Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekrar merhaba kızlar verdiğiniz cevaplar için teşekkürler,benim ayrıca şöyle bir durumum var eşim arabistanda çalışıyor ve bende iki ay içinde gidicem.yani türkiyede olsam bunu belki bu kadar dert etmeyip direk birinde karar kılıcam.fakat ben gitmeden bir kez denemek istiyorum ve seçimimde yanlış yapmak beni korkutuyor.serbülent bey hiç bir ilaç ve yumurta takibi konuşmadan direk tüp bebek dedi.
ben en çok buna takıldım.bu ay tekrar başka bir uzmana izmirde kontrol olucam ve test yaptırıcam buna
göre karar vericem.serbülent bey bizde ilk seferde hamilelik gerçekleşir çok büyük bir oranla diyor.bilmiyorumki hiç hazırlıklı olmadığım şeyler duydum zaten bir sürü başka telaşe arasında bir de bu çıktı ve gerildim.benneyaptımki
selam bursalilar
bende yeniyim buralarda. 2 hafta once ogrendim hamile kalabilmek icin tek sansimin tup bebek oldugunu biraz yıkıcıydı ama 1-2 gun icinde toparlandım cok sukur.
maddi olarak hazır oldugumuz gibi insallah bizde deneyecegiz. acıbademin ve sahin beyin cok methini duydum. diger secenekde osman develioglu ve bursa tup bebek merkezi. teshisi osman bey yaptigi icin onunla mi devam etsem bilemiyorum ama zaman icinde her iki doktorla da ayri ayri gorusup karar verecegim insallah. buradaki arkadaslarinda cok yardimi oluyor sagolsunlar.
allahim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin. en kisa zamanda bebislerimize kavustursun insallah... :Saruboceq:
Canım, hakkında hayırlısı... Umarım hepimiz birgün bebişlerimize kavuşuruz :))
merhabalar arkadaşalar bende ŞAHİN beyin hastasıyım izim ilk denememiz tüp bebek 8 yıllık evliyim yalnız kromozon hormonu bozuk eşimin bizden kromozon anomalisi teşhisi kondu sağlıklı emriyoları alıp uygulucaklar inşallah hayırlı olur böle bir durum la karşılaşıp evlat sahibi olna varmı ? görüşmek dileğimle
selam canım tedavin hayırlı olsun insallah. kromozom problemimiz oldugunu sanmiyorum yani hicbir test yapılmadı buna dair ama yoktur insallah bizde...o yuzden yardımcı olamam sana ama merak ettim
nasıl anlasiliyor bu kromozom probleminin olup olmadigi?
peki neden şüphelenip yaptırıyorlar? yani ne olması lazım? durup dururken bizde var mı diye merak etsek yaparlar mı?
cok tesekkurler kızlar bilgi icin
ailede yok boyle bir sorun yasayan gerci annem ablamlar hicbirinde yoktu boyle bir sorun hepsi rahat rahat bebek sahibi oldular bir bende cıktı napalım kısmet boyleymis.
yoktur herhalde bir sorun :)
cnm ilk önce stres yapma relax ol ve sonunda inş bebişlerin seninle olacak