Bursa da riskli Gebelik Uzman?

tesekkür ediyorum cnm ama mesaj kutum boş neden gelmedi anlamadim elimden geldiği kadar yardımcı olmak istterim

jınemed tup bebek dr murat erdemir di cnm inş hayırlısıyla herşey gönlünce olur

başka arkadaşlarım yıne bu siteden tanıştığım prof dr osman develiği oğlundan da çok menmunlar

riskli gebelik uzmanı ama asıl problem ne mesela yalçın kimya anne karnındakı bebekle ilgili problem varsa ona gıdılmesi gerekmiş

yanı önce sebep ne onu bilmek gerkiyormuş yapılmaı gereken bır suru testler var her dr bunu yapmıyor

tesekkür ediyorum cnm ama mesaj kutum boş neden gelmedi anlamadim elimden geldiği kadar yardımcı olmak istterim

jınemed tup bebek dr murat erdemir di cnm inş hayırlısıyla herşey gönlünce olur
canım bilmiyorum ki, mesaj kutusu dolu diye uyarı verdi. neyse ben de burdan sordum
doğumunu da murat erdemir mi yaptırdı? nerede yaptın doğumunu?
bende orak hücreli anemi ve talasemi taşıyıcılığı var. Ayrıca trombofili paneli testime göre kan pıhtılaşması da var ve ilk hamileliğim 9 haftalıkken kalp durması sebebi ile kürtajla sonladı. Hiç bir doktora güvenemiyorum.
Aklımdaki isimler Prof.Dr.Yalçın kimya, Doç.Dr.Murat Arslan ve Doç.Dr.Erdoğan Arslan... hangisine gideceğimi bilemiyorum henüz
Acaba daha iyisi var mı diye sürekli araştırıyorum işte..

rabbim yardımcın olsun cnm inşallah gönlüne göre bir dr bulursun

yalçın kimyayı tanıyorum diğer dr ların isimlerini ilk defa senden duydum

bahar hastanesinde doğum yaptım murat bey tatıldeydı ve nöbetçi dr yardımcı oldu bana

bebeğim çekirge dorukta 14 gün kuvozde kaldı şimdilik bir sağlık sorunumuz yok hamd olsun rabbime

Arkadaşlar ben bursada iyi bir doktor arıyorum 2 kaybım var ve artık üzülmek istemiyorum
Özelden yazdım canım gerçi ama Yalçın Kimya, Gürkan Uncu, Murat Arslan, Tufan Bilgin. Ben sana bu isimleri verebilirim.
Ben kendim Murat Arslan'a gidiyorum. Yalçın Kimya'nın artık eski performansında olmadığını söylüyorlar. Tufan Bilgin'e de arkadaşım gidiyor, riskli gebe değil kendisi ama, hatta gebe de değil. Ama kendisi çok memnun.

Arkadaşlar ben bursada iyi bir doktor arıyorum 2 kaybım var ve artık üzülmek istemiyorum
Özelden yazdım canım gerçi ama Yalçın Kimya, Gürkan Uncu, Murat Arslan, Tufan Bilgin. Ben sana bu isimleri verebilirim.
Ben kendim Murat Arslan'a gidiyorum. Yalçın Kimya'nın artık eski performansında olmadığını söylüyorlar. Tufan Bilgin'e de arkadaşım gidiyor, riskli gebe değil kendisi ama, hatta gebe de değil. Ama kendisi çok memnun.

Bu doktorlarıda anlamakta zorrlanıyorum artık. birisi kesinlikle kan sulandırıcı kullanıcaz derken diğeri kesinlikle kullanmayacağız diyor kafayı yiyeceğim.

Merhaba 6aylık hamileyim bebeğimin beyin sıvısında genişleme var benim bursada riskli gebelik uzmanı bulmam gerekiyor yalçın kimyaya gidecek gücümüzde yok muayene ücreti çok yüksek. 600-750 diyolar Murat arslan bu konuda iyi mi onun hakkında bilgi sahibi olan varmı

canım geçmiş olsun, murat bey riskli gebeliklere bakıyor ama bebekle ilgili sıkıntılarda iyi midir bilemiyorum. Yalçın beye ya da gurkan beye gitmeni öneririm ama maddi olark gücün yoksa üniversitede riskli gebelik bolumune git canım. Rabbim şifa versin, yardımcın olsun. Murat beye de danışmak istersen tlf ya da maille sorabilirsin. O ilgileniyors çağırır, ilgi alanın girmiyorsa bu konu o zaman mutlaka başka yere yönlendirir.

Kızlar her iki gebeliğimde de bu durumu yaşadığım için bu iş konusunda epey bilgi edindim. Perinatolog (yani Riskli gebelik uzmanı) uzmanlığı, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olduktan sonra “3 yıl daha” özel eğitim (yan dal) alınarak elde edilen bir üst uzmanlık, önüne gelenin olabileceği bir şey değil. Son dönemde para kazanma gayesiyle bir çok kadın doğum uzmanı bu yandalın branş uzmanı olmadıkları halde verdikleri ilan ve siteleri aracılığıyla insanları aldatıyor malesef! Riskli gebelik uzmanı olanlar bir elin parmağını geçmez ve hepsinin “bu alanda sağlık bakanlığı tarafından verilmiş diploması” vardır, sertifika vs değildir. Lütfen bunlara kanmayın! riskli yani ciddi sıkıntılar yaşabileceğiniz gebeliğinizin takibini bu konuda uzmanlığı bulunmayan düz kadın doğumculara yaptırmayın, boşuna üzülmeyin. Bildiğim kadarıyla şu anda Bursa’da üç tane riskli gebelik yan dal uzmanı bulunmakta: (Acıbademde Mehmet Özgür Akkurt -halen acıbademde ,Yüksek ihtisasta Kaan Pakay -halen şevket yılmazda, ve Aliye Balkan Özmen -kendi muayenehanesinde hasta bakıyor )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…