BURSA BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİ HASTA DENEYİMLERİ

Eveett dün paylaştıklarından biri bendim, sonuç biraz düşük ama hayırlısı sizin adınıza da çok sevindim kaç çıktı değeriniz
Benim de cok yuksek degil. 118 cikti tekrarlamana gerek yok 10 gun sonra kontrole gel dedi. Sizinki 50 olan mi acaba? Hepimiz icin hayirlisi olsun i sallah. Yarinki testte katlanmis olarak sonucu alirsiniz insallah :)

Aybi gun mu transfer olduk acaba :) 18inde oldum ben.
20’sinde transfer oldum ben sonucum 152 çıktı 12.günde
Aslında normalde düşük değil ama ben dayanamayıp 5. ve 7. günde de test yapmıştım orada 33 ve 64 çıkmıştı 12. Günde 260 civarı olması gerekiyor demişti doktor diğer değerlerden yola çıkarak ama benim 152 çıktı. O yüzden tekrarlamamı istedi. Belki öncesinde yapmasam hiç sorun olmayacaktı biraz canım sıkkın açıkçası

Iki gunde bir en az %60 artis olmasi gerekiyormus. Ben onceki gunleri bilmedigim icin suanki durumum hakkinda yorum yapamıyorum. Ama 14.gune gore dusuk oldugunu dusundum benimkinin. O yuzden kalp atisini duyana kadar hamile moduna giremeyecegim sanirim. Insallah yarin tekrar yukselmis olur degerin. Lutfen yaz bana sonucu olur mu.

Yazarım muhakkak daha önceden 2 olumsuz denemem olmuştu ilk kez bu kadar çok yaklaştığımı hissediyorum çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum eminim hepimizde böyle rabbim herkesin dualarını kabul etsin bebişlerimiz sağlıkla büyüsün ve doğsun inşallah

Benim de ilk ikisi negatif oldu. Cok umut baglamamaya calisiyorum acikcasi :) hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah.

Selam. Nasilsin? Sonucunu merak ettim.

Merhabalar maalesef kimyasal gebelik beta düşüşe geçmiş. Nasip değilmiş
Cok cok uzuldum ve kendi adima da korktum. Insan hamileyim demeye korkuyor. Insallah en kisa zamanda tekrar ve bu sefer yolunda giden bir hamilelik yasarsin. Rabbim gonlune gore versin

Cok cok uzuldum ve kendi adima da korktum. Insan hamileyim demeye korkuyor. Insallah en kisa zamanda tekrar ve bu sefer yolunda giden bir hamilelik yasarsin. Rabbim gonlune gore versin
Çok çok amin sen motivasyonunu yüksek tut lütfen, rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin

Sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Kendimi hamile gibi degil de sonuc bekliyormus gibi hissediyorum. Doktor testi tekrarlanmana gerek yok dedi ama tekrarlamamak icin cok zor tutarken ayni zamanda tekrarlamaya korkuyorum. Pozitif sonucu gormek daha cok stres yaratiyormus insanin ustunde.

Haklısın ama güzel düşünelim güzel olsun nezaman gidicen doktora canım

İstanbul’da Florya Medicalpark hastanesinden aldık, 4 gün içinde çıktı. Üniversite hastanesi olması gerektiği için oraya gittik. Devlette süreç çok uzuyormuş burada 1200₺ye çözüldü
Merhaba, rapor için önce tedaviye başlamak mı gerekiyor hangi süreçte rapor alınıyor? Birde direk rapor istendiğinde veriliyor mu. Yani herhangi bir test evrak isteniyor mu

merhaba rapor ne raporuydu acaba nereden alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…