bursa da gezilecek mekanlar nerelerdir?

kerken

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
621
202
48
Ankara
kızlar eşimle karar verdik yarın sabah bursaya gidiyoruz 1 gece biryer bulup kalacağız şehri bilmiyoruz tanıdıkta yok amacımız gezmek kafa dağıtmak. bursayı bilenler acilen bana rehberlik edebilirler mi. nerelere gidelim nerede kalalım. öğretmenevi düşündük ama nerede var aramadık hala cevabınıza göre akşam bir plan yapıp sabah erkenden yola çıkacağız inşallah. güzel bir kaçamak olsun kafamızı dağıtalım diyoruz.

kızlar eşimle karar verdik yarın sabah bursaya gidiyoruz 1 gece biryer bulup kalacağız şehri bilmiyoruz tanıdıkta yok amacımız gezmek kafa dağıtmak. bursayı bilenler acilen bana rehberlik edebilirler mi. nerelere gidelim nerede kalalım. öğretmenevi düşündük ama nerede var aramadık hala cevabınıza göre akşam bir plan yapıp sabah erkenden yola çıkacağız inşallah. güzel bir kaçamak olsun kafamızı dağıtalım diyoruz.

bursada oturuyorum güzel bi seçim yapmışsınız :46:
öğretmen evi osmangazi heykelde var benim bildiğim..tabi başka yerlerde de vardır araştırın bakalım..
eğere arabanız varsa mustafa kemal paşa ilçesindeki su uçtu şelalesine gitmenizi öneririm bayılıyorum oraya..
yakın yerler olsun derseniz de heykelde çarşımız yani bizim gezilecek yerler var :34:

cunda adası, mudanya, ve özellikle cumalıkızık nasıldır uzakmı internette sürekli buralardan bahsediliyor.

Dedigin yerler icin arac lazim bir gunde gezemezsin merkezde ulucami uludag emirsultan yesil turbe irgandi koprusu tophane ilcelerde mudanya cunda cumalikizik saidabat vs. Vs.

Dedigin yerler icin arac lazim bir gunde gezemezsin merkezde ulucami uludag emirsultan yesil turbe irgandi koprusu tophane ilcelerde mudanya cunda cumalikizik saidabat vs. Vs.

araba var canım yarın şehir içini gezeriz. sonra bu dediğim yerlere de geçeriz diye düşündüm belki zaman yetmez. bilmiyorum ama cumalıkızık ve cunda adasını çok merak ediyorum. bu bahsettiğiniz yerler sorarak rahat bulunacak yerlermi caddemi tesis mi nasıldır?

cunda adası, mudanya, ve özellikle cumalıkızık nasıldır uzakmı internette sürekli buralardan bahsediliyor.

cumalıkızık güzel ama uzak olur sizin için..mudanya ve merkezi gezebilirsiniz gün içinde sadece..:31:

kızlar uludağda kar yok mu? ben mevsimlik kıyafetlerle gideceğim orada kar falan varsa mont vs. almamız lazım :))) kayak yapmak gibi bir düşüncemiz yok ama bilemiyorum.

1 günde Bursa da merkezi gezebilirsiniz.Ulucami de merkezde.İlginzi çekiyorsa türbeler var hem merkezde hem merkeze çok uzak olmayan yerlerde.Cumalıkızık merkeze biraz mesafeli ama gidebilirsiniz yine de.Hatta ilk ordan başlayıp ilerleyebilirsiniz.Kahvaltısı güzel olur. Özellikle yer sorarsanız daha çok yardımcı olabiliriz ve cunda derken cunda adasından bahsetmiyorsunuz değil mi?

yani bende internetten okuduklarımı söylüyorum cnm. cunda adası herhalde cunda dedikleri :)) cumalıkızık yolumuzun üzerindeyse ilk oradan başlayabiliriz internetten kahvaltılarını gördüm için gitti. biz afyondan yola çıkacağız.

yani bende internetten okuduklarımı söylüyorum cnm. cunda adası herhalde cunda dedikleri :)) cumalıkızık yolumuzun üzerindeyse ilk oradan başlayabiliriz internetten kahvaltılarını gördüm için gitti. biz afyondan yola çıkacağız.

Afyon dan geliyorsanız kahvaltıyla ordan başlayabilirsiniz de cunda adası ayvalık ta :)

Afyon dan geliyorsanız kahvaltıyla ordan başlayabilirsiniz de cunda adası ayvalık ta :)

hmm öğrendiğim iyi oldu bende ayvalık başka bir yer cunda adası başka bir yer sanmıştım. eşime söyleyimde yol haritasına baksın ona göre gidelim.

hmm öğrendiğim iyi oldu bende ayvalık başka bir yer cunda adası başka bir yer sanmıştım. eşime söyleyimde yol haritasına baksın ona göre gidelim.

Balıkesir de orası oraya da giderseniz bir gün şeytan sofrasında gün batımını izlemenizi tavsiye ederim.İyi eğlenceler.

kızlar uludağda kar yok mu? ben mevsimlik kıyafetlerle gideceğim orada kar falan varsa mont vs. almamız lazım :))) kayak yapmak gibi bir düşüncemiz yok ama bilemiyorum.

Ulu dağda kar yoktur fakat piknik alanları falan var gezmek için değişik bir yer....

bir başka sefere balıkesire de gideriz. şimdilik yeşil bursayı bir gezelim çok merak ediyorum bu güzel şehri. hep hayallerimde yemyeşil medeni insanların olduğu güzel bir kent var inşallah öyledir.

teleferik, uludag, tophane buraları onerebilirim.

ayrıca ;
ulu cami, yeşil cami ve yeşil türbe.. bursa ya giderseniz mutlaka gezin derim bambaska, huzur dolu bir havası var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de Bursa'da yaşıyorum. Sehir merkezinde Ulucamı ve Kozahan'ı gezin. kozahanda ipek esarplar şallar satan bir sürü dükkan var. Ordan Tophane'ye çıkın bir çay için, Bursa manzarasını görün. Açsanız tophanenin yanında Tophane kebapçısı var. Sarı renkli büyük bir konak. Orda iskender yemenizi tavsiye ederim. Sonra yeşil türbe, yeşil cami ,yeşil medrese'ye gidebilirsiniz( üçü de yanyana) ve de emir sultan cami ve türbe... Bunların hepsi birbirne yakın ve sehir merkezinde.Heykel'de zafer plaza avm'nin garajına park edebilirsiniz arabayı. Bu dediğim yerlere yürüyerek gidin cünkü yakın. Sadece emir sultan biraz uzak kacabilir. Sehir merkezine uzak olabilecek yerler cumalıkızık ,mudanya, zaman kalırsa tirilye. Özellikle cumalıkızık Taş Ev kafede kahvaltı yapmanızı öneririm...iyi gezmeler :3:

Back
X