BURSA başlığı altında toplanalım..Birbirimizden haberimiz olsun!!!!

selam bursalilar
bende yeniyim buralarda. 2 hafta once ogrendim hamile kalabilmek icin tek sansimin tup bebek oldugunu biraz yıkıcıydı ama 1-2 gun icinde toparlandım cok sukur. :D

maddi olarak hazır oldugumuz gibi insallah bizde deneyecegiz. acıbademin ve sahin beyin cok methini duydum. diger secenekde osman develioglu ve bursa tup bebek merkezi. teshisi osman bey yaptigi icin onunla mi devam etsem bilemiyorum ama zaman icinde her iki doktorla da ayri ayri gorusup karar verecegim insallah. buradaki arkadaslarinda cok yardimi oluyor sagolsunlar.

allahim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin. en kisa zamanda bebislerimize kavustursun insallah... :Saruboceq:

tekrar merhaba kızlar verdiğiniz cevaplar için teşekkürler,benim ayrıca şöyle bir durumum var eşim arabistanda çalışıyor ve bende iki ay içinde gidicem.yani türkiyede olsam bunu belki bu kadar dert etmeyip direk birinde karar kılıcam.fakat ben gitmeden bir kez denemek istiyorum ve seçimimde yanlış yapmak beni korkutuyor.serbülent bey hiç bir ilaç ve yumurta takibi konuşmadan direk tüp bebek dedi.
ben en çok buna takıldım.bu ay tekrar başka bir uzmana izmirde kontrol olucam ve test yaptırıcam buna
göre karar vericem.serbülent bey bizde ilk seferde hamilelik gerçekleşir çok büyük bir oranla diyor.bilmiyorumki hiç hazırlıklı olmadığım şeyler duydum zaten bir sürü başka telaşe arasında bir de bu çıktı ve gerildim.benneyaptımki

canım bende çok doktora gittim beni sürekli takip ettiler. yumurtam oluyordu ancak bir türlü gebelik olmuyordu. serbülent iki ay takip etti. 3. ay tüp bebek dedi. çünkü kimse fark etmemişti benim endometrıum hiçbir şekilde gelişmiyordu. hayatımda ilk kez serbülent bey 9.3 e kadar geliştirdi. ilk tüp bebek denememiz başarılı olmadı. çünkü transferimin 3. günü aşırı kasılmalarım oldu ve rahim attı. ama şimdi tekrar dondurulmuşları deneyeceğim.

iyi diyosun yani canım.bende heralde ona gidicem.fakat tarihini kestiremiyorum.bi de yaptırıp yurt dışına çıkmam gerekiyo oda çok fazla gözümü korkutuyo.inşallah bu işin de altından kalkıcaz.allah yardımcın olsun yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah..

selam bursalilar
bende yeniyim buralarda. 2 hafta once ogrendim hamile kalabilmek icin tek sansimin tup bebek oldugunu biraz yıkıcıydı ama 1-2 gun icinde toparlandım cok sukur. :D

maddi olarak hazır oldugumuz gibi insallah bizde deneyecegiz. acıbademin ve sahin beyin cok methini duydum. diger secenekde osman develioglu ve bursa tup bebek merkezi. teshisi osman bey yaptigi icin onunla mi devam etsem bilemiyorum ama zaman icinde her iki doktorla da ayri ayri gorusup karar verecegim insallah. buradaki arkadaslarinda cok yardimi oluyor sagolsunlar.

allahim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin. en kisa zamanda bebislerimize kavustursun insallah... :Saruboceq:

Canım, hakkında hayırlısı... Umarım hepimiz birgün bebişlerimize kavuşuruz :))

