BURSA DA NORMAL DOĞUMU DESTEKLEYEN DOKTORRRR....

angelblue16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
224
207
33
Arkadaşlar merhaba ben 5+4 günlük hamileyim ziya çetin ile başladım klomen ve çatlama ile hamile kaldım ama ziya çetinin normal doğum dan daha çok sezeryana yönelendirdiğinin duyumunu aldım...Önerebileceğiniz doktor varmı? özel hastane yada muayanesi olabilir.

Arkadaşlar merhaba ben 5+4 günlük hamileyim ziya çetin ile başladım klomen ve çatlama ile hamile kaldım ama ziya çetinin normal doğum dan daha çok sezeryana yönelendirdiğinin duyumunu aldım...Önerebileceğiniz doktor varmı? özel hastane yada muayanesi olabilir.
Hayirli olsun canim
Medicabil hastanesinde doktor oktay altun var normal doguma yonlendiriyor eger yapabilecek saglikta isen

Daha doğuma çok var Gidişatın neyi gösterir belli olmaz.
Tabiki ama 9 ay boyunca dr deiştirmektense en baştan olmalı...normalcilerde zaten olmuyosa illaki sezeryana yönlendiriyor fakat artık öyle bi oldu ki keyfi sezeryanlar arttı doktorlara kolaylık oluyo sanırım...kafası büyük kilosu fazla suyun az vs... vs..

normal doğumun her zaman riski oluyor . insanlar istiyor ki tamam sıfır risk var denilsin onlara . öyle olmayınca da vr nerdeyse doktor nefes aldı diye dava açuldığından mecburen sezeryan arttı . sebebi bu yani .

Öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Medikal Park Özlem Oruç Şener Hanım tavsiye ederim.

Bu arada aklında bulunsun Bahar Hastanesinden uzak dur, arkadaşım 50 gün önce doğum yaptı sezaryen ile perişan ettiler kızı. Normal olsa ne olacakmış hayal edemiyorum

Öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Medikal Park Özlem Oruç Şener Hanım tavsiye ederim.

Bu arada aklında bulunsun Bahar Hastanesinden uzak dur, arkadaşım 50 gün önce doğum yaptı sezaryen ile perişan ettiler kızı. Normal olsa ne olacakmış hayal edemiyorum
teşekkür ederim canım bahar hakkında bende hiç iyi şeyle duymadım

Medicabil i tavsiye ederim hastane olarak, tüm kadın dogumcuları işinde tecrübeli doktorlar ve normal dogumu desteklıyorlar...
Bende orada Recep Doğanlar a gıdıyorum...

Medicabil i tavsiye ederim hastane olarak, tüm kadın dogumcuları işinde tecrübeli doktorlar ve normal dogumu desteklıyorlar...
Bende orada Recep Doğanlar a gıdıyorum...
teşekkürler hala bukadar secenek olması bile beni sevindiriyor.bi araştırayım bakim peki ilgilimi hastalarına karşı ?

teşekkürler hala bukadar secenek olması bile beni sevindiriyor.bi araştırayım bakim peki ilgilimi hastalarına karşı ?
ilgili, gerekli tüm testleri yaptırıyor, her muayenede kılo ve tansıyon muhakkak olculuyor, tahlıl sonuclarına gore ılaç verıyor gereksız ilaç vermiyor.
emin olmadıkça hiçbir şey hakkında yorum yapmıyor ama sordugunuz her soruyada kıbar bır sekılde cevap verıyor.
her ultrasona gırdıgımde ayrıntılı olarak herseyıne bakıyor ve sıze anlatıyor.
en onemlısı randevu saatıne uyarsanız hıc beklemıyorsunuz...
hastanede muayenede 55 tl. 10 gun ıcınde gıdersenız yenıden ucret odemıyorsunuz kontrol oluyor o...
ben memnunum kıbar, tecrubelı ve beni rahatlatıp - soru anlamında aydınlatan bır doktor..

ilgili, gerekli tüm testleri yaptırıyor, her muayenede kılo ve tansıyon muhakkak olculuyor, tahlıl sonuclarına gore ılaç verıyor gereksız ilaç vermiyor.
emin olmadıkça hiçbir şey hakkında yorum yapmıyor ama sordugunuz her soruyada kıbar bır sekılde cevap verıyor.
her ultrasona gırdıgımde ayrıntılı olarak herseyıne bakıyor ve sıze anlatıyor.
en onemlısı randevu saatıne uyarsanız hıc beklemıyorsunuz...
hastanede muayenede 55 tl. 10 gun ıcınde gıdersenız yenıden ucret odemıyorsunuz kontrol oluyor o...
ben memnunum kıbar, tecrubelı ve beni rahatlatıp - soru anlamında aydınlatan bır doktor..
bilgiler için teşekkür ederim canımm

merhaba canım bende bursadayım ben jimerde nuray hanımda normal doğum yaptım epiduralsiz suni sancısız tamamen doğal bir doğum ama açıkçası bu doğumu ben kendi kararlılığım sayesinde başardım, Allah'ın yardımıyla hiç doğum sancısı çekmeden 20 dk da doğurdum bebeğimi. Ama sana tavsiyem benim gibi evdeki yürüyüş bandında veya dışarıda 4. aydan itibaren 45 dakikada 5 km yürümen, ben bu sayede sancı çekmeden ve hiçbir ilaç almadan doğurdum oğlumu.

Doktor olarak çekirge doruktaki sühendan benderli yi tavsiye ederim doktor biraz ters gibi görünebilir ama kesinlikle normal doğumu destekliyor fakat seni pamuklara sarıp sarlamalamıyor. Son ana kadar normal doğum yapman için seni zorluyor.. Bu konuda bende çok hassastım ve doktorumu bir kere gittim diye değiştirememiştim o yüzden umarım yardımcı olabilmişimdir.

Meficabil de doğum fiyatları nasıl bende 29 haftalik hamileyim osmangazi hastanesinde dr.adnan şahin in hastasıyım en baştan beri ona gidiyorum ama anladigim kadariyla sezeryan yanlısı bir doktor

Meficabil de doğum fiyatları nasıl bende 29 haftalik hamileyim osmangazi hastanesinde dr.adnan şahin in hastasıyım en baştan beri ona gidiyorum ama anladigim kadariyla sezeryan yanlısı bir doktor
Ben rentıpa gidiyordum Selim beye sezeryandan korkuyorum ve Selim bey hep sezeryan yanlısı diye vazgeçtim suyun az Dedi artık son hafta başkasına görüneceğim dedim suyum gayet iyiymiş 2 doktor da aynı şeyi söyledi medicabil de kız arkadaşım olacaktı Oktay beyde 2.200 sezeryan sanırım

Back
X