canım bende jimere gidiyorum fakat cenk beye değil.ama bi arkadaşım ona gidiyor çok çok memnun. doğumu haziranda olacak. ben başka doktora gidiyorum çünkü cenk bey akşamüstü jimere geliyor biz eşimin işine göre bazen sabahlarıda kontrole gittiğimiz için eşimde yanımda olmak istedği için onu tercih etmedik.
jimer hakkında dediğin gibi birçok söylenen şey var ama ben doktorumdan memnunum güveniyorum bazı arkadaşlarımda memnun kaldı o yüzden devam ediyorum.
sen kaç haftalık hamilesin ?
canım ben cenk beyın hastasıyım çok ıyı bırı.hem şevketyılmaz devlet hastanesındede calısıyo ben tahlıllerı devletde yaptırıyorum cenk bey sayesınde.muayneyede jımere gıdıyorum.tavsıye ederım
Merhaba
Cenk Aşkalli şu an Jimer de çalışıyormuş. Bir kişi iyidir diyor ama hastası olan kimseye henüz rastlamadım.
Aranızda daha önce onunla doğum yapmış yada çevresinde yapan biri varsa bilgilendirirseniz sevinirim
Ayrıca Jimerin durumu biraz karışıkmış sahipleri değişmiş. Tıpla alakası olmayan kişiler ticarethane gibi işletiyormuş. Orayı ve Cenk beyi düşünüyordum ama bu haberlere canım sıkıldı.[/QUO
Ben Cenk beye gidiyorum,12 haftayı doldurduk,ben çok memnunum hamilelik öncesinden beri ona devam ediyordum doğumu da onunla beraber yapmaya karra kıldık. ayrıntıcı bi doktor,bi kere gitmende yarar var karar vermek için herkesin doktor beklentisi farklıdır,bakalım senin beklentilerine karşılık verebilecek mi? önceden şevket yılmaz ve jimer de çalışıodu,şimdi tamamen jimere geçti,muayene ücretleri 100 liraydı şuan anlaşmalı doktor olduğu için mayıstan itibaren 50 liraymış.inş memnun kalırsın..
Dün yaşadıklarım sonucunda Cenk beyi çok iyi tanıma fırsatım oldu.
Dün bebeğimizin 9 haftalıkken kalp atışının durduğunu öğrendim. Akşam 20 de de kürtaj yapıldı. Yaşadığım üzüntünün tarifi yok.
Cenk beyin herşeyden doktorluktan önce insanlığı beni çok etkiledi. İyi doktor süper doktor neye göre diye sorgulanıyor bazı konularda. İyi doktor tam olarak bu işte hastasını acısını mutluluğunu kendisi de yaşayıp bunu gözlerinden okuyabildiğin doktordur.
Allah inşallah en kısa zamanda tekrar o mutlu haberi almamı nasip ederde kendisi ile tekrar birlikte oluruz.
ben oğluma hamileyken cenk beyin hastasıydım oğlum şimdi 4.5 yaşında. şuan 2. hamileliğim cenk beyi ardım şevket y.dan istifa etmiş jimer benim zamanımda hastane değildi şimdi hastane olmuş ve doğum fiyatları çok yüksek geldi bana çok üzüldüm. çünkü cenk beyden çok memnundum.
Berilsu Ben'de Cenk beye gidiyorum fakat cenk bey ssk dan istifa etti ve şimdi tamamen Jimerde çalışıyor bende Şevket Yılmaz da doğum yapmak için Ona gidiyordum hem de ilk doğumumu o yaptırdı.Allah için çok memnunum fakat şimdi Şevket Yılmaz da doğum yapabilecekmiyim bilmiyorum.Yapsamda doğumuma girmeyecek sanırım.Jimede de doğum yapmak istemiyorum.Şimdi ne yapacağım kararsızım...
üzüldüm canım ya! peki şevket yılmazda başka bir doktora gıtsen? sevket yılmazın sartları nasıl bılıyormusun ? yanına aıle alınıyormu? yoksa zubeyde hanım dogum evı gıbı onların sartlarıda kotumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?