Desteğin için tşkr ederim umarım en yakın zamanda hayırlısıyla sen de bebeğine kavuşursun. Hakkında herşeyin en hayırlısı ve en güzeli olur umarım ASSOSyal.
Arkadaşlar merhaba uzun süredir aklıma takılan soruları, forumları inceleyerek değerlendiriyorum. İlk defa bir konu açıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum. 9 yıllık evliyim 3 aşılama 2 tüp bebek denedik ancak başarılı bir sonuç alamadık malesef. En son tüp bebeğimizi Ağustos 2011 de denedik o da tutmayınca tamamen bıraktık kendi haline. Ancak 2 hafta önce öğrendim ki hamileyim :) şu an 7 haftalık ALLAH'a şükür. Kontrol için Zübeyde Hanımnda bi doktora gittim 2 gün önce ve kalp atışının duyulmadığını bebeğin gelişmediğini alınması gerektiğini söylediler. Yıkıldık tabi karı koca sonra başka bi doktora gittik çok şükür duyduk kalp atışlarını çok da sağlıklı bir embriyo olduğunu söylediler. Dolayısıyla artık Zübeyde Hanıma gitmek istemiyorum. Birkaç özel hastane araştırdım. Bahar Tıp, Konur ve Doruk bu hastaneler ve doktorları hakkında bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba uzun süredir aklıma takılan soruları, forumları inceleyerek değerlendiriyorum. İlk defa bir konu açıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum. 9 yıllık evliyim 3 aşılama 2 tüp bebek denedik ancak başarılı bir sonuç alamadık malesef. En son tüp bebeğimizi Ağustos 2011 de denedik o da tutmayınca tamamen bıraktık kendi haline. Ancak 2 hafta önce öğrendim ki hamileyim :) şu an 7 haftalık ALLAH'a şükür. Kontrol için Zübeyde Hanımnda bi doktora gittim 2 gün önce ve kalp atışının duyulmadığını bebeğin gelişmediğini alınması gerektiğini söylediler. Yıkıldık tabi karı koca sonra başka bi doktora gittik çok şükür duyduk kalp atışlarını çok da sağlıklı bir embriyo olduğunu söylediler. Dolayısıyla artık Zübeyde Hanıma gitmek istemiyorum. Birkaç özel hastane araştırdım. Bahar Tıp, Konur ve Doruk bu hastaneler ve doktorları hakkında bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
sadece araştırdığın hastaneler için soruyorsan konurda Dr.Semih Serbest'e git kesinlikle. çok ii işini çok düzgün yapıyor ben sağlık sektöründe çalışıyorum doktorları çok ii tanırım o yüzden işin etiğini bozmadan sadece işini yapıyor gerçekten ben yeni doğum yaptım ona ve su azlığı sorunum vardı o tespit etti şimdi çok şşükür doğum yaptım zamanında....Allah hayırlı sağlıklı kucağına almak nasip etsin canım
merhaba canım biraz geç gördüm ama cevap yazayım dedim.ben 35 haftalık hamileym bundan öncede 2 aylıkken kürtaj oldum boş gebelikten dolayı.ben bahar tıp güler hanıma gidiorum benm görmcem gtmiş ona o tavsiye etmşti ve birkaç akraba daha gtmiş onların tavsiyesi üzerine hep ona gttm ve hiçbir sıkıntım olmadı Allaha şükür.şimdi bi arkadaşımla beraber ona gidioruz oda 7 aylık.çooooookkk memnunum bikere çok tatlı dilli ilgili güler yüzlü.sen ne istersen o.ama nagihan hanım biraz ters oluo çogunlukla.işine gelirse bakıo.bikeresine 4lü tarama testmn sonucunu göstermeye gtmiştim güler hanımda iznlymiş ogün nagihan hanıma göstereym dedim sonucta oda doktor aynı işi yapıolar.bakcak bi sorun varsa sölicek sadece okadar.hemşiresine demş herkes kendi doktoruna görünsn ben hastane bekçisi değilim demiş.ama güler hanım öle değil kaç kere arkadasıma randevusu olmadıgı halde baktı ve ilgilendi.
biraz uzun oldu ama memnuniyetimi sennle paylaşmak istedm.
Cnm verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim ancak dün konur semih beyden randevum vardı ona gittim ancak bebeğin kalpbinin 6 gün önce durduğunu öğrendik malesefçok üzüldüm yarın alıcaklar bebeğimi.
Geç buldum erken kaybettim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?