Aşılama Bursa aşılama yapanlar ve yaptıracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Mucizem0008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
72
47
88
30
Merhaba kızlar bende pcos var oyüzden hamile kalamıyorum aşılama yapmal istiyorum bildiğiniz önerdiğiniz hastane veya doktor var mı?

Merhaba kızlar bende pcos var oyüzden hamile kalamıyorum aşılama yapmal istiyorum bildiğiniz önerdiğiniz hastane veya doktor var mı?
ben jimer hastanesınde mehmet aral atalaya gidiyorum canım
daha önceden miyom ameliyatımı o yapmıştı. başarılı bi doktor fakulte geçmişi var
önumuzdeki ay da aşılamamı ona yaptırıcam

daha önceden miyom ameliyatımı o yapmıştı. başarılı bi doktor fakulte geçmişi var
Tüp bebek için Bi bilgin var mı cnm onun hakkında? Ben ona girmek istiyorum çok fazla yorum yok tek kafamı karıştıran o

Ücret olarak ne kadar dediler peki. Açıkcası hangisi daha iyiyse ona yaptırmak istiyorum

Naptın canım gittin mi acaba
evet canım gittim doktor baktı aşılama için uygun değerler dedi. ama ben gecen sene açık mıyom ameliyatı oldum. büyük bi ameliyat geçirdin o yuzden tüplerin acık mı kapalı mı onlara bakalım önce dedi. bu ay rahim filmi çektircez(perşembe gunu) önumuzdeki ay da aşılama yapıcaz. ilaçları falan aldım eczanede bekletiyorum onumuzdeki adette baslıcam iğneleri vurulmaya

Jimer hastanesidne Mehmet Aral beyin fiyatı bu sekılde canım. evet ortalama 3 bın gidiyor. bızde sperm problemı oldugu için baska sansımız yok :/
Yarın bende gidicem aral hocaya tüp bebek için bakalım ne dicek

ilgilenır ilgilenır merak etme bıze tüp bebegi nerdeyse 1 saat anlatmıştı
Ya aklımı karıştıran tek şey onunla ilgili tüp bebek yorumu yok artda çalışmış Bi süre onu biliyorum

Kızlar bayağı zaman geçmiş naptınız ne durumdasınız hala kucağım boş çok kötü hissediyorum bazen kendimi insanın evladının olması ne güzel bişeydir Kim bilir 😭

Back
X