- 31 Mayıs 2025
- 7
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi wonderlife12
Bursa Bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran var mı acaba? Süreç nasıl işliyor maliyeti nedir ilaçları veriyorlar mı bilgilendirirseniz sevinirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bursa Bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran var mı acaba? Süreç nasıl işliyor maliyeti nedir ilaçları veriyorlar mı bilgilendirirseniz sevinirim![]()
250 binden kastınız neler? çünkü yumurta toplama ayrı, her transfer için aynı ücret ödedim ben özel doktorda. bahçeciyi merak ediyorumBen sabri hocadaydım ilk denemem başarılı oldu çok şükür. Maliyeti 250 bini çok rahat buldu geçmiş bile olabilir :) ilaçları reçete ediyor siz alıyorsunuz. Çok memnun kaldım ben tavsiye ediyorum sabri hocayı
250 binden kastınız neler? çünkü yumurta toplama ayrı, her transfer için aynı ücret ödedim ben özel doktorda. bahçeciyi merak ediyorum
rahim dinlendirme için neden para alıyorlar cidden anlamıyorumToplam muayeneleriz içinde oluyor yumurta toplama+rahim dinlendirme+transfer bunlar bahçecinin aldığı ücretler birde ben transferimde embriyo glue ve serum kullandım 15 bindi ekstra. İlaçların ücretleri ayrı
rahim dinlendirme için neden para alıyorlar cidden anlamıyorum
Bende bahçecideyim emb glue ve serum uygulanmadı 2. Transferimi oldim test bekliyorum özel değilse infertilite sebebi neydiBende mantıksız buluyorum bunu ilaç vs de kullanmıyorsunuz o sıra
Bizim eşimde hareketli sperm sayısı sıfırdı. Bir tane embriyom olduğu için doktorum her yolu denicez demişti o şekilde karar verdi serum ve yapıştırıcıyaBende bahçecideyim emb glue ve serum uygulanmadı 2. Transferimi oldim test bekliyorum özel değilse infertilite sebebi neydi
AA anladım bir tane embriyo olması çok kıymetli tabiki Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsinBizim eşimde hareketli sperm sayısı sıfırdı. Bir tane embriyom olduğu için doktorum her yolu denicez demişti o şekilde karar verdi serum ve yapıştırıcıya
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbimAA anladım bir tane embriyo olması çok kıymetli tabiki Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin![]()
Taze embriyo transferi yapmadılar mı?Ben sabri hocadaydım ilk denemem başarılı oldu çok şükür. Maliyeti 250 bini çok rahat buldu geçmiş bile olabilir :) ilaçları reçete ediyor siz alıyorsunuz. Çok memnun kaldım ben tavsiye ediyorum sabri hocayı
Hayır yapmadılar sabri hoca rahim dinlendirmeden 1 ay transfer yapmıyorTaze embriyo transferi yapmadılar mı?
Hayır yapmadılar sabri hoca rahim dinlendirmeden 1 ay transfer yapmıyor
Evet çok şükür tuttu benim darısı tüm isteyenlere nasip olsunSizin tuttu mu peki inşallah tutturmuştur tabiiki de süreç sizin için zor muydu ? Merak ediyorum araştırmadan bişeyler yapmak istemedim
Amin inşallah ❤Evet çok şükür tuttu benim darısı tüm isteyenlere nasip olsun![]()