2 yaşına girmek üzere olan bir bebeğim ver 3 ayını doldurmadan bakıcıya bıraktım , bursada değilim istanbuldaa yaşıyorum ama kendi tecrübelerimi sizinle paylaşmak istediğim belki işinize yarar ... 1 yaşına kadar sabit bir kişi baktı ve çok memnundum evde her odada kameramız var ve ses de geliyor ,yeni doğmuş bir bebek için bolca vakti kalıyor bir bakıcının evde tozda alırdı ,makina da açardı bize yemekde yapardı ama büyüdükçe yapamaz oldu çünkü her zaman önceliğin bebek diye söylerdik sürekli onun üzerindeydi eli ,televizyon bizdede yasaklar listesindeydi ,telefon radyasyondan dolayı en baştan yakın cevresinde olsun istemedik ona da uyardı...büyüdükçe ek gıda maceraları başladıkça onun tecrübeleri bir anne oluşu benim araştırmalarımla ortak kararlar verip yemek düzenini ayarlardık ve ilk bakıcıya bıraktığımdan itibaren bir not defterimiz vardı gün içinde ne yedi ne içti kaç ölçek mama gibi ,kaka yaptı yapmadı ,kan ilaçı verildi verilmedi gibi herşeyi saatine kadar not alırdı ... uyuduğu ,uyandığı saate kadar hala saatleri bellidir yemek düzeni ,uyku düzeni bellidir !!! kamera takdırın mutlaka ve bunu bakıcınıza söyleyin gizli kamera yasal değil bilginiz olsun ....