Bursa 'da kadın dogum doktoru

brnbrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
1.691
2.021
133
35
Bayanlar 6 haftalık hamileyim fakat hastane konusunda karar veremedim. tavsiye edebileceginiz hastane doktor varsa çok sevinirim :) :)

ya hakikaten ne hastaneye nede doktora karar weremiyorum ilk dogumum bahar hastanesinde olmustu ama cok kalabalik oldu iyice orasi

Ben rentıpta songül hanıma gidiyordum ama bikaç gün önce ayrılma kararı aldım. 24. Haftamdayım yeni hastane ve doktor arayışındayım. Zübeyde hanımda sibel akesene gittim aynı zamanda. Canayakın, ilgili bir doktordu. Pembemavi ve medikabil bana yakın yerler olduğu için buralardan tercih edicem. Bu hastanelerle ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum ben de.

ben Medicabil Oktay beye gidiyorum canım neredeyse doğurucam hatta :) Doktorumdan çok memnunum. 42 lira muayene ücreti. Doğum fiyatıda 1300 normal doğum 1800 sezeryan. Tavsiye ederim yani, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Rentiptan memnun deilmisiniz

Bende doktor araştırıyorum. Şuana kadar Çekirge Doruka gittim. Fakat hastane çok hoşuma gitmiyor. Rentıpta geçen yıl kürtaj olmuştum. Fakat doktorum Jasmin Hanım oradan ayrıldı. Rentıp ya da Medikabil de iyi bayan doktor var mı onerebileceğiniz

Bende bahar hastanesi özlem Hanım'a gidiyorum bakalım şimdilik sıkıntı yok

Ben de gecen sene rutin kontrollerime jasmin hanıma gitmiştim. Hamile kalıncada ona gidicektim, ayrıldığını duyunca çok üzüldüm. Diğer drları tanımıyordum. Bayan olsun die songül hanıma gittim memnun kalmadım. Yarın nazmiye hanıma gidicem bi de. Onada içim ısınmazsa pembe mavi yolu görüncek bana. Medikabille görüştüm 24. Haftadan sonra hasta kabulü yapmıyormuşlar, o da elenmiş oldu

Ben hayat hastanesi emel hanima gidiorum gidip memnun olan var mi acaba

Jimer'de Cenk Aşkalli'yi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. İlgili, tecrübeli, titiz çalışan, hastasını bilgilendirme konusunda hassas bir doktor. Biraz araştırınca hakkında olumlu pek çok yorum duyarsınız. Hastanede sıra sorunu, tahlil sonucu bekleme sorunu yok. Yenidoğan yoğun bakım servisi var. Cihazları da yeni.

Devlette ise Zübeyde Hanım'dan Mehmet Karabulut'u tavsiye ederim. Devlet hastanelerinde bu yoğunluk olmasa ve Jimer'de aldığım hizmeti alabilseydim Mehmet Karabulut'la takibe başlardım.

Amacım iki doktoru kıyaslamak gibi algılanmasın lütfen. İkisi de çok iyi doktorlar. Jimer'e gitmemin sebebi hastane şartları ve gerekli durumlarda doktoruma ulaşabilmem.

Jimerde muayene ve dogum ücreti ne kadar

jimere 3,5 yıl önce 3500 verdim.... cenk aşkalli yi severim ama ücret konusunda uçtuklarını düşünüyorum...............

Muayene ücreti 130 lira. Doğum ücreti de 4000- 4500 gibi bir tutar sanırım. Eşim görüşmüştü doğum ücretleri konusunda. Fotoğrafçı, oda süslemesi, doğum pastası vs. dahil değil.

Arkadaşlar doktorumu değiştirmek istiyorum. Medical park ta bahar çelen hanıma muayene olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…