Bursa da bebiş isteyen annecikler hadi elele izleyelim bu süreci ...

anestezist45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
125
3
118
Manisa
bursada yasayan ( tabıkı herkes kabul topıgımıze) hatunlar kıme gıdıoruz tedawımız nasıl gıdıo hangı asamalardan gectık sıkıntılarımız/sorunlarımız neler bırbırımıze nasıl destek olabılır , daha az sancılı nasıl gecırebılırız bu donemı gelın el ele werelım destekelrımızı eksık etmeyelım HER BASLANGIC BIR UMUTTUR ... umudumuzu yıtırmeden bebek haberlerımızı alana kadar hattaa bebeklerımızı buyutune kadar bırlıkte olalıım .. hadı toplasalaım bakam :)

bırbrıımıze destek olmak bu kadr mı zor yahuuuu hepımız aynı dertten muzdarıpken bır merhabayı dahı esırgemenız entersan dogrusu demekkıı neymıs herkes kendı derdıylee ugrasacakmıs olemı yooo bunun bole olmadıgını we burdakı hıckımsenınde bu dusuncede olmadıgını bılıorum ama neden hala herkess bakıp bakıpp gıdıo anlamıorummmm !!!

canım merhaba ben varım eylülde tüp bebeğe başlayacaktık kasıma kalacak sanırım 1 yılı geçti çocuk isteyeli jimerde suat beye gidiyorum fsh yüksek tek tüpüm tıkalı eşimde morfoloji sorunu var dert bir sürü yani anlayacağın sen kime gidiyosun sorununuz ne

buna benze bir konu var, sanırım insanlar oraya yazdığından burda paylaşım yok.

http://www.kadinlarkulubu.com/infer...adaslar-gelin-deneyimlerimizi-paylasalim.html

ewet canım bılıorum kı kendımde o topıgı takıp etmeye calısıyorum zaten bunda kesınlıkle art nıyet aranamsın o topıgı takıp etmekte gucluk cekıyorum malesef cunku cok kısı war o yuzden tekrar bı konu actım ben hem orada hem buradayım bu gıbı bır cok aynı baslıkta topık mewcut zaten

ben o yüzden kimse yazmıyor olabilir demek istedim, yoksa tabi ki çok olsun daha çok paylaşımda bulunalım ama maalesef az bursalı var sanırım.

yokk yanlıs anlama sakın ben sadece acıklama yapmagı geregı duydum neden duyduysam onuda bılmıorum yaa :) seen yınede hosgeldın , sendemı bebıs ıstıosunn bakımmm

yokk yanlıs anlama sakın ben sadece acıklama yapmagı geregı duydum neden duyduysam onuda bılmıorum yaa :) seen yınede hosgeldın , sendemı bebıs ıstıosunn bakımmm

Evet ben de istiyorum, 6 aydır uğraşıyoruz. eşim 1 mayısta varikosel ameliyatı oldu. geçen hafta acıbademde semen analizi yaptırdı. ordaki dr. şahin zeteroğlu ile görüştük. bu sonuçlarla şansınız %1 dedi. bugün gürkan uncu'ya gittik, bu sonuçlarla bebeğiniz olur, kasmayın kendinizi, haftada iki gün ilişkiye girin yumurtlama günü önemli değil dedi. amh hormonuna bakmak için kan aldılar, sonucu 3 gün sonra çıkacakmış.

Bu arada tıp fakültesinden randevu almaya çalışıyorum ama telefonu açan yok.

siz ne zamandır bebek istiyorsunuz, hangi dr.a gidiyorsun?

oncelıklee rabbım bır an once o bebısı yerınee koysun ınsallah :) ben bır yıllık ewlıyım bır yıldırda hıc korunmadım cunku ben zaten 13 yasından berı pkoluyum we senede 2 kere zorla mens oluorum o yuzden bekarkende tedawım dewam edıodu dr um kesınlıkle bekleme daha sonar cok uzulursun dedı bende onu dınledım ama malesef suanda yumurtalmıorum bıle hatta ewlendıgımden berıde yıne 2 kere mens oldum zaten

Amin canım, hepimizin inşallah. düzenli gittiğin bir dr. var mı?

malesef sımdıye kadar hangı dr a gıttıysem hepp bı wurdumduymazlıkla karsılastım wee benı tedawıdende soguttu bu durum bursaya gelmeden once duzenlı dr um wardıkı bende anestezıstım zaten ama burda asla o guwenı bulamadım sıdmı pembe mawı dusunuyorum bakalım kısmet ııcee bunaldım bu dr yuzunden zateenn

evet benim de düzenli dr.um vardı ama bu durumla fazla ilgilenmedi. ben de dr. arayışındayım o yüzden.

canim pembe nawiden nilgun hanima gidio bicok arkadasim we cok memnunlar bi qrastir istersen bnde onu dusunuyorum ayrica meral candan sozer war onada gidenler cok memnunlar su durumda dr aramak we memnun kalmamak cok yipratior insani

Merhabalar kızlar ben de Bursa'dayım, biz de deniyoruz bi kaç aydır fakat sonuç yok! Bekliyoruz bakalım, testlerle ilgili bi sıkıntı çıkmadı benim ama zamanı var sanırım..

mrb hosgeldın ınsallah senın bebısınde bır an oncee tutunurr bı yerlerıne :) yaa been bu aralar cok tuhaf seyler yasıorum aslında pfffff degısık belırtılerımde yok dııl amaa korkuorum kıı bakmaya

Bence bakma da.. Biz ilk denediğimizde ben de türlü belirtiler yaşadığımı sandım ama yine de bat'ı iple çektim hatta o ay ilk defa geciktim tam 5 gün, yine de yapmadım test filan ve sonra hüsran.. Test daha çok yıkar insanı diye düşündüm.. Ateşini de ölçebilirsin yüksek devam ederse yumurtlamadan sonra hamilesin demek..

yaa malesef kı benım bat ım falanda bellı dııll satım ıse 10 mayıs benım cıddıı duzensızlıgım war ama su 10 gundur mahvoldum kasık bel agrısından bunun yanında daha bı cogu war ama een onemlısı ben bu yasıma kadar hıc bas donmesı yasamadım bı kac gundurr yerr gok altımda ustumde :) ayy bılmıorum yaa sıyırıorum artık galıbaa

Arkadaslar bana yardimci olun bursaya yeni.tasindim bebek tedavisine basliycam hastane doktor ismi ve ucret hakkinda bilgi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…