Canım, hakkında hayırlısı... Umarım hepimiz birgün bebişlerimize kavuşuruz :))

tesekkur ederim gelbecan. allah hepimize guzel hayirli saglikli evlatlar verir insallah en kisa zamanda. umarim en kisa zamanda gelir bebisler. gelseler de mis kokularini icimize cekip anne olmanın tadını yasasak. :Saruboceq:

merhabalar arkadaşalar bende ŞAHİN beyin hastasıyım izim ilk denememiz tüp bebek 8 yıllık evliyim yalnız kromozon hormonu bozuk eşimin bizden kromozon anomalisi teşhisi kondu sağlıklı emriyoları alıp uygulucaklar inşallah hayırlı olur böle bir durum la karşılaşıp evlat sahibi olna varmı ? görüşmek dileğimle

selam canım tedavin hayırlı olsun insallah. kromozom problemimiz oldugunu sanmiyorum yani hicbir test yapılmadı buna dair ama yoktur insallah bizde...o yuzden yardımcı olamam sana ama merak ettim
nasıl anlasiliyor bu kromozom probleminin olup olmadigi?

merhabalar arkadaşalar bende ŞAHİN beyin hastasıyım izim ilk denememiz tüp bebek 8 yıllık evliyim yalnız kromozon hormonu bozuk eşimin bizden kromozon anomalisi teşhisi kondu sağlıklı emriyoları alıp uygulucaklar inşallah hayırlı olur böle bir durum la karşılaşıp evlat sahibi olna varmı ? görüşmek dileğimle

selam canım tedavin hayırlı olsun insallah. kromozom problemimiz oldugunu sanmiyorum yani hicbir test yapılmadı buna dair ama yoktur insallah bizde...o yuzden yardımcı olamam sana ama merak ettim
nasıl anlasiliyor bu kromozom probleminin olup olmadigi?

bende merak ettim nasıl anlaşılıyor böyle bişey olduğu:uhm:

selam kızlar

genetik tanı yapılarak anlaşılyor kromozonlardaki bozukluklar

23 kromozon erkekte 23 kromozon da kadında bulunuyor toplam 46 kromozon

eğer bu kromozonlardan bir tanesinde bozukluk olsa anlaşılıyormuş

300 den fazla test yapılıyormuş erkeğin kanı ayrı kadının kanına ayrı 300 test

peki neden şüphelenip yaptırıyorlar? yani ne olması lazım? durup dururken bizde var mı diye merak etsek yaparlar mı?

momi ...canım bizede bu kez yaptırdı şahin bey.....yaptırma sebebide 2 kez düşük yapmam.....hatta 3 .cü düşükten sonra yapılıyormuş normalinde.....ama biz 3.cü denemeyi yaptırmadan bu genetik testi yaptırdık.....

peki neden şüphelenip yaptırıyorlar? yani ne olması lazım? durup dururken bizde var mı diye merak etsek yaparlar mı?

bluessuu arkadaşımızın dediği doğru iki ve daha fazla düşükten sonra

eğer coğul gebelikten sonra bebeklerin kalplerinin aniden durması

ailede böyle sorun yaşayan var ise

ama hiç hamile kalmadan da çok istersen yaptırabilirsin bence

cok tesekkurler kızlar bilgi icin
ailede yok boyle bir sorun yasayan gerci annem ablamlar hicbirinde yoktu boyle bir sorun hepsi rahat rahat bebek sahibi oldular bir bende cıktı napalım kısmet boyleymis.

yoktur herhalde bir sorun :)

cok tesekkurler kızlar bilgi icin
ailede yok boyle bir sorun yasayan gerci annem ablamlar hicbirinde yoktu boyle bir sorun hepsi rahat rahat bebek sahibi oldular bir bende cıktı napalım kısmet boyleymis.

yoktur herhalde bir sorun :)

cnm ilk önce stres yapma relax ol ve sonunda inş bebişlerin seninle olacak

Soranus serbülent beyin hastasıyım.10.gün değerim 170.Pazartesi tekrar gidicem katlanmışmı diye.Ohss olduğum için pek sevinemedim ama düşmez dimi bu değer?

Back
X