Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabaa bende orda tedaviye başlamak istiyorum süreç nasıl işliyor acaba yardımcı olabilir misinizSabri hocaya gidiyorum. henüz yeni başladım ? Siz bahçecide misiniz ?
Evet bahçecideyimSabri hocaya gidiyorum. henüz yeni başladım ? Siz bahçecide misiniz ?
Benim doktorum Betül hanım ve çok memnunumMerhaba bende Bursa Bahcecide tedavi gördüm Sabri Beyin hastasiydim ilk transfer olumsuz oldu ikincisinde pozitif oldu ama ben Dra bir türlü ısınamadım kendisi ilk randevuda çok pozitif sonra bir bakıyorsun bambaşka biri arkadaşlarım Betül hanıma gitti ben ona sıra yok diye Sabri Beye gittim şimdiki aklım olsaydı Betül Hanıma giderdim
Çok isabetli bir seçim yapmışsınız tebrik.ederimBenim doktorum Betül hanım ve çok memnunum![]()
Merhaba Sabri beyden memnunmusunuz bende ona gitmek istiyorum ama tm emin deilim giden arkadaşlarımız varsa bizi bilgilendirirseniz çok sevinirimSabri hocaya gidiyorum. henüz yeni başladım ? Siz bahçecide misiniz ?