Bursa Buski 19/07/09 LeyLi'nin Düğün Fotoları

canım hediye paketi gibi olmuşsun (kocana hazırladılar heralde) kaydirigubbakcemile3 mutluluklar

çok şaşalı ve parlak sıradışı ayrıca ilk defa böyle bi duvak gördüm walla yani biraz göz yorucu ama bence unutlumuycak bi gelin olmuşsn mutluluklar dilerim

Canım bence çok güzel olmuşsun burda kimseyi eleştirmek için değil mutluluklar dilemek için bulunuyoruz makyajında abartı veya değil benim gözüme gayet güzel göründü düğün senin gelinlik senin gerisi gereksiz ayrıntı ...

Allah mutluluğunuzu daim etsin ...

bence yakismis kimseyi takma onemli olan senin begenmis olman.allah mutlu mesut etsin insallah.

Bence de unutulmayacak! bir gelin olmuşsun.Hayatımda gördüğüm en ilginç gelinlik.

vallahi kusura bakmayın ama ben yürüyen bir gelinlikten başka bişi göremedim
ama alan almış satan satmış bize sadece mutluluklar dilemek düşer zat-ı şahanenize a.s.

off çok karışıkmış yaaa bana öyle geldi

siz beğenip gönlünüze göre olduysa bir problem yoktur

bir ömür boyu mutluluklarrrr

oncelikle fiziginiz siz cok guzelsiniz
eger yorum yazmak ve oldugu gibi soylemek gerekirse
cok fazla karmasik bir gelinlik gelinlikmi kumas gupur cicek isleme toplama yerimi belli dahi degil ...
ayrica tesetture gore cok abartili
ilk gordugumde inanin sizi baska bi ulke gelini sandimkaydirigubbakcemile3
cok rüküs bana gore ama bu sizin gununuz ve sizin seciminiz
zevklerde tartisilmaz bu nedenle
ALLAH iki cihandada mutlu etsin

mutluluklar diyerek söze gireyim.
aslında herkes iyi niyetle yazmaya başlamıştı ama herkesin beğenisini aşağılayıp kendini yüceltmen insanların tepkisini topladı.
tül dantel ve boncuk yoğun olarak kullanılacaksa tek tek kullanılmaları tercih edilir.
üçü bir arada fazla fazla göz yorar.
ya türba (tepenizdeki gibi) ya kabarık duvak(tepenizdekinin üstündeki gibi)
yada rahibe duvağı (tepenizin üstündekinin içindeki gibi) tek kullanılır bilirdim.
buna gösteriş dendiğini de bilmezdim.
Neyse bence çok böbürlenmeyin ve çevrenizdeki herkese de inanmayın.
bazen insanlar yüzüne güler arkanızdan lafınızı eder.
güzelliğinize bişey diyemem görebildiğim kadarıyla güzelsiniz.
Allh mutlu etsin tekrardan

gelinliğin çok değişik her yeri parıl parıl
yelpazende mi vardı
canım ay baktım baktım baktım bir daha baktım gelinliğine çok hoşuma gitti çok değişik bir gelinlik
kendin mi çizdip diktirdin bu gelinliği yoksa bir katalogdan mı baktın
ayıp olmazsa fiyatınıda öğrenebilir miyim kusura bakma çok hoşuma gitti gelinliğin ondan soruyorum
süper süper süper süper yaaaaaaaa

hiç unutulmayacak bir gelinlik

Son düzenleme:
Gelinliğinde Sende muhteşem olmuşşun çok abartılı olmuş ama Eksiği olmamasından çok iyi bende olsam benimde öyle olurdu fazlan olsun boşver Ben çok beğendim kendi adıma allah bzmasın Mutluluğunuzu bu kadar kısa süre de çok çok iyi Neden bu kadar kısa sürede evlendin yıldırım aşkı sanırım

ömür boyu mutluluklar tatlım ama bi enteresanlık var gelinliğinde alt tarafı gayet sade normal ama Allah ne verdiyse üst tarafa toplamışsın alt tarafı daha kabarık daha gösterişli olsa dengelerdi duvağında üsteki o tül olmasaymış yada daha özenli hazılansaymış güzel olurmuş bence frapan şatafatlı gibi değilde son ana geldiği belli ama sen beğenmişsin tatlım mutluluklar tekrar

ben gelinliğin modelini bir türlü anlayamadım yhaa.. duvaktı türbandı hepsi birbirine karışmış... bende tesettürlüyüm ama bunu giymeye cesaret edemezdim herhalde... ömür boyu mutluluklar dilerim...

öncelikle mutluluklar dilerim.

çoğu arkadaşın da dediği gibi gelinliğin çok kalablık geldi bana da.
bir sürü pırıltılı kumaşın içinde yüzün seçmekte çok zorlanıyor insan. sanırım asıl sorun duvağının çok fazla önden ypılmış olması yoksa son dönemlerde gördüğüm bütün tesettürlü gelinlikler seninkinin tarzında.
gülen yüzün hiç solmasın mutluluğunuz daim olsun canım.

Canım benim zaten bu tarz gelinlik herkesin hoşuna gitmez.Bir katalogda görmedim ya da model çizmedim.Gelinliğim taşlı olsun dedim.Derken sposebella modelleri taşlı olur dediler.Göğüs kısmı ve etek kısmı onu taklit etmişler baktım başıma da sineklik tül koyuyorlar bildiğin basit tül.Ben de az olacağına deli kızın çeyizi gibi : ) çok olsun dedim ne bulduysam yapıştırdım.Ortaya 10 günde bu çıktı.2,500 diktirdim.Gelinlik bana ait.Eğer giymek istersen ya da yaptırmak istersen yardımcı olabilirim.Daha sade ya da daha farklı yaptırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…