- 15 Mayıs 2019
- 72
- 47
- 88
- 30
- Konu Sahibi Mucizem0008
Merhaba kızlar bende pcos var oyüzden hamile kalamıyorum aşılama yapmal istiyorum bildiğiniz önerdiğiniz hastane veya doktor var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben jimer hastanesınde mehmet aral atalaya gidiyorum canımMerhaba kızlar bende pcos var oyüzden hamile kalamıyorum aşılama yapmal istiyorum bildiğiniz önerdiğiniz hastane veya doktor var mı?
Tüp bebek için Bi bilgin var mı cnm onun hakkında? Ben ona girmek istiyorum çok fazla yorum yok tek kafamı karıştıran oben jimer hastanesınde mehmet aral atalaya gidiyorum canım
daha önceden miyom ameliyatımı o yapmıştı. başarılı bi doktor fakulte geçmişi var
önumuzdeki ay da aşılamamı ona yaptırıcam
evet canım mucize bebek dıe sayfası var hatta oradan bakabilirsin baya başarılı bende yorumlarına bakmıstım cok iyidi yorumlarTüp bebek için Bi bilgin var mı cnm onun hakkında? Ben ona girmek istiyorum çok fazla yorum yok tek kafamı karıştıran o
Ücret olarak ne kadar dediler peki. Açıkcası hangisi daha iyiyse ona yaptırmak istiyorumben jimer hastanesınde mehmet aral atalaya gidiyorum canım
daha önceden miyom ameliyatımı o yapmıştı. başarılı bi doktor fakulte geçmişi var
önumuzdeki ay da aşılamamı ona yaptırıcam
2 bin tlymiş canım haftaya gıdıcem detaylı bilgi yazarım sana daÜcret olarak ne kadar dediler peki. Açıkcası hangisi daha iyiyse ona yaptırmak istiyorum
Naptın canım gittin mi acaba2 bin tlymiş canım haftaya gıdıcem detaylı bilgi yazarım sana da
evet canım gittim doktor baktı aşılama için uygun değerler dedi. ama ben gecen sene açık mıyom ameliyatı oldum. büyük bi ameliyat geçirdin o yuzden tüplerin acık mı kapalı mı onlara bakalım önce dedi. bu ay rahim filmi çektircez(perşembe gunu) önumuzdeki ay da aşılama yapıcaz. ilaçları falan aldım eczanede bekletiyorum onumuzdeki adette baslıcam iğneleri vurulmayaNaptın canım gittin mi acaba
rahim filmi 1250 tlNe kadar dedi kuzu peki ücret acaba
Herkese aynı olmaz sanırım dimi ortalama 3000 gidicek anlaşılanrahim filmi 1250 tl
aşılama 1900 tl
Aşılama için verdiği ilaçlar 540 TL
Jimer hastanesidne Mehmet Aral beyin fiyatı bu sekılde canım. evet ortalama 3 bın gidiyor. bızde sperm problemı oldugu için baska sansımız yok :/Herkese aynı olmaz sanırım dimi ortalama 3000 gidicek anlaşılan
Yarın bende gidicem aral hocaya tüp bebek için bakalım ne dicekJimer hastanesidne Mehmet Aral beyin fiyatı bu sekılde canım. evet ortalama 3 bın gidiyor. bızde sperm problemı oldugu için baska sansımız yok :/
gıt bakalım ne dıcek bızıde bılgılendır sonraYarın bende gidicem aral hocaya tüp bebek için bakalım ne dicek
Ön görüşmede çok ilgilendi cnm inş yirn ilgilenir yagıt bakalım ne dıcek bızıde bılgılendır sonra![]()
ilgilenır ilgilenır merak etme bıze tüp bebegi nerdeyse 1 saat anlatmıştıÖn görüşmede çok ilgilendi cnm inş yirn ilgilenir ya
Ya aklımı karıştıran tek şey onunla ilgili tüp bebek yorumu yok artda çalışmış Bi süre onu biliyorumilgilenır ilgilenır merak etme bıze tüp bebegi nerdeyse 1 saat anlatmıştı
şuan mucize bebek dıye biyerde yapıo sanırım tüpü bende detaylı blmıyorum onuYa aklımı karıştıran tek şey onunla ilgili tüp bebek yorumu yok artda çalışmış Bi süre onu biliyorum