bursa da kuru iğne yaptıran var mı?

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.064
598
38
varsa fayda gördünüz mü fiyatı nedir kaç seans gittiniz ve nerede?

kızlar kuru iğne kas ağrıları için iyiymiş...bende fibromiyalji var sırtım hep ağrıyor eklemlerin çok zayıf..durmada kulunç oluyor yaptıran var mı diye merak ettim ondan açtım konuyu:29:

kızlar kuru iğne kas ağrıları için iyiymiş...bende fibromiyalji var sırtım hep ağrıyor eklemlerin çok zayıf..durmada kulunç oluyor yaptıran var mı diye merak ettim ondan açtım konuyu:KK19:
merhaba canım,

Bende aynı hastalık mağdruyum,tedavi oldun mu ne yaptın?

Doktorunuza danismaniz lazim, her meslegin kuru igleneme yapma yetkisi yok. Ucretler konusunda da bilgim yok ne yazik ki :/

yok canım bulamadım
ben omzumdaki kas yırtığı için tedavi oldum bu şekilde.ama bursada değilim ,doktor tavisyesi veremem ama kuru iğneyle ilgili sorunuz varsa yadımcı olmaya çalışırım.
beni ameliyattan kurtardı resmen.
birkça çeşidi var iğnenin.1 tanesi 15 günde bir yapılan ve acıtan bir iğne.belki d eomuz kemik falan olduğu içindir bilemiyorum.diğeri her hafta yapılan bir iğne.aslında amacı orayı tekrar hsta olarak algılatıp ,bağışıklık sistemini harekete geçirip o bölgeyi onarmasını sağlamak.
yalnız iyi bir doktor olmalı,benimki aynı zamanda elle tedavi uzmanı akapunktur uzmanıydı.ayrıca bandajlama elle tedavi gibi şeyleri uyguladı..
fibrom,yalji için doktorum bir de hacamat önermişti ,tabi doktor yapması şartıyla.

Back
X