Bursa 'da kadın dogum doktoru

Merhaba doğum fiyatlarını ne zaman sordunuz acaba bende sormustum ama bnm aklımda farklı kalmıs yanlışda hatırlıyor olabilirin

Tuci aşağıdaki doğum fiyatı sorumu size sormustum alıntıyı silince soruyu ortaya atmış :)

anladım canım, hala aynı doğum fiyatları medicabilde :)

Peki bayanlar Medicabilde, normal doğum 1300 sezeryan 1800 liraydı. Sezeryanın genel anestezi yada epidural olması fiyat farkı yaratabilirmi ?

Peki bayanlar Medicabilde, normal doğum 1300 sezeryan 1800 liraydı. Sezeryanın genel anestezi yada epidural olması fiyat farkı yaratabilirmi ?

Merhaba Tuci geneli bilmiyorum ama belki epidurala fiyat farkı olabilir diye düşünüyorum ama en garanti doktorla görüşmek sizde Oktay beye gidiyorsunuz sizin doğum nezaman

3 martta Epidural aneztesi ile sezeryan doğum yaptım. 1500 lira ödedik bayanlar

Doç.dr.murat Arslan
bu doktor jıneplus ta kı murat bey degıl mı?
ben daha once kendısıne muayene olmustum cok sıcakkanlı, samımı bır doktor. gebelık planlıyoruz su an gebelık olusması durumunda kendısıne gıtmeyı planlıyorum. yalnız kafama takılan ıkı soru var...
1. muayene ucretı ne kadar
2. testler ıcın ekstra ucret alıyor mu tarama testlerı vs.
3. hangı hastane ıle anlasması var
4. saglıklı bır gebelık , doktorumun alanında bılgılı ve tecrubelı olması ve benı rahatlatması cok onemlı ama malum hayat sartları maddıyetta belımızı baglıyor bu soruları o nedenle soruyorum..

tesekkurler verecegınız cevaplar ıcın...

Doç.dr.murat Arslan
merhaba..doğurmuş olmalısınız...murat arslan hakkında bili alabilir miim?YAKLAŞIMI NASIL,İLGİLİ Mİ?SORDUKLARIMA YANIT VEREBİLECEK BİRİMİ?Öncelikle kendisini düşünmüştüm ama sonra doç erdoğan aslana gittim.5+5 haftalık hamileyim.murat arrslan' a da bitmek istiorum kararsızım açıkçası.yardımcı olursaız sevinirim

cnm ben de kendisine muyeneye gtmei düşünüorum.5+5 hafyalık haileyim.doç erdoğan aslan a başladım ama murat bey i de göreyim hangisi kafama yatarsa tercih edeceğim

Selamlar medicabilde zuhal hanim var önerebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…