Bebeğin hareketi azaldığında bir tek kalbi atıyor mu diye bakti o an atıyordu ve bana buna dayanarak kızdı eve yolladı evham yapıyorsun falan dedi çünkü ben ağlamaklı idim , sonra kontrole çağırmadı ben de ben evham yapiyorum sanıp 3 hafta kontrole gitmedim, gittiğimde ise ilk cümlesi sen ne zamandır hareketini hissetmiyorsun oldu, e geldim ya dedim sekreterine döndü teyit etti not almış ve bana dediki o gün gelişimi durmuş muhtemelen o günden beri ölü, o kadar korktum ki haftalardır ölü bebekle mi dolaştım nasıl zehirlenmedim diye , o da korktu ve bana acil git dedi gitmeyeyim herseyi siz takip ettiniz dedim yok gitmen lazım dedi bende o an kendine güvenemiyor ölüyorum sandım o an hipnoz olmuş gibiydim, evde beşiği bile kuruluydu, rabbim kimseye yaşatmasın, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ama sonradan öğrendim ki o an önemli damarların kan taşımasına, solunum refleksine ve suyuna bakması gerekiyormuş ilk olarak bunlar yapılmadığı için ölmeye başladığı anlaşılmadı yavrumun, bana kusma durdurucu ve anadolunun acilinden laktat taktirip eve yolladı, kısmetimde yokmus ama o yoldan bile geçemiyorum unutamıyorum bir avuç mezarı ziyaret ettik bayramda ne dua okuyacağını bile bilmiyor insan , rabbim hiç kimseye yaşatmasın, şimdi tam bu olayin yıl dönümünde dogumum var rabbim birini aldı birini verdi son günlerim heyecanlıyım korkuyorum dualarınızı isterim