BURSA BAHÇECİ TÜP BEBEK Tedavi görenler buraya ❤️

Ön görüşme gerçekleştirdik sonrasında bir test listesi veriliyor eşiniz ve sizin için Ben ve eşim testlerin tamamını devlet hastanesinde yaptırdık sperm testi hariç, sperm testini kendi bünyelerinde yapılması isteniyor Test sonuçlarınız ile birlikte reglinizin 2. gününe randevu alıyorsunuz ve eğer uygun iseniz reglinizin 2. günü iğnelere başlıyorsunuz. Benim ilk randevum cumartesi (2. günü) 2. randevum bugün ) 3. randevum cuma gününe verildi. ilk randevunuzda işlemler uzun sürüyor. muayene oluyorsunuz kan testi verip sonucun çıkmasını bekliyorsunuz. sonuca göre doktor ilaç dozunuza karar verip hemşire kullanımını anlatıyor. ilk görüşmede muayene ücreti ve 15 bin tl ilk ödeme alındı.
ilaç hariç 60 bin 2023 aralık olarak. Yeni yılda fiyatlar güncellenir.

Merhaba bende Bursa Bahcecide tedavi gördüm Sabri Beyin hastasiydim ilk transfer olumsuz oldu ikincisinde pozitif oldu ama ben Dra bir türlü ısınamadım kendisi ilk randevuda çok pozitif sonra bir bakıyorsun bambaşka biri arkadaşlarım Betül hanıma gitti ben ona sıra yok diye Sabri Beye gittim şimdiki aklım olsaydı Betül Hanıma giderdim

Merhaba bende Bursa Bahcecide tedavi gördüm Sabri Beyin hastasiydim ilk transfer olumsuz oldu ikincisinde pozitif oldu ama ben Dra bir türlü ısınamadım kendisi ilk randevuda çok pozitif sonra bir bakıyorsun bambaşka biri arkadaşlarım Betül hanıma gitti ben ona sıra yok diye Sabri Beye gittim şimdiki aklım olsaydı Betül Hanıma giderdim
Benim doktorum Betül hanım ve çok memnunum 🥰

Sabri beyi bilmiyorum ama betul hoca hastalarina karsi cok sefkatli ve sevecen. Transfer sonrasi gelir elinizi tutar guzel dileklerini iletir, sacinizi oksar :) cok candandir.

Ben memnun kaldım. salı sabah yumurta toplama işlemim yapıldı, bugün işteyim. bir problemim yok. Sabri hocanın kişiye özel ilaç dozu ayarlamayı çok iyi bildiğini söyleyebilirim eski tecrübeme dayanarak.

Yumurta toplama işlemi ağrılımı nasıl oluyor birde bütün tedavi Sabri bey ilgileniyor deilmi istabula falan gitme olayı var diye duymuştum

Tüm tedavide Sabri Bey var. yumurta toplamayı da kendisi yapıyor. işlem ağrılı olmuyor hafif doz narkoz veriyorlar hiç birşey hissetmiyorsunuz. Çıktıktan sonrasında sürekli olmayan regli ağrısına benzer ağrınız oluyor, oda zaten bir hafta içinde gidiyor.

Çok tşk ederim bende Şubat ayında Allah nasip ederse başlamayı düşünüyoruz bi aksilik çıkmazsa Allahım yardımcınız olsun Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🥰

Paket fiyatı 59.450 TL
Sperm testi 2200 TL
İlk muayene 2200 TL
İlaçlar opu öncesi 15000
Opu sonrası ilaçlar 5500 diye hatırlıyorum

Back
X