Bursa da dr. Nihat gök hakkında bilgisi olanlar

RENAZ

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
373
0
116
Bursa
Kızlar 10 haftalık hamileyim. Doktorum nihat gök. Düşük tehlikesinden dolayı şevket yılmaz hastanesinde yattım. Nihat beyi de hastanedeki diğer hastaların tavsiyesi üzerine buldum. Ancak ilk gebeliğim ve birazda bilgisizlikten doktorumdan emin olamıyorum. Nasıl bir doktor iyi bir doktordur bilemiyorum. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var..

Merhaba bende hamis kalamiyorum 5senedir hamile kalamayan bi arkadas nnihat beye gittigi ay hamile kaldi bende bu yuzden gitmek istiyorum kendisine ama bende yorum istiyorum nihat bey hakkinda yardim edin kizlar

Merhaba bende hamis kalamiyorum 5senedir hamile kalamayan bi arkadas nnihat beye gittigi ay hamile kaldi bende bu yuzden gitmek istiyorum kendisine ama bende yorum istiyorum nihat bey hakkinda yardim edin kizlar

canım,merhabalar.hamiş olduğunu görüyorum.allah tamamına erdirsin.ben de bursadayım.hamiş kalamıyorum.nihat gök e mi gittin?doktor tavsiye eder misin?bursada yeniyim.devlet hastanesi hiç yardımcı olmuyor.tıp fakültesinde sıra gelmiyor.cevabını bekliycem.

Back
X