Bursa Cenk Aşkalli yi tanıyan var mı?

Bozo16

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
414
7
296
Merhaba
Cenk Aşkalli şu an Jimer de çalışıyormuş. Birçok kişi iyidir diyor ama hastası olan kimseye henüz rastlamadım.
Aranızda daha önce onunla doğum yapmış yada çevresinde yapan biri varsa bilgilendirirseniz sevinirim

Ayrıca Jimerin durumu biraz karışıkmış sahipleri değişmiş. Tıpla alakası olmayan kişiler ticarethane gibi işletiyormuş. Orayı ve Cenk beyi düşünüyordum ama bu haberlere canım sıkıldı.

Son düzenleme:
canım bende jimere gidiyorum fakat cenk beye değil.ama bi arkadaşım ona gidiyor çok çok memnun. doğumu haziranda olacak. ben başka doktora gidiyorum çünkü cenk bey akşamüstü jimere geliyor biz eşimin işine göre bazen sabahlarıda kontrole gittiğimiz için eşimde yanımda olmak istedği için onu tercih etmedik.

jimer hakkında dediğin gibi birçok söylenen şey var ama ben doktorumdan memnunum güveniyorum bazı arkadaşlarımda memnun kaldı o yüzden devam ediyorum.
sen kaç haftalık hamilesin ?

ben 6 haftalık hamileyim şu an doktor ve hastahane arayışındayım. ilk doğumum Acıbadem de olmuştu 3 sene önce yine orayı ve aynı doktorumu düşünüyordum ama fiyatlar uçmuş bu sene. Vazgeçmek zorunda kaldım.
sen kime gidiyorsun Jimerde

benimde ilk doğumum acıbademde olmuştu ama istanbulda kadıköy acıbademde 5 yaşında kızım var.
jimerde recep doğanlara gidiyorum seninle aynı şeyleri ocak ayında bende yaşadım hangi doktor acaba diye hatta konura falanda gittim birde doruğu düşündüm ama ordaki doktorların geneli bayan ben bayan doktor istemiyordum.şimdi memnun sayılırım hatta burdaki arkadaşlardanda bir tanesi yanıt verdi recep beyde doğum yapmış devam et memnun kalırsın demişti.
bu arada eğer ssk lı gitmek istiyosan şuan nasıl bilmiyorum ama cenk bey ssk lı hasta kabul etmiyor o yüzden özel gidiyorsun.

özel sigortamız var. Recep doğanları hiç düşünmemiştim aslında ama düşünebilirim de.

özel sifortanız varsa hangisi bilmiyorum ama acıbademde hepsini karşılamıyormu doğumun benim kızımda hepsini sigorta karşılamıştı.

bizimkini eşimin şirketi ödüyor doğum için 5500 tl sınırı var acıbademde 8300 dediler!

canım ben cenk beyın hastasıyım çok ıyı bırı.hem şevketyılmaz devlet hastanesındede calısıyo ben tahlıllerı devletde yaptırıyorum cenk bey sayesınde.muayneyede jımere gıdıyorum.tavsıye ederım

Berilsu Ben'de Cenk beye gidiyorum fakat cenk bey ssk dan istifa etti ve şimdi tamamen Jimerde çalışıyor bende Şevket Yılmaz da doğum yapmak için Ona gidiyordum hem de ilk doğumumu o yaptırdı.Allah için çok memnunum fakat şimdi Şevket Yılmaz da doğum yapabilecekmiyim bilmiyorum.Yapsamda doğumuma girmeyecek sanırım.Jimede de doğum yapmak istemiyorum.Şimdi ne yapacağım kararsızım...

ben Cenk beye gitmeye karar vermiştim
ama memnun olan sizleri okuyunca kararım kesinleşti.
önümüzdeki hafta için randevu alacağım
teşekkürler

Bende Cenk beyin hastasıyım ilk doğumumuda o yaptırdı.çok iyidir.senden çok pipiriklidir.hiçbirşeyi şansa bırakmaz.sen sormadan o anlatır ne yapacağını.Şimdi jimerde evet..Ben yine ona gidiyorum ama bende jimerde doğum yapmak istemiyorum ssk nın yeni açılan hasnaesinde yapacaktım ama o jimere geçti şimdi şimdi nolcak hiç bilmiyorum.jimerdede doğum fiyatları biraz tuzluymuş duyduğuma göre..pazartesi cenk beyle konuşucam doğum işini bakalım nolcak..

Merhabalar; Cenk Bey'e çarşamba günü gittim fakat 3 gündür moralim bozuk olduğu için Cenk beyle ilgili düşüncelerimi yazmaya fırsat bulamadım

Kese rahmin alt tarafına yerleşmiş düşük riski var dedi Progestan verdi. 1 hafta dinlen evde çıkma ve sakın araba kullanma dedi ama mümkün değil tabiki 3 yaşında oğlum var okula ben götürüyorum. Alışveriş vs hep bana bakıyor. Eşim çok yoğum çalışıyor.Oğlumda sağolsun azgın mı azgın kerata.

