Bursa Bahçeci tüp bebek yaptıran var mı?

Ben sabri hocadaydım ilk denemem başarılı oldu çok şükür. Maliyeti 250 bini çok rahat buldu geçmiş bile olabilir :) ilaçları reçete ediyor siz alıyorsunuz. Çok memnun kaldım ben tavsiye ediyorum sabri hocayı
Bursa Bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran var mı acaba? Süreç nasıl işliyor maliyeti nedir ilaçları veriyorlar mı bilgilendirirseniz sevinirim🌸

Ben sabri hocadaydım ilk denemem başarılı oldu çok şükür. Maliyeti 250 bini çok rahat buldu geçmiş bile olabilir :) ilaçları reçete ediyor siz alıyorsunuz. Çok memnun kaldım ben tavsiye ediyorum sabri hocayı
250 binden kastınız neler? çünkü yumurta toplama ayrı, her transfer için aynı ücret ödedim ben özel doktorda. bahçeciyi merak ediyorum

Toplam muayeneleriz içinde oluyor yumurta toplama+rahim dinlendirme+transfer bunlar bahçecinin aldığı ücretler birde ben transferimde embriyo glue ve serum kullandım 15 bindi ekstra. İlaçların ücretleri ayrı

Toplam muayeneleriz içinde oluyor yumurta toplama+rahim dinlendirme+transfer bunlar bahçecinin aldığı ücretler birde ben transferimde embriyo glue ve serum kullandım 15 bindi ekstra. İlaçların ücretleri ayrı
rahim dinlendirme için neden para alıyorlar cidden anlamıyorum

Bende bahçecideyim emb glue ve serum uygulanmadı 2. Transferimi oldim test bekliyorum özel değilse infertilite sebebi neydi
Bizim eşimde hareketli sperm sayısı sıfırdı. Bir tane embriyom olduğu için doktorum her yolu denicez demişti o şekilde karar verdi serum ve yapıştırıcıya

Sizin tuttu mu peki inşallah tutturmuştur tabiiki de süreç sizin için zor muydu ? Merak ediyorum araştırmadan bişeyler yapmak istemedim

Back
X