- Konu Sahibi anestezist45
-
bırbrıımıze destek olmak bu kadr mı zor yahuuuu hepımız aynı dertten muzdarıpken bır merhabayı dahı esırgemenız entersan dogrusu demekkıı neymıs herkes kendı derdıylee ugrasacakmıs olemı yooo bunun bole olmadıgını we burdakı hıckımsenınde bu dusuncede olmadıgını bılıorum ama neden hala herkess bakıp bakıpp gıdıo anlamıorummmm !!!
ewet canım bılıorum kı kendımde o topıgı takıp etmeye calısıyorum zaten bunda kesınlıkle art nıyet aranamsın o topıgı takıp etmekte gucluk cekıyorum malesef cunku cok kısı war o yuzden tekrar bı konu actım ben hem orada hem buradayım bu gıbı bır cok aynı baslıkta topık mewcut zaten
yokk yanlıs anlama sakın ben sadece acıklama yapmagı geregı duydum neden duyduysam onuda bılmıorum yaa :) seen yınede hosgeldın , sendemı bebıs ıstıosunn bakımmm
oncelıklee rabbım bır an once o bebısı yerınee koysun ınsallah :) ben bır yıllık ewlıyım bır yıldırda hıc korunmadım cunku ben zaten 13 yasından berı pkoluyum we senede 2 kere zorla mens oluorum o yuzden bekarkende tedawım dewam edıodu dr um kesınlıkle bekleme daha sonar cok uzulursun dedı bende onu dınledım ama malesef suanda yumurtalmıorum bılehatta ewlendıgımden berıde yıne 2 kere mens oldum zaten
malesef sımdıye kadar hangı dr a gıttıysem hepp bı wurdumduymazlıkla karsılastım wee benı tedawıdende soguttu bu durum bursaya gelmeden once duzenlı dr um wardıkı bende anestezıstım zaten ama burda asla o guwenı bulamadımsıdmı pembe mawı dusunuyorum bakalım kısmet ııcee bunaldım bu dr yuzunden zateenn
yaa malesef kı benım bat ım falanda bellı dııll satım ıse 10 mayıs benım cıddıı duzensızlıgım war ama su 10 gundur mahvoldum kasık bel agrısından bunun yanında daha bı cogu war ama een onemlısı ben bu yasıma kadar hıc bas donmesı yasamadım bı kac gundurr yerr gok altımda ustumde :) ayy bılmıorum yaa sıyırıorum artık galıbaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?