Haftaya çarşamba bekliyor gelişmesini kontrol edecek. ama kalp atışı olduğu için olumlu yaklaştı yinede.

Her ne kadar hastahanede beklediğim düzeni bulamasamda gerçekten çok aydınlatıcı ve kibar bir doktor. Hatta ben bebişle ile ilgili duyduklarımdan sonra sıkıldım daraldım biran önce çıkmak istedim bırakmadı zorla oturttu. O kadar detaylı anlattı ki şaşırdım doğrusu . Açıkçası yaşadığım şoka rağmen Cenk Beye kanım ısındı Çarşamba günki psikolojime ve sonuca göre devam edeceğim.

Doğumu da orada yapmaya karar verdim. Doğum yapanlar varsa tecrübelerin paylaşırlarsa çok memnun olurum.Benim ilk doğumum 15 saat çekilen sancının sonunda genel sezeryana döndüğü için yine sezeryan olacak. Doktor dahil fiyatları hakkında bilginiz var mı?

Birde fotoğraf çekiyorlarmış doğumda, isteğe bağlı sanırım. Beklerken yanımda oturan kontrole gelen bir anne bakıyordu fotolara bayıldım doğrusu.

Ben pazartesi gidicem 2li testim yapılacak,o zaman doğum fiyatlarını konuşmayı düşünüyorum açıkçası şu ana kadar bulantılarımdan dolayı doğumu düşünemedim.cenk beyin hastası olup fiyat alan varsa paylaşsın lütfen,bu arada jimerde doğum yapanların memnuniyetlerini ve şikayetlerini de merak ediyorum ??

Dün yaşadıklarım sonucunda Cenk beyi çok iyi tanıma fırsatım oldu.

Dün bebeğimizin 9 haftalıkken kalp atışının durduğunu öğrendim. Akşam 20 de de kürtaj yapıldı. Yaşadığım üzüntünün tarifi yok.

Cenk beyin herşeyden doktorluktan önce insanlığı beni çok etkiledi. İyi doktor süper doktor neye göre diye sorgulanıyor bazı konularda. İyi doktor tam olarak bu işte hastasını acısını mutluluğunu kendisi de yaşayıp bunu gözlerinden okuyabildiğin doktordur.

Allah inşallah en kısa zamanda tekrar o mutlu haberi almamı nasip ederde kendisi ile tekrar birlikte oluruz.

Son düzenleme:
geçmiş olsun nergizcim, inşallah en kısa zamanda tekrar anne olduğunu öğrenirsin,bize de müjdeyi verirsin.

ben oğluma hamileyken cenk beyin hastasıydım oğlum şimdi 4.5 yaşında. şuan 2. hamileliğim cenk beyi ardım şevket y.dan istifa etmiş jimer benim zamanımda hastane değildi şimdi hastane olmuş ve doğum fiyatları çok yüksek geldi bana çok üzüldüm. çünkü cenk beyden çok memnundum.

Canım ben de senin gibiyim 5 yaşında bir kızım var ve doğumumu cenk bey yaptırdı.Şimdi yine ona gidiyorum cenk bey jimerde diye jimerde doğum yapmak zorunda değilsin tabi kabul edersen ben yine ona gidiyorum takibimi o yapıyor ama doğumumu şevket yılmazda yapacağım cenk bey en güvendiği doktor bir arkadaşına yönlendirecek ve doğumumu o yaptıracak..Doğuma cenk beyin girememesi biraz can sıkıcı olsada şevketteki kemal köroğlu nu çok övüyor herkes sanırım benim doğumumu onun yaptırmasını rica edeceğim tahlillerim için beni ona yönlendiriyor..

üzüldüm canım ya! peki şevket yılmazda başka bir doktora gıtsen? sevket yılmazın sartları nasıl bılıyormusun ? yanına aıle alınıyormu? yoksa zubeyde hanım dogum evı gıbı onların sartlarıda kotumu?

Başka bir doktora gitmek için artık çok geç 6 aylık oldum ben yine ona gitmeye başladığımda o halen şevketteydi yeni istifa etti zaten ben ilk kızımın doğumunuda şevkette yaptım..O zamanda memnun kalmıştım ama şimdi yeni hastane daha güzel odalar tek kişilikmiş diğer hastane gibi değil yani..hele kalabalık hiç değil .. ailen yanına tabiki alınıyor olurmu öyle şey...Zübeydeyi bilmiyorum ama şevket yılmazda şartlar kötü değildi e doktorunda özel olunca farklı oluyor tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…