• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa da iyi Tüp Bebek doktoru deneyimi olanlar

nasıldır bilmiyorum ama ben de araştırırken osman develioğlu, nevin özsaraç, dilek doğan baş ı gördüm

Merhaba ben de tüp bebek düşünüyorum Mehmet Aral Atalay’a gidiyordum daha öncesinde yumurta takibi çatlatma vs yaptık olumsuz oldu. Aral bey bahçeci ile işbirliği yapıyor işlemler orada oluyormuş sizce nasıl bir süreç olur?

Bizim de aşılama olmadı hocaya direkt tüp bebek istiyoruz diyeceğiz aşılamalarda çok olumsuzluk duydum

Merhaba ben de tüp bebek düşünüyorum Mehmet Aral Atalay’a gidiyordum daha öncesinde yumurta takibi çatlatma vs yaptık olumsuz oldu. Aral bey bahçeci ile işbirliği yapıyor işlemler orada oluyormuş sizce nasıl bir süreç olur?
Bende böyle bişey düşünüyorum. Tabi benim 3. Denemem olacak. Aklımda bir de de Kiper Aslan var henüz karar vermedim

Osman develioğlunu tavsiye ederim, kendisi prof zaten. Her şeyi çok detayıyla inceleyip gereken tedaviyi uyguluyor. İlk gittiğimde biraz sert mizaçlı gelmişti ama şu an en saçma soruyu bile sorsam çok güzel mantıklı cevaplıyor.

Osman develioğlunu tavsiye ederim, kendisi prof zaten. Her şeyi çok detayıyla inceleyip gereken tedaviyi uyguluyor. İlk gittiğimde biraz sert mizaçlı gelmişti ama şu an en saçma soruyu bile sorsam çok güzel mantıklı cevaplıyor.
Siz hangi aşamadasınız şuanda

Ben de kesinlikle Osman Develioğlu’nu öneririm. Zaten gittiğinizde ilk görüşmeden sonra kesinlikle aradaki diğer doktorlarla farkı anlıyorsunuz. Ben hala çekiniyorum ama ona gideceğim günü de heyecanla bekliyorum çünkü inanılmaz güven veriyor boşa umut vermiyor ve gereksiz bence hiçbir işlem uygulanmıyor hiçbir detayı atlamıyor zaten zor bir süreç o yüzden iyi bir doktorla ilerlemek çok önemli bence mutlaka Osman Develioğlu’yla görüşün

Ben de kesinlikle Osman Develioğlu’nu öneririm. Zaten gittiğinizde ilk görüşmeden sonra kesinlikle aradaki diğer doktorlarla farkı anlıyorsunuz. Ben hala çekiniyorum ama ona gideceğim günü de heyecanla bekliyorum çünkü inanılmaz güven veriyor boşa umut vermiyor ve gereksiz bence hiçbir işlem uygulanmıyor hiçbir detayı atlamıyor zaten zor bir süreç o yüzden iyi bir doktorla ilerlemek çok önemli bence mutlaka Osman Develioğlu’yla görüşün
Siz sonuç almış mıydınız tedaviden

İlk tedavimi Şahin beyde oldum 2 negatif yaşadık sonra embriyolarimizi Osman beye taşıdık orada da 2 negatif aldık sonra ogrendikki yumurtalar düşük kaliteliymis bize hiç söylenmedi çok var diye atış tahtası olarak kullanildik.. Sahin beyde memnun olan kadar memnun olmayan çok insan var maalesef umarım tedaviniz iyi sonuçlanır size önerim herşeyi sorun öğrenin ve yaptirabileceginiz testleri yapıp başlayın tedavinize yumurta var başlayalımla olmuyor o süreç o kadar etkeni var ki ben çoğu şeyi kendim araştırıp yaptırdım ve öğrendim ki ilk tedavim bodoslama yapılmış hiç birşeye bakılmadan..

İlk tedavimi Şahin beyde oldum 2 negatif yaşadık sonra embriyolarimizi Osman beye taşıdık orada da 2 negatif aldık sonra ogrendikki yumurtalar düşük kaliteliymis bize hiç söylenmedi çok var diye atış tahtası olarak kullanildik.. Sahin beyde memnun olan kadar memnun olmayan çok insan var maalesef umarım tedaviniz iyi sonuçlanır size önerim herşeyi sorun öğrenin ve yaptirabileceginiz testleri yapıp başlayın tedavinize yumurta var başlayalımla olmuyor o süreç o kadar etkeni var ki ben çoğu şeyi kendim araştırıp yaptırdım ve öğrendim ki ilk tedavim bodoslama yapılmış hiç birşeye bakılmadan..
şuan hangi doktora gidiyorsunuz

Ben Bursa'da yaşıyorum. Soranus Tüp bebek merkezinde bir çok büyük küçük ameliyat ve 2 kez tüp bebek denedik. Negatif sonuç aldık. Dr Serbülent Orhaner. Çevremizden çok tavsiye üzerine gitmiştik açıkçası, memnun olmadığım, kafamı kurcalayan şeyler de oldu fakat pozitif haber alsaydık memnun kalmış olurduk yinede. Şöyle kendimde hemşireyim. Bursa'daki çoğu tüp bebek doktorunu biliyorum. Aklımda Bahçeci Dr Sabri Çolak, Dr Mehmet Aral Atalay, Dr Kiper Aslan gibi isimler var. Belki Dr Gercek Aydın ile de görüşürüm. Bursa'daki doktorlarla ilgili hep iyi yorumlarda var kötü yorumlarda. Ama aklımda olanlar bunlar. Aslında şehir dışına İstanbul gibi gitsek diyorum ama eşim çok yanaşmıyor. 3. Tüp Bebek için bu isimler var aklımda. Şahin beyi bir kaç kişiden duydum hatta iki kişi tanıyorum pozitif sonuç alan fakat olumsuz yorumlarda duydum o nedenle düşünmüyorum.
nurnaciyee nurnaciyee

Siz ne asamadasıniz? Merak ettim bi fikriniz varsa almak isterim bende doktor araştırması sürecindeyim
Ben iki negatifi sahin hocada gördüm tavsiye etmiyorum katakulle tup bebek yaptı hsg bile çekmeden ben sordum soruşturdum istedim birçok şeyi işine hakim olduğunu düşünmüyorum sonda bahceci sabri çolak hele tam bir şarlatan para tuzağı bahceci sakın yolundan bile geçmeyin adam para için havuz yapıyor düşük doz veriyor falan berbat bir merkez başarıları da düşük bakmayın sisirdiklerine reklamlarda betul hocanın da sabri colaginda başarısı düşük İstanbulu düşünün derim imkanlariniz varsa bursada bence yok

Back
X