşmak istemiyorum dedim tamam dediler..yarın saat 2 de gideceğim umarım bir sorun olmaz..

bu süre zarfında araştırma yaptım..
medicalpark bayan drdan randevu alınca kendisi çekiyor dedi fiyat 350
burtom tercihe göre değişiyor dedi anestezisiz 350
jimeri aradım oradada bayan var ama 600 tl fiyat verdiler..

arkadaşım sen ara hayatı ben bayan olduğunu duymuştum de ve şansını dene..ben yarın sonucu yazarım..yarın hayatta erkek olursa 350 ye burtoma gitmeyi düşünüyorum..

hayatta anestezisiz 192 tl dedi..

anladım teşekkür ederim detaylı cevabın için benim yarın adetin son günü senin ne durumda? ben aradığımda önce geleceksiniz doktor size antibiyotik verecek dedi, sana böyle bişey dediler mi direkt mi çekime çağırdılar randevu aldın mı yoksa direkt gitmek yeterli mi bende duruma göre yarın sabah gideceğim ya da öğleden sonra olmazsa karşılaşırz birlikte denk geliriz :)

Back
X