kızlar eşimle karar verdik yarın sabah bursaya gidiyoruz 1 gece biryer bulup kalacağız şehri bilmiyoruz tanıdıkta yok amacımız gezmek kafa dağıtmak. bursayı bilenler acilen bana rehberlik edebilirler mi. nerelere gidelim nerede kalalım. öğretmenevi düşündük ama nerede var aramadık hala cevabınıza göre akşam bir plan yapıp sabah erkenden yola çıkacağız inşallah. güzel bir kaçamak olsun kafamızı dağıtalım diyoruz.
Dedigin yerler icin arac lazim bir gunde gezemezsin merkezde ulucami uludag emirsultan yesil turbe irgandi koprusu tophane ilcelerde mudanya cunda cumalikizik saidabat vs. Vs.
cunda adası, mudanya, ve özellikle cumalıkızık nasıldır uzakmı internette sürekli buralardan bahsediliyor.
kızlar eşimle karar verdik yarın sabah bursaya gidiyoruz 1 gece biryer bulup kalacağız şehri bilmiyoruz tanıdıkta yok amacımız gezmek kafa dağıtmak. bursayı bilenler acilen bana rehberlik edebilirler mi. nerelere gidelim nerede kalalım. öğretmenevi düşündük ama nerede var aramadık hala cevabınıza göre akşam bir plan yapıp sabah erkenden yola çıkacağız inşallah. güzel bir kaçamak olsun kafamızı dağıtalım diyoruz.
yani bende internetten okuduklarımı söylüyorum cnm. cunda adası herhalde cunda dedikleri :)) cumalıkızık yolumuzun üzerindeyse ilk oradan başlayabiliriz internetten kahvaltılarını gördüm için gitti. biz afyondan yola çıkacağız.
Afyon dan geliyorsanız kahvaltıyla ordan başlayabilirsiniz de cunda adası ayvalık ta :)
hmm öğrendiğim iyi oldu bende ayvalık başka bir yer cunda adası başka bir yer sanmıştım. eşime söyleyimde yol haritasına baksın ona göre gidelim.
kızlar uludağda kar yok mu? ben mevsimlik kıyafetlerle gideceğim orada kar falan varsa mont vs. almamız lazım :))) kayak yapmak gibi bir düşüncemiz yok ama bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?