Bursa da bebiş isteyen annecikler hadi elele izleyelim bu süreci ...

Canım eğer durumunuz müsaitse jimer'de cenk bey var ismini çok duydum,çok iyi bi doktormuş. Ücretini bilmiyorum ama param olsa başkasını düşünmezdim..

canım tabıkıde gıttım :) ama hıcbırınden memnun kalmadım ck sukur cok yuksek meblalar olmadıgı surece sıkıntı olmaz ama suan karar asamasındayım yınede cok tesekkur ederım ılgın ıcın bu arada merakta ettım ne kadrmıs kı muayenesıı

sevgili anestezist45 o kadar söylenmişsin yazan yok die görüp ilk cevabı ben verdim insan bi nezaketen merhaba bari yazar ilginçsin yani

sevgili anestezist45 o kadar söylenmişsin yazan yok die görüp ilk cevabı ben verdim insan bi nezaketen merhaba bari yazar ilginçsin yani

yaa ama gercekten gormedım kı benn lutfeen kusura bakmaa lutfen ... yazanlara cewap werdım sana neden wermıımm suan ınan cok uzuldum heem bak senınle aynı kaderı paylasan bırısını daha fazla uzmeden affettıgını solemılısın bence :)

estağfirullah affetmek ne demek cvp yazmayınca sitem ettim kendimce :)

tedavimden kalan gonal f 900 var kızlar. bursada oturuyorum. 405 tl ye aldım. hiç açılmadı. ihtiyacı olan varsa çok uygun fiyata vereceğim. eczaneler çok pahalıya veriyor. düşünen olursa görüşelim.

merhaba, devam etmemişsiniz kızlar..

bursa Acıbadem'de... aylin hanıma giden var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…